zodia-oi-astrologikes-provlepseis-gia-simera-triti-24-aygoystoy-42572
00:30

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 24 Αυγούστου

00:30
Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Ζώδια: Πώς θα είναι η Τρίτη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 24 Αυγούστου

Κριός

Σήμερα είναι καλό να καλλιεργήσεις και να απολαύσεις τη φιλόδοξη πλευρά του εαυτού σου εκτός από το να αγκαλιάσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου και κυρίως τις προσκολλήσεις σου. Οι συνομιλίες μπορεί να είναι ασαφείς ακόμα και γεμάτες ενοχές σε κάποια σημεία. Απόφυγε τα λάθη στα εργασιακά και κάνε μια προσπάθεια να συγκεντρωθείς περισσότερο. Μην κρατάς μυστικά από τον αγαπημένο σου γιατί έρχονται αποκαλύψεις. Εσύ που είσαι μόνη, τα μεγάλα λόγια δεν θα πρέπει να σε ενθουσιάζουν.

Advertisement

Ταύρος

Μια αντίθεση μεταξύ του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να σηματοδοτήσει την ανάγκη σου για ένα διάλειμμα από την υπερβολική σκέψη. Βάλε τα δυνατά σου για να αποφύγεις παρεξηγήσεις κυρίως στα εργασιακά. Μπορεί επίσης να υπάρξει μια ισχυρή σύνδεση με το παρελθόν και τις αναμνήσεις, αν είσαι μόνη συναισθηματικά. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, διατήρησε χαμηλούς τους τόνους στις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου.

Δίδυμοι

Μπορεί σήμερα να γοητευτείς ιδιαίτερα από μια ιδέα ή ένα έργο και να αναζητήσεις έμπνευση. Ωστόσο εύκολα θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν τα λεγόμενά σου και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Μπορεί επίσης να αισθάνεσαι ότι έχεις πάρα πολλές επιλογές αυτήν τη στιγμή, όμως δεν είσαι ακόμα έτοιμη να καταλήξεις σε ένα συμπέρασμα. Απόφυγε την γκρίνια στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα κατάκτηση σε ενθουσιάζει όμως χρειάζεται προσοχή.

Advertisement

Καρκίνος

Ενώ σήμερα μπορεί να απολαμβάνεις ένα μυστήριο ορισμένα πράγματα μπορεί να μπερδεύονται εντελώς με μια αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα στο παιχνίδι. Οι νέες ιδέες μπορεί να σου μοιάζουν ευφάνταστες όμως χρειάζονται περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Επίλεξε ευχάριστες και ουδέτερες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και αρκέσου απλά σε αυτό.

Advertisement

Λέων

Σήμερα μπορεί ορισμένα πράγματα να μπερδεύονται με την αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Επίσης θα πρέπει να είσαι προσεκτική σε οικονομικά θέματα. Δρομολόγησε τα επαγγελματικά σχέδιά σου και τις στρατηγικές σου. Κάποιες αποκαλύψεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου μαγεύει τους πάντες.

Παρθένος

Ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο σήμερα φτάνει σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και μπορεί να υπάρξει κάποιο δράμα στις στενές σχέσεις σου. Μπορεί επίσης να νιώσεις απογοητευμένη από τους άλλους καθώς κρίνεις πως δεν ανταποκρίνονται ή είναι αόριστοι και ανακριβείς. Βελτίωσε όσο μπορείς τις επικοινωνία σου με συνεργάτες. Βρείτε τις ισορροπίες σας στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία φαινομενικά χρειάζεται προσοχή.

Ζυγός

Η φαντασία σου μπορεί να σε ανταμείψει με πολλούς τρόπους σήμερα αλλά καθώς προχωρούν οι ώρες μια αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα θολώνει λίγο τα πράγματα ή την κρίση σου. Μπορεί να είναι δύσκολο να διακρίνεις τι θέλεις να πιστεύεις ή τι είναι αληθινό. Παρόλα αυτά είναι σημαντικό να προσέξεις την επικοινωνία σου προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Αν είσαι μόνη συναισθηματικά, μέσα από τον εργασιακό χώρο σου κάτι καλό αρχίζει να διαφαίνεται.

Advertisement

Σκορπιός

Έχεις την τάση να εκφράζεσαι πιο αυθόρμητα και δημιουργικά σήμερα. Ωστόσο μια αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να αμφισβητήσεις τη σκέψη σου. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αποφάσεις κυρίως στα εργασιακά. Άθελά σου γίνεσαι ιδιαίτερα απαιτητική με τον αγαπημένο σου κι αυτό να σας φέρει σε ρήξη. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τις κατακτήσεις και το παιχνίδι του έρωτα.

Τοξότης

Ενώ η μέρα μπορεί να εμπνεύσει περισσότερη φαντασία μπορεί να είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τα πράγματα και τις καταστάσεις με σαφήνεια. Ο Ερμής αντιτίθεται στον Ποσειδώνα και είναι απαραίτητο να αποφύγεις τη λήψη σημαντικών αποφάσεων με βάση τις τρέχουσες αντιλήψεις σου. Οι περισπασμοί είναι πολλοί στα εργασιακά με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένταση. Κάντε πράγματα με τον αγαπημένο σου που θα σας φέρουν πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, αναμνήσεις και νοσταλγία του παρελθόντος σου δημιουργούν αναστάτωση.

Αιγόκερος

Οι σημερινές μετακινήσεις μπορούν να σε βοηθήσουν να αποσυνδεθείς λίγο από τα βαριά και στενάχωρα θέματα που σε απασχολούν. Με την αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα είναι επίσης πιθανή η αυταπάτη. Βελτίωσε όσο το δυνατόν τις σχέσεις σου με συναδέλφους. Δείξε τη θετική και ίσως την αδύναμη πλευρά σου στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τις νέες γνωριμίες κρατώντας μικρό καλάθι.

Υδροχόος

Η φαντασία σου μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη για να κερδίσεις χρήματα ή για να βελτιώσεις τις πρακτικές σου υποθέσεις. Με τον Ερμή απέναντι από τον Ποσειδώνα μπορεί να σου λείπουν πληροφορίες προκειμένου να πάρεις αποφάσεις. Ίσως να χρειαστεί να κάνεις ένα βήμα πίσω στα εργασιακά και να ακούσεις τη διαίσθησή σου. Ζήλια, γκρίνιες και ανασφάλειες μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω λίγο στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις έναν τρόπο να γοητεύεις τους πάντες.

Advertisement

Ιχθείς

Οι συνομιλίες με φίλους και οι ιδέες που μοιράζονται με μια ομάδα είναι ευχάριστες σήμερα. Ωστόσο αργότερα ο Ερμής αντεπιτίθεται στον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου και οι ερωτήσεις από τους άλλους μπορεί να ξυπνήσουν τάσεις φυγής μέσα σου. Κάποιες καταστάσεις ή προτάσεις στα εργασιακά ίσως να είναι παραπλανητικές. Απόλαυσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου χωρίς να εμπλέκεις σε αυτήν τρίτα πρόσωπα. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου είναι αφοπλιστική και έτσι γίνεσαι το επίκεντρο.