kostas-lefakis-tria-zodia-poy-tha-echoyn-tychi-voyno-to-2023-kai-poia-tha-perasoyn-enan-dyskolo-chrono-118286
15:03

Κώστας Λεφάκης: Τρία ζώδια που θα έχουν τύχη βουνό το 2023 και ποια θα περάσουν έναν δύσκολο χρόνο

15:03
Εύη Κουρίδου

Με ευχάριστο τρόπο θα ολοκληρωθεί η εβδομάδα των Χριστουγέννων για τα περισσότερα ζώδια, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις που κάνει ο Κώστας Λεφάκης για όλα τα ζώδια:

Advertisement

Κριός

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και θα σας απασχολήσουν οι αισθηματικές σας σχέσεις, οι τρέχουσες οικονομικές σας ανάγκες και κάποιες έκτακτες κοινωνικές συναναστροφές. Θα πρέπει να διατηρήσετε ισορροπίες, να μην βιαστείτε να αντιδράσετε σε κάτι που θα σας ενοχλήσει από την πλευρά των άλλων, να αξιοποιήσετε την τακτοποίηση μιας βασικής εκκρεμότητας σε ένα βασικό τομέα της ζωής σας. Ο παράγοντας της τύχης βελτιώνεται μετά τις 21 του μήνα, ωστόσο υποχρεώσεις στον εργασιακό τομέα συνεχίζουν να υπάρχουν. Παρόλα αυτά που διαδραματίζονται γύρω σας, το κλείσιμο της εβδομάδας των Χριστουγέννων προβλέπεται ευχάριστο.

Ταύρος

Η εβδομάδα αυτή έχει αρκετό άγχος κυρίως για την πιεστική τακτοποίηση υποχρεώσεων, της κάθε είδους συνεργασίες σας, και μια αιφνίδια τροπή που θα πάρει ένα προσωπικό σας ζήτημα. Όσο και αν σας ενοχλεί η γενικότερη κατάσταση, δεν είστε τόσο άσχημα όσο θέλετε να νομίζετε. Οι υποθέσεις που σας αφορούν θα τρέξουν γρηγορότερα και άνθρωποι που σας ενδιαφέρουν θα σας ανταποκριθούν καλύτερα. Αρκετοί βιώνετε μια καινούργια σχέση αγάπης και άλλοι βάζετε ένα νέο σκοπό στη ζωή σας. Αυτός μπορεί να είναι σκοπός δημιουργικότητας, σκοπός μόρφωσης και για άλλους μια σημαντική επένδυση που θα χρειαστεί καιρό μέχρι να ολοκληρωθεί. Το τέλος της εβδομάδας είναι πιο ικανοποιητικό, έτσι η παραμονή και η μέρα των Χριστουγέννων θα σας βρουν μέσα σε ευχάριστες συντροφιές.

Advertisement

Δίδυμος

Παρά τις αναμφίβολες επιδεξιότητές σας, η αναστάτωση που υφίσταστε από τις εξελίξεις του στενού και επαγγελματικού περιβάλλοντος συνεχίζονται. Βέβαια χάρη ικανοτήτων τα καταφέρνετε καλυτέρα, οι συνεχείς αλλαγές δεν σταματούν, το κλίμα παραμένει ηλεκτρισμένο στο στενό περιβάλλον και για άλλους στον οικογενειακό χώρο. Καλύτερα διαμορφώνονται τα πράγματα στις οικονομικές σας σχέσεις και συναλλαγές, μια πρόταση θα σας δώσει χαρά, συναισθηματικά ο παράγοντας της τύχης βελτιώνεται από τα μέσα της εβδομάδος. Θα μπορέσετε να ανεφοδιαστείτε για τις επικείμενες γιορτές, σαφώς οι υποχρεώσεις δεν σταματούν ενώ έντονα κοινωνικός προβλέπεται ο χαρακτήρας αυτών των Χριστουγέννων.

Advertisement

Καρκίνος

Επιτάχυνση στις εξελίξεις και εσείς δηλώνετε ανυπόμονοι για να γίνουν όλα όπως τα έχετε φανταστεί και όπως τα έχετε σχεδιάσει. Ο Άρης στους Διδύμους συνεχίζει να διατηρεί σε νευρικότητα το κλίμα που κινείστε και εργάζεστε, ενώ δικλείδα ασφαλείας θεωρώ την καλή σας σχέση με χρήσιμους ανθρώπους. Οι υποχρεώσεις στον οικογενειακό τομέα συνεχίζονται, απλώς εσείς έχετε συνηθίσει να τις διεκπεραιώνετε. Και τέλος, μια ενδιαφέρουσα κινητικότητα παρατηρείται στην κοινωνική σας ζωή αλλά και μια συμπτωματική βελτίωση στην ερωτική σας δραστηριότητα. Η παραμονή των Χριστουγέννων προβλέπεται ευχάριστη με πολύ κοινωνικό χαρακτήρα.

Λέων

Η εβδομάδα αυτή βελτιώνει τις δυσκολίες που παρουσίασαν οι προηγούμενες. Το κλίμα δεν αλλάζει αισθητά, αλλά ο παράγοντας τύχη, δημιουργεί καινούριες ευκαιρίες στην αισθηματική σας ζωή αλλά και στην βελτίωση κάποιων σχέσεων που είχαν για λίγο βραχυκυκλώσει. Οι πιέσεις που θα υποστείτε θα ξεπεραστούν γρήγορα, το οικονομικό θα συνεχίζει να σας απασχολεί. Εξαιτίας του ίσως να μην κάνετε τις διακοπές που θα θέλατε ενόψει των Χριστουγέννων ή να περιορίσετε τα έξοδα παράστασης που συνηθίζατε. Κανείς δεν σας εμποδίζει να περάσετε όμορφα αρκεί να κινηθείτε διαλλακτικά τονίζοντας συχνότερα το ωραίο χαμόγελό σας.

Παρθένος

Για εσάς η εβδομάδα αυτή σημαίνει το τέλος κάποιων πρόσφατων δυσκολιών, ωστόσο παραμένει αισθητή η ανησυχία σας τονίζοντας τις επιδόσεις σας αλλά και άλλο τόσο την νευρικότητα σας. Η αισθηματική σας ζωή συνεχίζει να έχει τον πρωτεύοντα ρόλο για πολλούς από εσάς. Όσοι δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, θα απασχοληθείτε έντονα με τις επιχειρηματικές σας συνεργασίες. Δεν θα λείψουν τα σχόλια από τους δικούς σας ανθρώπους ενώ, σύμφωνα με την κατάληξη που θα έχει αυτή η εβδομάδα, οι περισσότεροι παραμένετε να γιορτάσετε την παραμονή των Χριστουγέννων με συγγενικά σας πρόσωπα, άλλοι με φίλους και άλλοι με ανθρώπους μεγάλης οικειότητας.

Advertisement

Ζυγός

Η εβδομάδα αυτή έχει μια μεταβλητή κατάσταση, διατηρήστε εναλλακτικές λύσεις, προσπαθήστε να μην ταράζεστε και να μην αιφνιδιάζεστε. Το ξεκίνημα της είναι αρκετά νευρικό, σχέσεις προσωπικές αλλά και κοινωνικές θα σας απασχολήσουν ποικιλότροπα. Υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο φαίνεται να έχει λίγο εχθρικό ή κουραστικό χαρακτήρα και πρέπει να το προσέξετε. Αποφύγετε να παγιδευτείτε σε συναναστροφές που δεν σας αρμόζουν ή δεν σας εξυπηρετούν. Διατηρήστε εναλλακτικές εκδοχές για την εορτή των Χριστουγέννων χωρίς να τις κοινοποιείτε σε άλλους καθώς υπάρχει η πιθανότητα κάτι να αλλάξει τα σχέδια σας την τελευταία στιγμή.

Σκορπιός

Για εσάς οι μέρες που ακολουθούν δεν έχουν εκπλήξεις, εσείς ίσως αποτελέσετε την έκπληξη στους άλλους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας. Μέχρι να καταλήξετε σε ένα επιτυχές αποτέλεσμα θα αμφιταλαντευθείτε, ωστόσο καταλήγετε να περάσετε ευχάριστα την παραμονή των Χριστουγέννων. Μέχρι τότε θα κληθείτε αρκετές φορές για έκτακτες εργασιακές επιστρατεύσεις και αυτό αφορά περισσότερο τους ελεύθερους επαγγελματίες. Σύντομα αρχίζει μια βελτίωση στον αισθηματικό τομέα και μια νέα προοπτική στη ζωή σας. Θα χρειαστεί να κλείσει εντελώς αυτή η χρονιά και να περάσουμε στα μέσα του επόμενου μήνα για να έχετε τις πρώτες αποδείξεις βελτίωσης στις σχέσεις σας και στην ερωτική σας ζωή. Μην αμελείτε την ανταπόκριση σε τρέχουσες υποχρεώσεις σας, αποφύγετε να είστε εσωστρεφείς και βοηθήστε το σύντροφο σας με εξηγήσεις και το τι θέλετε προκειμένου να σας καταλάβει καλυτέρα.

Τοξότης

Οι μέρες αυτές προβλέπονται περισσότερο κοινωνικές και αποτελεσματικές. Υπάρχει έντονος ο καταναλωτικός χαρακτήρας που όσο και αν προσπαθήσετε να μην χαλάσετε χρήματα δεν θα το καταφέρετε εύκολα. Από την άλλη υπάρχουν οι πιέσεις των υποχρεώσεων και κάποιες αντιξοότητες που επιμένουν στον εργασιακό χώρο. Μετά την τετάρτη διαμορφώνεται καλυτέρα το κλίμα. Η παρουσία της Σελήνης τις δυο τελευταίες μέρες στο ζώδιο σας, σας καθιστά το επίκεντρο της προσοχής των άλλων και σας δίνει την ευκαιρία να περάσετε ευχάριστα την παραμονή των Χριστουγέννων. Τέλος οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα διορθώσουν κακώς κείμενα των προηγούμενων εβδομάδων. Φροντίστε να το κάνετε.

Αιγόκερως

Οι μέρες είναι κουραστικές αλλά αν κινηθείτε οργανωμένα μπορούν να αποδειχτούν και αποτελεσματικές. Ο Άρης στους Διδύμους σας αφήνει το περιθώριο να αξιοποιήσετε γνωριμίες, προσκλήσεις που θα σας γίνουν και να διευθετήσετε παράλληλα νομικές ή εμπορικές υποθέσεις σας. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 23 σας κάνει αποφασιστικούς για οτιδήποτε ευχάριστο και ο παράγοντας της τύχης φαίνεται να τονίζεται αρκετά. Σημαντικό είναι να αξιοποιήσετε τα εκφραστικά σας μέσα και κάποιες κρίσιμες γνωριμίες. Σε συνδυασμό αυτοί οι δυο παράγοντες μπορούν να σας δώσουν την ευκαιρία μιας ευχάριστης διαμονής κάπου την παραμονή των Χριστουγέννων.

Advertisement

Υδροχόος

Χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδος θα είναι ένας ευχάριστος αιφνιδιασμός συναισθηματικός ή κοινωνικός μέσα στο πρόγραμμα των επόμενων ημερών. Ένα σύντομο ταξίδι είναι πιθανό τις μέρες των Χριστουγέννων που θα σας ψυχαγωγήσει, μια έκτακτη προσφορά ή μια πληρωμή θα βοηθήσει να καλύψετε ανάγκες σας και να νιώσετε ελεύθεροι. Ωστόσο, το κλίμα σε γενικότερες γραμμές δεν αλλάζει αισθητά, εσείς όμως το ομορφαίνετε ή επιχειρείτε πράγματα για να εξωραΐσετε τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Ιχθύς

Οι μέρες αυτές έχουν έντονο κοινωνικό αλλά και αισθηματικό χαρακτήρα. Παρόλα αυτά, μπορεί να αποδειχτούν και λίγο εμπόλεμες. Το καλό είναι πως η ένταση θα έχει μικρή διάρκεια και ότι η δική σας επινόηση και διαίσθηση θα συμβάλλει στο να μην πάρει έκταση μια παρεξήγηση ή μια μικρή περιπλοκή των προγραμμάτων και των σχέσεων σας με τους άλλους. Ενόψει των Χριστουγέννων αποφύγετε να μπερδέψετε προγράμματα και ανθρώπους, διαλέξτε έναν απλό τρόπο να περάσετε ευχάριστα και αποφύγετε να θέλετε να τους ικανοποιήσετε όλους ταυτόχρονα. Κάτι τέτοιο θα σας κουράσει εξαιρετικά και θα έχει αρνητικά αποτελέσματα.