tha-vrexei-chrima-savvatokyriako-me-lefta-chalarosi-amp-038-nees-scheseis-gia-3-zodia-leei-i-asi-mpilioy-174935
12:58

Θα «βρέξει» χρήμα: Σαββατοκύριακο με λεφτά, χαλάρωση & νέες σχέσεις για 3 Ζώδια, λέει η Άση Μπήλιου

12:58
Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 5 Αυγούστου από την Άση Μπήλιου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου ξεκινά δυναμικά με τη Σελήνη να παίρνει θέση στο ζώδιο του Κριού και να σχηματίζει όμορφες όψεις κυρίως την Κυριακή με τον Ήλιο στον Λέοντα και την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο.

Advertisement

Ιδανικό Σαββατοκύριακο για να ξεκινήσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές ή να τις απολαύσετε περισσότερο αν είστε ήδη στον τόπο που έχετε επιλέξει να ξεκουραστείτε.

ΚΡΙΟΣ

Καθώς ο κυβερνήτης σας Άρης θα βρίσκεται στην Παρθένο μέχρι τις 27/08 είναι πιθανόν κάποιοι από σας να δουλεύετε ακόμη και τα Σαββατοκύριακα και γενικώς να μην ησυχάζετε από τις έγνοιες των επαγγελματικών ούτε και στις διακοπές σας. Από την άλλη ενδεχομένως να έχετε κάποιες προετοιμασίες να κάνετε ή αγορές αν ετοιμάζεστε να ξεκινήσετε τις διακοπές σας και να τρέχετε μέχρι τελευταία στιγμή.

Advertisement

ΤΑΥΡΟΣ

Οι περισσότεροι θα έχετε τάσεις φυγής και είναι αλήθεια ότι αρκετοί από σας θα ξεκινήσετε τις διακοπές σας. Αν τώρα είστε από τους «άτυχους» που δεν έχουν άδεια αυτή την περίοδο το καλύτερο αντίδοτο για τη συννεφιασμένη διάθεση είναι να ασχοληθείτε με ένα συγκεκριμένο έργο δίνοντας εκεί όλη την αφοσίωση και την συγκέντρωση σας. Ασχοληθείτε με πράγματα που σας αρέσουν, δείτε λίγο περισσότερο την οικογένεια σας που δεν προλαβαίνετε ίσως άλλες περιόδους λόγω υποχρεώσεων και χαλαρώστε για να ξεκουραστείτε.

Advertisement

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιοι μπορεί να ξεκινήσετε και τις διακοπές σας αν έχετε άδεια αλλά κι αυτό να μην συμβαίνει κάποιες έξοδοι στην πιο κοντινή παραλία ή το βράδυ για ένα ποτό ή ένα ωραίο δείπνο θα αναπληρώσουν κατά πολύ την ανάγκη για αλλαγή παραστάσεων που θα είναι έντονη όλο το μήνα. Από πλευράς όψεων αυτό είναι ίσως το πιο χαλαρό Σαββατοκύριακο του Αυγούστου για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας και να το εκμεταλλευτείτε από όλες τις απόψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα της καριέρας και γενικότερα της δουλειάς σας, δεν θα σταματήσουν να σας απασχολούν λεπτό ακόμη κι αν είστε σε άδεια και ετοιμάζεστε να φύγετε διακοπές. Ενδεχομένως να έχετε και κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις ή να προκύψουν υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής που δεν είχατε υπολογίσει. Με τις θετικές όψεις της Σελήνης, μπορεί να προκύψει για σας και μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση ή οικονομική συμφωνία. Βέβαια θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον τομέα των οικονομικών σας σε όλη τη διάρκεια του Αυγούστου.

ΛΕΩΝ

Το Σαββατοκύριακο είναι πιο κοινωνικό για σας και σας δίνει ευκαιρίες να το ρίξετε λίγο έξω είτε για να κάνετε μια βόλτα, να ξεκινήσετε διακοπές, να πάτε ένα ταξίδι είτε για να δείτε κάποια άτομα που σας έχουν λείψει. Θα εστιάσετε την προσοχή σας σε φίλους και στις ερωτικές σας σχέσεις κι εδώ είναι που θέλει προσοχή αν υπάρχει κάποιο θέμα είτε με ένα φίλο είτε ακόμη με έναν ερωτικό σύντροφο για το πώς θα προχωρήσετε. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα σας ανοίξει την όρεξη για να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να περάσετε όμορφα ή και να φύγετε διακοπές.

Advertisement

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Από τη μια η Σελήνη από τον Κριό σάς δίνει ενέργεια για να φέρετε εις πέρας τις όποιες υποχρεώσεις σας από την άλλη, μπορεί να σάς ζορίσει σε θέματα που αφορούν τη δουλειά και τα οικονομικά καθώς θα ψάχνετε να βρείτε τι πρέπει να κάνετε για να γίνει πιο αποδοτική η εργασία σας. Αυτό που δεν πρέπει να επιτρέψετε με τίποτε είναι «να σας πάρει από κάτω» και να αρχίσετε να σκέφτεστε αρνητικά αν κάτι δεν πηγαίνει όπως το θέλετε τώρα στη δουλειά σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό στον τομέα των σχέσεων σάς μπορεί να σας κάνει να πείτε πράγματα πάνω στην

παρόρμηση σας που να τα μετανιώσετε μετά. Καλύτερα σε όποια πρόκληση δεχτείτε να αργήσετε να απαντήσετε για να την επεξεργαστείτε μόνοι-ες σας καλύτερα και η απάντηση σας να στηρίζεται σε επιχειρήματα κι όχι σε συναισθηματική φόρτιση. Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα για να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα, να ξεκουραστείτε, να κάνετε αυτά που επιθυμείτε εσείς οι ίδιοι και μην πιέζετε τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σκορπιέ, μπορεί να υπάρχει μια θετική εξέλιξη σε κάποιο επαγγελματικό ζήτημα. Ασχοληθείτε πιο σοβαρά και εξονυχιστικά με τα θέματα των επαγγελματικών αλλά και της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Δείτε τί μπορεί να έχετε αμελήσει να κάνετε, βάλτε σε ένα πρόγραμμα όσο μπορείτε τα θέματα της δουλειάς και μην αδιαφορείτε για τη φυσική σας κατάσταση δίνοντας όλη την ενέργεια σας σε υποχρεώσεις μόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σαββατοκύριακο σάς ενεργοποιεί και φτιάχνει κάπως την διάθεσή σας. Δεν είναι απίθανο να γίνετε αποδέκτες και μιας πρόσκλησης βέβαια για να περάσετε το γουηκέντ παρέα με φίλους ή είναι πιθανόν να ξεκινάνε και οι καλοκαιρινές σας διακοπές. Μετά από μια εβδομάδα πιο απαιτητική και κουραστική σ’ όλα τα επίπεδα, μπορείτε να το ρίξετε έξω. Βρείτε διασκεδαστικές διεξόδους, χαρείτε με το σύντροφο ή την οικογένεια σας κάποιες στιγμές χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα κάνοντας δραστηριότητες που σας ευχαριστούν.

Advertisement

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Και οι δυο μέρες μπορεί να σας βρουν κάπως κουρασμένους με επιθυμία να περάσετε κάποιες ώρες παραπάνω στο σπίτι για να ξεκουραστείτε ή υιοθετώντας ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα δραστηριοτήτων παρά να τρέχετε από δω και από κει. Από την άλλη μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με το χώρο του σπιτιού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μολονότι μπορεί να αγχωθείτε κάπως με θέματα που αφορούν σε κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες σας, το Σαββατοκύριακο παραμένει θετικό. Σε κάθε περίπτωση μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα γιατί θα

υπάρχουν θετικότερες εξελίξεις στην πορεία. Ακόμη, βρείτε χρόνο μες το γουηκέντ να ασχοληθείτε με κάτι που σας ξεκουράζει ένα χόμπι σας, λίγο περπάτημα, ένα μπάνιο στη θάλασσα, μια έξοδο με φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα οτιδήποτε παίρνει τη σκέψη μακριά από απαισιόδοξα σενάρια.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη προχωρά στον Κριό και κάποιο οικονομικό θέμα μπορεί να σάς απασχολήσει με κάποιο τρόπο και να ψάχνετε να βρείτε λύση. Ή μπορεί οι σκέψεις σχετικά με τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας να επηρεάζουν τη διάθεσή σας και να σάς πιάνει μια αγωνία ενδεχομένως και χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος πέρα από αυτά που γνωρίζετε. Αντί να αφήνετε όμως ανεξέλεγκτο το μυαλό σας προσπαθήστε να βρείτε ένα κανάλι για να διοχετεύσετε την ενέργεια σας πιο παραγωγικά και δημιουργικά.