Advertisement
ΑΜΕΡΙΚΗ

“Σάλος” στο διαδίκτυο: Μητέρα, 38 ετών, “καβάλησε” τον 16χρονο γιου της και δίχασε τους πάντες

16:48
Ορφέας

Άμπερ Ράιτ: Ένας σάλος προκλήθηκε από την ανάρτηση μιας 38χρονης μητέρας από την πολιτεία της Γιούτα, καθώς η αντίδραση πολλών χρηστών σε ένα πρόσφατο post που ανέβασε σχετικά με τον έφηβο γιο της την έφερε σε ένα απρόσμενο σοκ.

Η Άμπερ Ράιτ, που μίλησε αποκλειστικά στο Today.com, ανέφερε το περιστατικό της επίθεσης που δέχτηκε από διάφορους “τρολς” μετά την δημοσίευση ενός βίντεο πριν από λίγες εβδομάδες. Το βίντεο αυτό την απεικόνιζε να αγκαλιάζει τον 16χρονο γιο της μετά από έναν αγώνα ποδοσφαίρου και έγινε viral, αλλά όχι για τους λόγους που η ίδια είχε σκοπό.

Advertisement

Άμπερ Ράιτ: Το πολυσυζητημένο βίντεο

«Πλημμύριζα από περηφάνια για εκείνον. Ήμουν απλώς μια περήφανη μαμά που αγκάλιαζε το παιδί της» είπε χαρακτηριστικά η Ράιτ για το κλιπ που ανέβασε στο Instagram τον περασμένο μήνα, όταν πήγε με άλλους συγγενείς να καμαρώσει τον γιο της να παίζει σε σχολικό αγώνα. «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα υπήρχαν άνθρωποι που θα μου έγραφαν ότι τον κακοποιώ σεξουαλικά, ότι τον αποπλανώ, ότι έπρεπε κάποιος να ειδοποιήσει την πρόνοια», σημειώνει η γυναίκα.

Το βίντεο απεικονίζει την 38χρονη μητέρα στενά αγκαλιάζει τον γιο της μετά τον τερματισμό του αγώνα, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά της για την επιτυχία της ομάδας του. Η ίδια η Ράιτ έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Αυτό το αγόρι έχει και θα έχει πάντα την καρδιά μου. Όταν πλησίασα το μωρό μου για να το αγκαλιάσω μετά τον αγώνα, κατευθείαν με σήκωσε ψηλά και με κράτησε στην αγκαλιά του. Μπορεί να ήταν 20 δευτερόλεπτα, 30 δευτερόλεπτα, ένα λεπτό, δεν έχω ιδέα. Εκείνη τη στιγμή ο χρόνος σταμάτησε τελείως. Ειλικρινά δεν ξέρω τι καλό έχω κάνει για να μου αξίζεις, Μπριξ Ράιτ, αλλά είμαι ευγνώμων για κάθε στιγμή κάθε μέρας που σε έχω κοντά μου».

Αργότερα δημοσίευσε μια ακόμη φωτογραφία

Λίγο μετά, η 38χρονη δημοσίευσε μια άλλη φωτογραφία στην οποία φαίνονται χαμογελαστοί μαζί, συνοδεύοντας την με την απλή λεζάντα “Μόνο… εκείνος.”

Advertisement

Οι αναρτήσεις αυτές, που αντανακλούν την αγάπη και τη στενή σχέση της 38χρονης μητέρας με τον γιο της, προκάλεσαν έντονο σχολιασμό στα κοινωνικά μέσα, αρχικά από τους followers της γυναίκας και στη συνέχεια από άγνωστους που αντέδρασαν στο βίντεο που διαδόθηκε από άλλους λογαριασμούς. Μερικοί σχολιαστές εξέφρασαν την άποψη ότι θα ήταν πιο κατάλληλο αν η γυναίκα αγκαλιάζε την κοπέλα του γιου της, αντί για τον γιο της, ενώ άλλοι παρατήρησαν το στυλ ντυσίματός της και το χαρακτήρισαν υπερβολικά σέξι για έναν σχολικό αγώνα ποδοσφαίρου.

Το βίντεο έγινε γρήγορα viral, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις, με αρκετούς να κρίνουν τη συμπεριφορά της γυναίκας ως ακατάλληλη. Φυσικά, υπήρχαν και άλλοι που υποστήριξαν την 38χρονη, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει τίποτα ανάρμοστο στο να εκφράζει μια μητέρα την αγάπη της για τον γιο της με τον δικό της φυσικό και αυθόρμητο τρόπο.

Κατά τη συνέντευξή της, η Ράιτ ανέφερε ότι προέρχεται από μια οικογένεια που είναι γνωστή για την έντονη έκφραση των συναισθημάτων της, και όπως έχει μάθει, δεν υπάρχει τίποτα λάθος στο να εκφράζει μια μητέρα την αγάπη της προς τον γιο της με φυσικό και αυθόρμητο τρόπο. «Απλώς έτσι είμαστε. Ο Μπριξ με σηκώνει στην αγκαλιά του και με σφίγγει» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή.Η ίδια αναγνώρισε ότι η συγκεκριμένη αγκαλιά ήταν φορτισμένη συναισθηματικά περισσότερο από ό,τι συνήθως, αλλά όχι για τους λόγους που κάποιοι θεωρούν “αμφισβητήσιμους.”

Advertisement

Ο αγώνας φούτμπολ αυτός είχε ιδιαίτερη σημασία για τη μητέρα και τον γιο της, αφού ήταν η πρώτη φορά που επιτράπηκε στον νεαρό να φορέσει τη φανέλα με τον αριθμό 44, όπως είχε ζητήσει ο ίδιος, για να τιμήσει τον πατέρα του που αυτοκτόνησε στις 4 Απριλίου του 2021.

Τα όσα ανέφερε ο γιός της:

Τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε και συνεχίζει να δέχεται η συγκεκριμένη ανάρτηση πλήγωσαν την οικογένειά της, καθώς και τον ίδιο τον γιο της, ο οποίος βρέθηκε στη θέση να υπερασπιστεί τη μητέρα του.

«Η μητέρα μου είναι η ηρωίδα της ζωής μου. Απλώς τη σήκωσα στην αγκαλιά μου μετά τον αγώνα, δεν πήδηξε πάνω μου. Η μαμά μου είναι το μοναδικό άτομο που βρισκόταν πάντα στο πλευρό μου», έγραψε ο νεαρός στο Instagram στις 7 Σεπτεμβρίου. «Μεγάλωσα με έναν αλκοολικό πατέρα που ερχόταν και έφευγε όποτε ήθελε. Ήταν τέλειος όταν ήταν νηφάλιος όμως η προσωπικότητά του άλλαζε και γινόταν πιο σκοτεινή όταν έπινε… Ήταν η πρώτη φορά που με έβλεπε με αυτή τη φανέλα, γι’ αυτό ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή για εμένα και για εκείνη. Ήταν απλώς μια μεγάλη αγκαλιά», έγραψε ο νεαρός στην ανάρτησή του.

Δείτε το πολυσυζητημένο βίντεο:

TAGS:
Advertisement