Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Αποτροπιασμός στη Χαλκίδα: Άλογο βασανίστηκε μέχρι θανάτου – Ήταν δεμένο με αλυσίδα και σχοινί μέχρι που πέθανε

16:44
Νίκη Μουλά

Ένα άλογο εντοπίστηκε νεκρό σε δρόμο στη Χαλκίδα, μετά από άγριο βασανισμό που υπέστη με αλυσίδα και σχοινί.

Το τραγικό περιστατικό έγινε γνωστό χθες, Παρασκευή, στις οχτώ το βράδυ, μετά από τηλεφώνημα στο Αστυνομικό Τμήμα της Χαλκίδας από πολίτες που ενημέρωναν για το αποτρόπαιο θέαμα που αντίκρισαν, με το άλογο να κείτεται νεκρό στην οδό Γοργοποτάμου, στη θέση Χαραυγή, δίπλα από πρόχειρο κατάλυμα Ρομά.

Advertisement

Φρικτά βασανιστήρια είχε υποστεί το άτυχο άλογο

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, διαπίστωσαν πως το τετράποδο είχε υποστεί φρικτό βασανισμό, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Όπως αναφέρεται στο σήμα που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ.:

Advertisement

«Μετά από καταγγελία στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας από το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη ιδιοκτήτη αλόγου διότι 18 Αυγούστου 2023 και ώρα 20:00 όπως διαπιστώθηκε και από αστυνομικούς, άλογο βρέθηκε νεκρό στο οδόστρωμα πλησίον πρόχειρων καταλυμάτων ημεδαπών – Ρομά – τα οποία απουσίαζαν από το σημείο.

Advertisement

Αναζητείται ο ιδιοκτήτης του αλόγου

Επιπλέον, αλυσίδα και σχοινί ήταν τυλιγμένο στο στόμα και στο λαιμό του αλόγου και το συγκρατούσαν δεμένο σε στύλο ηλεκτροφωτισμού ενώ δίπλα στον νεκρό άλογο υπήρχαν κόπρανα και ποσότητα αίματος. Άγνωστος ιδιοκτήτης του αλόγου αναζητείται».

Advertisement
TAGS:
Advertisement