viky-pagiataki-zoriko-to-2022-gia-4-zodia-analytikes-astrologikes-provlepseis-gia-olo-to-etos-88885
14:47

Βίκυ Παγιατάκη: «Ζόρικο» το 2022 για 4 ζώδια, αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλο το έτος

14:47
Νίκη Μουλά

Η Βίκυ Παγιατάκη έκανε τις ετήσιες προβλέψεις για τη νέα χρονιά, για κάθε ζώδιο ξεχωριστά, στην πρωινή εκπομπή του Mega “Πάμε Δανάη”, σήμερα, παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ειδικότερα, η τηλεοπτική αστρολόγος αναφέρθηκε επιγραμματικά σε κάθε ζώδιο, και τα όσα θα συμβούν μέσα στο 2022.

Advertisement

Μέσα στη χρονιά, θα γίνουν αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Βίκυ Παγιατάκη, ωστόσο, σε μία φράση περιγράφει τη χρονιά για κάθε ζώδιο.

Advertisement

Advertisement

Με μία πρόταση περιέγραψε τη χρονιά για κάθε ζώδιο η Βίκυ Παγιατάκη

Κριός: Ουσιαστική ανάκαμψη, έρωτας και επιτυχία

Ταύρος: Μικρές αλλά σημαντικές εύνοιες για να περάσετε τον… κάβο

Advertisement

Δίδυμοι: Πρωτοβουλίες, βελτιώσεις και ξεκινήματα, αλλά και πολλή… βαβούρα

Καρκίνος: Έως τον Μάρτιο οι εκκρεμότητες και τα ξεκαθαρίσματα. Ύστερα τα πολύ καλύτερα!

Λέων: Μία σημαντική εύνοια για να μειωθούν τα δύσκολα

Παρθένος: Αλλαγές και ανακατατάξεις, το γοργόν και χάριν έχει

Advertisement

Ζυγός: Ψηφίζουμε το δεύτερο μέρος του 2022 για εσάς

Σκορπιός: Το ξεκίνημα και το τελείωμα του χρόνου δίνουν τα καλύτερα έστω και από λίγο

Τοξότης: Η διαχείριση του πρώτου μέρους του χρόνου θα κρίνει σημαντικά το δεύτερο

Αιγόκερως: Ένα καλό κομμάτι από την τούρτα του 2022 για εσάς

Υδροχόος: Οι αλλαγές συνεχίζονται, αλλά και η εύνοια έστω και μειωμένη

Ιχθύες: Κρατηθείτε γερά. Η… πτήση είναι υψηλή και έχει απ’ όλα!

Οι αναλυτικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη τις επόμενες ημέρες

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Η πιο τυχερή σας ημέρα: 6 Μαρτίου 2022

Οι Υδροχόοι καλύτερα να προσέχετε καθώς για εσάς ξεκινά στις 6 του Μαρτίου ένας εντελώς νέος κύκλος, όσον αφορά την αγάπη και το πάθος, αφού εκείνη την ημέρα η Αφροδίτη πρόκειται να ευθυγραμμιστεί με τον Άρη.

Οι ειδικοί αποκαλύπτουν: «Μια όψη σύνδεσης μεταξύ των πλανητών της αγάπης και του σεξ δεν θα ξανασυμβεί στο ζώδιό σας για άλλα δύο χρόνια, επομένως αυτό σηματοδοτεί μια ευοίωνη νέα αρχή για εσάς στις σχέσεις σας, τη σεξουαλική έκφραση, ακόμη και τις δημιουργικές σας προσπάθειες».

Η 12η Απριλίου θα είναι, λοιπόν, μια καλή ημέρα για να πείτε το «ναι» σε ένα νέο ανοιξιάτικο ρομάντζο ή για να ρισκάρετε μια αντισυμβατική σχέση.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Η πιο τυχερή σας ημέρα: 12 Απριλίου 2022

Το 2022 διαμορφώνεται ως ένα από τα πιο μυστικιστικά χρόνια της ζωής ενός Ιχθύ, σύμφωνα με τους ειδικούς. Μια ειδική κοσμική σύνδεση πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 12 Απριλίου καθώς ο Δίας, που είναι ο πλανητικός κυβερνήτης των Ιχθύων στην παραδοσιακή αστρολογία, ενώνεται με τον Ποσειδώνα.

Οι ειδικοί προσθέτουν: «Αυτή η υπέροχη ευθυγράμμιση θα ενισχύσει τη δημιουργικότητά σας, θα σας γεμίσει με εμπνευσμένες νέες ιδέες, θα ενισχύσει τη λαμπερή πλευρά σας και θα επιφέρει ακόμη και πνευματικές αφυπνίσεις που θα σας δώσουν απεριόριστη πρόσβαση στον ανώτερο εαυτό σας».

Αυτοί οι δύο «πνευματικοί» πλανήτες δεν έχουν συναντηθεί στους Ιχθύες εδώ και περισσότερα από 150 χρόνια και δεν θα το ξανακάνουν όσο ζούμε, οπότε ήρθε η ώρα, στις 12 Απριλίου, να εκμεταλλευτούμε τη «μαγεία».

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Η πιο τυχερή σας ημέρα: 18 Αυγούστου 2022

Ο τυχερός πλανήτης Δίας περιοδεύει τον αστερισμό του Κριού από τις 10 Μαΐου έως τις 28 Οκτωβρίου.

Αυτό είναι μέρος μιας διέλευσης που συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε 12 χρόνια, επομένως είναι καιρός να εστιάσουμε στην επέκταση και στις νέες ευκαιρίες. Ένα από τα κορυφαία σημεία αυτής της περιόδου θα λάβει χώρα στις 18 Αυγούστου, όταν ο Δίας θα σχηματίσει μια αρμονική τριγωνική όψη με την Αφροδίτη.

Έτσι ο πέμπτος οίκος του ρομαντισμού, του πάθους και της δημιουργικότητας του Κριού θα φωτιστεί, οπότε, Κριοί, η 18η Αυγούστου θα είναι για εσάς μια τυχερή ημέρα για έρωτες και ραντεβού.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Η πιο τυχερή σας ημέρα: 13 Μαΐου 2022

Όποιος έχει το ζώδιο του Ταύρου πρέπει να προετοιμαστεί για μια μεγάλη περίοδο μεταμόρφωσης φέτος.

Ο Βόρειος Κόμβος του Πεπρωμένου θα εισέλθει στο ζώδιο στις 18 Ιανουαρίου, μια είσοδος που δεν θα συμβεί ξανά για σχεδόν δύο δεκαετίες. Αυτό σημαίνει ότι τα επόμενα δύο χρόνια θα φέρουν μια σειρά από εκλείψεις που θα σας βοηθήσουν να ευθυγραμμιστείτε ξανά με τη μοίρα σας και θα σας βοηθήσουν να αγκαλιάσετε μια νέα εκδοχή του εαυτού σας.

Πάνω απ’ όλα, μια ιδιαίτερα ισχυρή στιγμή θα έρθει για εσάς στις 13 Μαΐου, όταν ο ήλιος στο ζώδιό σας θα ευθυγραμμιστεί με τον Βόρειο Κόμβο.

Αυτό συμβαίνει μόλις δύο εβδομάδες μετά από μια ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο, και αυτή η ημέρα είναι πιθανό να σας αποκαλύψει το αληθινό σας πεπρωμένο και να επιτρέψει την εμφάνιση νέων πτυχών του εαυτού σας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Η πιο τυχερή σας ημέρα: 30 Μαΐου 2022

Τους τελευταίους 18 μήνες, υπήρξαν μια σειρά από εκλείψεις που έχουν κλονίσει την ταυτότητα και τις σχέσεις των Διδύμων.

Όσο για το τι φέρνει το 2022, όσοι ανήκουν στο ζώδιο των Διδύμων θα έχουν την ευκαιρία να αγκαλιάσουν πλήρως αυτή τη νέα και αναβαθμισμένη εκδοχή του εαυτού τους. Υπάρχει μια ισχυρή νέα σελήνη, που έρχεται στις 30 Μαΐου και φέρνει μία από τις πιο καλές ευκαιρίες του έτους για να εκδηλώσετε τις βαθύτερές σας επιθυμίες και να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Αυτή η νέα σελήνη συνδέεται με τον Δία και τον Άρη, φέρνοντας τύχη και κίνητρο για την επιδίωξη προσωπικών στόχων.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Η πιο τυχερή σας ημέρα: 17 Ιουλίου 2022

Στις 17 Ιουλίου, ο ήλιος και ο Ερμής ευθυγραμμίζονται με τον Καρκίνο και σχηματίζουν αυτό που είναι γνωστό ως Mercury cazimi, που σημαίνει ότι ο Ερμής βρίσκεται «στην καρδιά του ήλιου».

Εκείνη την ημέρα, όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου θα έχουν αυθεντικότητα και διαύγεια στις λέξεις και τις σκέψεις τους, και θα αισθάνονται πιο δυνατοί από τους περισσότερους.

Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Καρκίνο θα σχηματίσουν συλλογικά ένα τυχερό τρίγωνο στον Ποσειδώνα, καθιστώντας την 17η Ιουλίου μια υπέροχη μέρα για πνευματική ευθυγράμμιση, δημιουργικά έργα και αυξημένη διαίσθηση.

Είναι επίσης μια εξαιρετική μέρα για επαγγελματική εξέλιξη και δικτύωση, χάρη σε μια κινητήρια σύνδεση μεταξύ του Άρη και του Δία.

Συμπερασματικά, η Αφροδίτη θα μπει επίσης στον Καρκίνο αυτήν την ημέρα, ξεκινώντας έναν μήνα ενισχυμένης ομορφιάς, αγάπης και πολυτέλειας στη ζωή σας.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Η πιο τυχερή σας ημέρα: 31 Ιουλίου 2022

Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι η ώρα του Λέοντα να λάμψει, αλλά στις 31 Ιουλίου, η ζωή του Λέοντα θα ξεχειλίζει από πάθος και δημιουργικότητα.

Ο Δίας πρόκειται να φωτίσει τον πέμπτο οίκο της χαράς και του ρομαντισμού του ζωδίου σας. Επίσης, στις 31 Ιουλίου, ο κυρίαρχος πλανήτης του Λέοντα, ο Ήλιος, θα σχηματίσει μια ευοίωνη τριγωνική όψη με τον Δία.

Αυτή θα είναι για σας η στιγμή να ακολουθήσετε την καρδιά σας, να αγκαλιάσετε ό,τι σας κάνει να νιώθετε έμπνευση και να αφεθείτε στην αγάπη. Είναι επίσης μια ιδιαίτερα καλή στιγμή για να διοχετεύσετε το πάθος σας σε καλλιτεχνικά έργα.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Η πιο τυχερή σας μέρα: 16 Φεβρουαρίου 2022

Τον Φεβρουάριο, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη για τους Παρθένους, επηρεάζοντας το πάθος και το ρομαντισμό σας.

Εάν είστε Παρθένοι, ενδέχεται να ανακαλύψετε νέα συναισθήματα σχετικά με προηγούμενες συναναστροφές σας και μπορεί να προκύψει κάποια σημαντική επαναξιολόγηση όσον αφορά τις προτιμήσεις σας στο σεξ και τις ρομαντικές σας σχέσεις γενικά. Ωστόσο, στις 16 Φεβρουαρίου, θα έρθει η ώρα για τους Παρθένους να ξεκινήσουν έναν νέο κύκλο αγάπης — και όχι μόνο επειδή είναι η εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου!

Η Αφροδίτη και ο Άρης θα συναντηθούν για μια σύνοδο γεμάτη «πυροτεχνήματα», προσφέροντάς σας νέες ρομαντικές συνδέσεις και μια ευκαιρία να ενσωματωθούν πλήρως τα διδάγματα που αντλήσατε κατά τη διάρκεια της ανάδρομης περιόδου του Ιανουαρίου.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Η πιο τυχερή σας ημέρα: 22 Οκτωβρίου 2022

Ο κυρίαρχος πλανήτης του Ζυγού, η Αφροδίτη, πρόκειται να περάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν του Ζυγού φωτίζοντας το ζώδιο.

Ο γενέθλιος μήνας του Ζυγού αναμένεται να είναι σπουδαιότερος και καλύτερος από ποτέ.

Στο τέλος της σεζόν του Ζυγού, στις 22 Οκτωβρίου, θα υπάρξει μια «έκπληξη μπόνους» για τους Ζυγούς, αφού η Αφροδίτη και ο ήλιος πρόκειται να σχηματίσουν μια υπερ-ειδική ευθυγράμμιση γνωστή ως «Σημείο Αστέρα της Αφροδίτης».

Αυτή η ευθυγράμμιση θα σας φέρει μαγεία και ρομαντισμό, καθώς και μια συναρπαστική νέα αρχή που σχετίζεται με την ευχαρίστηση, την επιθυμία και τη δημιουργικότητα», λένε οι ειδικοί.

«Είναι μια υπέροχη μέρα για να ξεκινήσεις το φλερτ σου και να αγκαλιάσεις τη λαμπερή σου πλευρά, δημιουργώντας μια νέα σέξι εμφάνιση για τον εαυτό σου», συμβουλεύουν οι ειδικοί τον κάθε Ζυγό.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Η πιο τυχερή σας ημέρα: 15 Νοεμβρίου 2022

Η περίοδος των γενεθλίων του Σκορπιού αναμένεται να γίνει ιδιαίτερα ερωτική, καθώς η Αφροδίτη θα είναι παρούσα στο ζώδιό σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα.

Ο Δίας, από την άλλη, είναι έτοιμος να σας φέρει τύχη στις προσωπικές σας σχέσεις.

Αυτοί οι δύο πλανήτες θα φέρουν μαζί «δώρα» για τη ζωή και τις ερωτικές σχέσεις ενός Σκορπιού στις 15 Νοεμβρίου.

Οι ειδικοί λένε: «Θα διαπιστώσετε ότι τα θέματα αγάπης και γνωριμιών κυλούν με πολύ μεγαλύτερη ευκολία από ό,τι συνήθως, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε αυτήν την ευνοϊκή κοσμική περίοδο προς όφελός σας και διασκεδάστε με άπειρο φλερτ».

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Η πιο τυχερή σας ημέρα: 23 Νοεμβρίου 2022

Οι Τοξότες έχει βιώσει ενάμιση χρόνο εκλείψεων που χτυπούν τον άξονά τους.

Έτσι, η νέα σελήνη στις 23 Νοεμβρίου θα είναι «μία από τις πιο τυχερές ευκαιρίες της χρονιάς για να εκδηλώσουν επιθυμίες και να ξεκινήσουν συναρπαστικές νέες περιπέτειες.

Κατά τη διάρκεια αυτής της σεληνιακής επαναφοράς, η Αφροδίτη και ο Ερμής θα χαρίσουν στον Τοξότη διαύγεια και χάρη καθώς ξεκινούν νέα έργα ή σχέσεις.

Ο ήλιος και η σελήνη θα συνδεθούν επίσης αρμονικά με τον Δία, τον κυρίαρχο πλανήτη του Τοξότη που του φέρνει ακόμα περισσότερη τύχη και μαγεία.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Η πιο τυχερή σας ημέρα: 8 Ιανουαρίου 2022

Η Πρωτοχρονιά ξεκινά με τον ερωτικό πλανήτη Αφροδίτη να είναι ανάδρομη στον Αιγόκερω.

Αυτό θα στείλει όσους ανήκουν στο ζώδιο του Αιγόκερω σε ένα βαθύ ταξίδι επαναξιολόγησης όσον αφορά το τι εκτιμούν και θα τους κάνει να θέλουν να δώσουν προτεραιότητα στις σχέσεις. Ως αποτέλεσμα, θα συμβεί μια μεγάλη έκρηξη στην ερωτική τους ζωή.

Οι ειδικοί αποκαλύπτουν: «Μια ιδιαίτερα τυχερή στιγμή έρχεται στη μέση της σεζόν του Αιγόκερω, στις 8 Ιανουαρίου, όταν ο ήλιος και η Αφροδίτη ενώνονται στο ζώδιό σας. Εκεί, θα σχηματίσουν μια ειδική ευθυγράμμιση γνωστή ως Σημείο Αστεριού της Αφροδίτης, η οποία σας χαρίζει πρόσθετη αυτοπεποίθηση, νέες ρομαντικές ευκαιρίες και κάποια αναγκαία σαφήνεια σχετικά με το τι ψάχνετε στις ερωτικές σας σχέσεις.