zodia-5-ioynioy-poioi-piezontai-sta-epaggelmatika-94518
15:22

Ζώδια 5 Ιουνίου : Ποιοι πιέζονται στα επαγγελματικά

15:22
Newsroom

Ζώδια 5 Ιουνίου : Ποιοι πιέζονται στα επαγγελματικά. Τι προβλέπεται για σήμερα; To εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού υπόσχεται σήμερα αλλαγές και θα αισθανθούμε απόλυτα ευχαριστημένοι με τη δουλειά μας.

Θεωρούμε ότι είμαστε πιστοί στις στοχεύσεις μας και συνεπείς και τίμιοι απέναντι στους συνεργάτες ή συναδέλφους. Όμως, όσο κι αν προσπαθούμε να είμαστε παντού καλοί και για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, εάν δεν καταφέρουμε να ισορροπήσουμε μέσα μας και να είμαστε εμείς καλά, τίποτε το θεαματικό δεν μπορεί να γίνει. Οι ειδικοί “συμβουλεύουν”.

Advertisement

Ζώδια 5 Ιουνίου – Ακολουθούν αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας:

ΚΡΙΟΣ

Οι δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα σε κουράζουν, με αποτέλεσμα να ξεσπάς τα νεύρα σου στον σύντροφό σου. Η αντίθεση του Άρη δημιουργεί εντάσεις. Οι λογομαχίες θα είναι εις βάρος σου, αν γίνεις προκλητικός. Με ηρεμία μπορεί να λυθεί κάθε ζήτημα. Χαλάρωσε και μην επιβαρύνεις περισσότερο την κατάσταση.

Advertisement

ΤΑΥΡΟΣ

Advertisement

Θα νιώσεις πιεσμένος λόγω κάποιων εμποδίων ή καθυστερήσεων που παρουσιάζουν οι δουλειές σου. Καθώς ο Δίας βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. Κάποιοι ίσως αργήσουν να εκτιμήσουν το έργο σου. Η υπομονή όμως πάντα ανταμείβεται! Τα άστρα είναι πολύ θετικά απέναντί σου. Το πεπρωμένο σε περιμένει. Θα έχεις ευχάριστες αλλαγές πολύ σύντομα στα επαγγελματικά σου. Η ευτυχία χτυπά την πόρτα σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία στον αισθηματικό ή στον επαγγελματικό σου τομέα. Απόφυγε συγκρούσεις και εντάσεις με το ταίρι σου. Ένα ανώδυνο φλερτ μπορεί να πυροδοτήσει ζήλιες από την πλευρά του συντρόφου σου. Πρόσεξε περισσότερο τις κινήσεις σου και μη δίνεις αφορμές.

Advertisement

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονα προσανατολισμένη θα είναι η μέρα σου σε ζητήματα οικογένειας και σπιτιού με την Σελήνη στο ζώδιό σου. Κάποιες εκκρεμότητες θα πρέπει να ρυθμιστούν. Σημαντικές αποφάσεις θα πρέπει να παρθούν! Μια έξοδος το βραδάκι με καλούς φίλους, θα σου φτιάξει τη διάθεση. Θα σε γεμίσει ενέργεια. Κάνε και κάτι για τον εαυτό σου και τα πρόσωπα που αγαπάς!

ΛΕΩΝ

Επιβράδυνε τους καθημερινούς σου ρυθμούς και μην κάνεις πολλά πράγματα παράλληλα. Υπάρχει ο κίνδυνος υπερκόπωσης. Φρόντισε τον εαυτό σου και ασχολήσου μόνο με τα επείγοντα. Οικονομικές παγίδες είναι πολύ πιθανές. Εάν κινηθείς χωρίς περίσκεψη, κινδυνεύεις να μετρήσεις σημαντικές απώλειες.

Advertisement

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η υιοθέτηση εγωιστικής ή ωφελιμιστικής συμπεριφοράς στην επιδίωξη των στόχων σου, θα σε οδηγήσει σε αδιέξοδα με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία. Ζύγισε καλά τις προοπτικές σου και κινήσου προσεκτικά. Χωρίς να βλάψεις τους γύρω σου. Αυταπάτες μπερδεύουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Προσοχή στις εξαπατήσεις! Πιθανόν να έχεις κάποιες χρηματικές κυρίως απώλειες.

Ζώδια 5 Ιουνίου : Οι προβλέψεις της ημέρας και για τα υπόλοιπα

ΖΥΓΟΣ

Φρόντισε τη διατροφή σου πριν είναι αργά. Το φυσικό και συναισθηματικό σου σώμα χρειάζονται αναζωογόνηση. Έτσι θα διατηρήσεις τη ζωντάνια σου. Ιδανική μέρα να πλησιάσεις τους ανθρώπους του σπιτιού σου. Ή τον σύντροφό σου με το εξάγωνο της Σελήνης να σε ευνοεί. Νιώθει παραμελημένος, αλλά κι εσύ στέρηση της παρουσίας του. Εκμεταλλεύσου την ημέρα και χάρισέ του την αγάπη σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο υπέρμετρος εγωισμός σε τυφλώνει, με συνέπεια να θέτεις σε κίνδυνο τις σχέσεις σου με τον Ήλιο στον 8ο οίκο σου. Έλεγξε τις συναισθηματικές σου εξάρσεις και εκλογίκευσε τις καταστάσεις. Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να πείσεις τον ερωτικό σου σύντροφο, ότι παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζει η σχέση σας αξίζει να συνεχιστεί, βάζοντας γερά θεμέλια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επανεξέτασε τους στόχους σου. Μήπως πρέπει κάτι να αλλάξεις ή να διαγράψεις, γιατί δεν σε εκφράζει με το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού να σε ευνοεί. Η μέρα ενδείκνυται για επανεξέταση επαγγελματικών στόχων και συναισθημάτων. Μην αφήνεις τη ζήλια να χαλάσει τη σχέση σου. Απόφυγε εντάσεις και λογομαχίες με τον σύντροφό σου -οι συνέπειες μπορεί να είναι σοβαρές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα ενδεχομένως να σε ταλαιπωρήσουν προβλήματα γραφειοκρατίας! Διατήρησε την ψυχραιμία σου. Για να φέρεις σε πέρας το έργο σου με την ανάδρομη πορεία του Δία. Προσοχή επίσης στη διατροφή σου! Μείωσε την ενεργητικότητά σου και μην κάνεις πολλά πράγματα παράλληλα. Υπάρχει ο κίνδυνος της διάσπασης και διασποράς των δυνάμεών σου χωρίς λόγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εντάσεις και ζήλιες δημιουργούν προβλήματα, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Φρόντισε να είσαι υπομονετικός αλλά και να χρησιμοποιήσεις τη διπλωματία σου. Στα συναισθηματικά σου, να είσαι λίγο πιο ελαστικός με το ταίρι σου. Για κάτι που στραβώνει φταίνε συνήθως και οι δύο. Ανέλαβε τις ευθύνες που σου αναλογούν, για να μπορέσεις να θέσεις τα ζητήματα στη σωστή βάση.

ΙΧΘΕΙΣ

Εργασιακά θέματα βρίσκουν το δρόμο σου. Οι ιδέες και το έργο σου σιγά – σιγά εκτιμώνται και αυτό σου δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση. Ο δεσμός σου, σου δίνει ικανοποίηση. Στα επαγγελματικά σου πιάνεις τους στόχους σου με τις ικανότητές σου. Τα οικονομικά σου όμως δεν βελτιώνονται με τον Ερμή στον 5ο οίκο σου. Αντιθέτως θα βρεθείς «ακάλυπτος» αν δημιουργείς αλόγιστα έξοδα.