Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

39χρονος πατέρας δίνει μάχη με τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο και μετανιώνει που δεν έκανε το εμβόλιο

08:02
Νίκη Μουλά

Ένας 39χρονος πατέρας δίνει μάχη με τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, δηλώνοντας πως έχει μετανιώσει που δεν έκανε το εμβόλιο.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star δήλωσε μετανιωμένος που δεν έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, καθώς ο κορωνοϊός τον οδήγησε στο νοσοκομείο να προσπαθεί να αναπνεύσει φορώντας μάσκα οξυγόνου.

Advertisement

 

Ο 39χρονος πατέρας μετάνιωσε που αμέλησε να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

 

Advertisement

Σχετικά με το εμβόλιο, υπογράμμισε «δεν έκανα το εμβόλιο όχι γιατί είμαι αρνητής, θα το έκανα, αλλά δεν “σκόνταψα” κιόλας που λένε να το κάνω. Δεν το είχα δηλαδή πρώτη ανάγκη. Η αλήθεια είναι ότι είχα σκοπό να το κάνω, αλλά άργησα. Έτσι λοιπόν ξεκίνησα με πήρε η κάτω βόλτα. Πήγα στο νοσοκομείο της Κατερίνης πρώτα, μπήκα βγήκα κάνα δυο φορές και τελικά την τρίτη φορά πήγα στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο».

Advertisement

 

Και συμπλήρωσε «έχω δυο παιδάκια 10 και 8 ετών με παίρνουν κάθε μέρα στο viber. Τα βλέπω και περιμένουν να γυρίσω στο σπίτι μας. Τίποτα άλλο δε σε νοιάζει όταν είσαι εδώ μέσα, μόνο να βγεις και να δεις τα παιδάκια σου. Μετά από τέτοια εμπειρία, τεράστια, μεγάλη, όχι απλώς προτείνω ανεπιφύλακτα το εμβόλιο, αλλά έχω μετανιώσει που δεν το έχω κάνει ο ίδιος».

Advertisement
TAGS:
Advertisement