zodia-oi-astrologikes-provlepseis-gia-simera-paraskeyi-28-ma-oy-79600
00:24

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 28 Μαΐου

Ζώδια – Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των ευθυνών σου, της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων σου. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να ευθυγραμμίζονται στον τομέα των επικοινωνιών σου, σου δίνεται μια νέα προοπτική και η δυνατότητα να λάβεις δράση. Μπορείς να πετύχεις πολλά σήμερα με τη δύναμη των λέξεων προτού αρχίσει την ανάδρομη πορεία του ο Ερμής. Συναισθηματικά έχεις την ανάγκη να πλησιάσεις τον αγαπημένο σου και να καλύψεις κενά ή λάθη. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να γοητεύσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Advertisement

Ταύρος

Η αρμονία μεταξύ του Ουρανού και της Σελήνης σου προσφέρει μια ωραία ψυχική ενέργεια κι έτσι μπορείς να διδάξεις, να μοιραστείς, να εξερευνήσεις ακόμα να αλλάξεις και γνώμη. Συνάδελφοι και συνεργάτες ανταποκρίνονται θετικά στις ιδέες σου και η δικτύωση σου προσφέρει πολύτιμη βοήθεια. Πλησιάζουμε προς την ανάδρομη πορεία του Ερμή και ίσως θελήσεις να εξετάσεις πιο προσεκτικά κάποιες αγορές ή δεσμεύσεις σου. Η ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι γλυκιά και ρομαντική. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου είναι ανεβασμένη κι αυτό σε κάνει πιο σαγηνευτική.

Δίδυμοι

Η αναζήτηση κρυφών απαντήσεων και κινήτρων μπορεί να εμπλουτίσει τη ζωή σου αν χρησιμοποιηθεί με σύνεση. Ο Ερμής και η Αφροδίτη εναρμονίζονται και οι άλλοι ζητούν τη γνώμη, τη συμβουλή και τη βοήθειά σου, κάτι που ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου και σε γεμίζει ενέργεια. Μια συζήτηση με τον αγαπημένο σου μπορεί να λύσει αρκετά προβλήματα και να σε κάνει να νιώσεις πιο ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και απόλαυσε το φλερτ.

Advertisement

Καρκίνος

Οι τρέχουσες ενέργειες υποστηρίζουν πολύ τους συμβιβασμούς, τις διαπραγματεύσεις και δίνουν νέα ενέργεια σε σχέσεις και φιλίες. Επίσης μπορεί να μάθεις ένα μυστικό ή να μιλήσεις για ένα προσωπικό θέμα, σήμερα με την Αφροδίτη να εναρμονίζεται με τον Ερμή στον 12ο οίκο σου, που καθορίζει το παρελθόν και τα κρυμμένα θέματα. Έτσι θα πρέπει να είσαι προσεκτική και υπεύθυνη απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και να μην του κρατάς μυστικά που κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν. Εσύ που είσαι μόνη, μια παρελθοντική κατάσταση πολύ πιθανόν να επανέλθει.

Advertisement

Λέων

Μια ωραία ροή ενέργειας είναι μαζί σου για την ολοκλήρωση και την εκπλήρωση αρμοδιοτήτων με λιγότερη προσπάθεια από ότι συνήθως. Αναζήτησε τρόπους για να βελτιώσεις τις καθημερινές σου ρουτίνες και συνήθειες ώστε να μειώσεις το άγχος. Ευκαιρίες στα εργασιακά κάνουν την εμφάνισή τους. Η συζήτηση ενός προσωπικού θέματος κυρίως με τον ερωτικό σύντροφό σου με αντικειμενικότητα θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Εσύ που είσαι μόνη, οι θαυμαστές σου αυξάνονται δίνοντάς σου τη δυνατότητα της σωστής επιλογής.

Παρθένος

Μπορείς να νιώσεις ευχάριστα συνδεδεμένη σήμερα με τους άλλους και να απολαύσεις δραστηριότητες. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της χαράς σου διεγείροντας τη δημιουργική και παιχνιδιάρικη διάθεσή σου. Η διπλωματία με μια μικρή δόση ειλικρίνειας θα βοηθήσει και θα προωθήσει αποτελεσματικότερα τα σχέδιά σου. Είσαι γενναιόδωρη συναισθηματικά κι αυτό αρέσει στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, οτιδήποτε κι αν κάνεις σήμερα το βέβαιο είναι πως θα περάσεις καλά.

Ζυγός

Με την Σελήνη όλη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας μεγαλώνει η ανάγκη σου για ασφάλεια και θαλπωρή. Μπορεί να προκύψει μια εντελώς νέα προοπτική για ένα επαγγελματικό θέμα και είναι καλό να εξερευνήσεις τις επιλογές σου. Δείχνεις την αγάπη σου στον ερωτικό σύντροφό σου με ένα τελείως διαφορετικό τρόπο που τον εκπλήσσει. Εσύ που είσαι μόνη, εξελίξεις και νέα λαμβάνεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Advertisement

Σκορπιός

Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου και να καταλήξεις σε συμφωνίες ή να διαπραγματευτείς με επιτυχία και στόχο τα προσωπικά σου συμφέροντα. Επιδιώκεις την αρμονία στη σχέση με τον αγαπημένο σου για αυτό αλλάζεις στάση και συμπεριφορά. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες και αυξημένη κοινωνικότητα φέρνουν στο δρόμο σου ιδανικές ευκαιρίες.

Τοξότης

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον άνετο ηλιακό 2ο οίκο σου και αναζητάς οικειότητα και προβλεπτικότητα. Πρακτικά και όχι συναισθηματικά θέματα τείνουν να καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο στο μυαλό σου. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να εναρμονίζονται με τις γνώσεις σου μπορείς να προσεγγίσεις τους άλλους, να τις αυξήσεις και να ανακτήσεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Οι στιγμές που περνάς με τον αγαπημένο σου είναι ευχάριστες. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Αιγόκερος

Με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο νιώθεις πιο φιλόδοξη και πρακτική από ότι συνήθως. Επίσης είναι μια καλή στιγμή για περισσότερη κοινωνικοποίηση, χιούμορ και καλές αποδοτικές συνεργασίες. Φαίνεται να κατανοείς τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου περισσότερο από κάθε άλλη φορά κι αυτό ανανεώνει τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, η ενισχυμένη γοητεία σου μπορεί να σαγηνεύσει τους πάντες.

Υδροχόος

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό σου δίνει νέες δυνατότητες και τρόπους να ολοκληρώσεις τις υποθέσεις σου. Ωστόσο ο Ερμής προετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του και θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τις όποιες αποφάσεις σου κυρίως αυτές που αφορούν στην εξέλιξη της επαγγελματικής σου πορείας. Η ατμόσφαιρα με τον ερωτικό σύντροφό σου είναι ιδανική για να πλησιάσετε ουσιαστικά ο ένας τον άλλον, να μιλήσετε και να μοιραστείτε όνειρα, επιθυμίες και σκέψεις. Εσύ που είσαι μόνη, βεβαιώσου για κάποια πράγματα προτού οδηγηθείς σε μια επανασύνδεση.

Advertisement

Ιχθείς

Ευχάριστη και δραστήρια είναι η μέρα σου καθώς οι ενέργειες είναι πολύ ευνοϊκές για τα σχέδιά σου. Η κοινωνικότητά σου ενισχύεται και τα στάνταρ σου ανεβαίνουν. Διαπραγματεύσου νέες συμφωνίες με γνώμονα τα δικά σου συμφέροντα καθώς ο λόγος σου σήμερα έχει ιδιαίτερη ισχύ. Ανανεωτικό είναι το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για εκπλήξεις, απαντήσεις και ευχάριστες γνωριμίες.