Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Ασύλληπτοι οι δράστες για τον πυροβολισμό σε καφέ-μπαρ

15:37
Newsroom

Χαλκιδική:Ασύλληπτοι παραμένουν οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου που διαδραματίστηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο Πευκοχώρι, όπου 20χρονος δέχθηκε πυροβολισμό με πιστόλι, με συνέπεια να υποστεί διαμπερές τραύμα στο πόδι.

Ο 20χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο του Πολυγύρου, στην Χαλκιδική. Το περιστατικό έλαβε χώρα μέσα σε καφέ μπαρ της περιοχής, ενώ από την αστυνομική προανάκριση φαίνεται να προκύπτει ότι τα αίτια της επίθεσης ήταν προσωπικές και οικονομικές διαφορές.

Advertisement

Ως δράστες της επίθεσης τακτοποιήθηκαν από την Ασφάλεια Πολυγύρου τρεις αλβανικής καταγωγής άνδρες, 21, 29 και 34 ετών. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, οι δύο εξ αυτών ακινητοποίησαν με σωματική βία το θύμα (σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φέρεται ως μέτοχος στο κατάστημα) και στη συνεχεία ένας απ’ αυτούς τον πυροβόλησε. Ο τρίτος, μαζί με τέσσερις ακόμη συνεργούς τους, τους περίμεναν για να διαφύγουν με οχήματα, όπως κι έγινε.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται προκειμένου να τακτοποιηθούν τα στοιχεία των υπόλοιπων συνεργών, ενώ η δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πολυγύρου.

Advertisement

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την Αστυνομία, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, επτά άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και ΙΧ αυτοκίνητο πήγαν στο καφέ μπαρ που βρίσκεται στο Πευκοχώρι, στην Χαλκιδική και επιτέθηκαν σε 20χρονο, ο οποίος βρισκόταν εκεί και φέρεται ως μέτοχος του καταστήματος.

Advertisement

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της «THETOC» ,20χρονος προσπάθησε να διαφύγει προς το εσωτερικό του καταστήματος, αλλά τρεις από τους δράστες τον καταδίωξαν, τον έφτασαν και τον γρονθοκόπησαν, ενώ ο ένας τον πυροβόλησε με πιστόλι, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει διαμπερές τραύμα στον δεξιό μηρό.

Στη συνέχεια η ομάδα των δραστών επιβιβάστηκαν στα οχήματα τους και διέφυγαν, ενώ ο τραυματίας διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Από την έρευνα που διενήργησε η Αστυνομία, τακτοποιήθηκαν λίγο αργότερα δύο από τους τρεις δράστες του τραυματισμού και του ξυλοδαρμού του 20χρονου.

Advertisement

Πρόκειται για έναν 21χρονο και ένα 29χρονο Αλβανικής καταγωγής, που φέρονται ότι ανήκουν σε ομάδα μπράβων της Θεσσαλονίκης.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

TAGS:
Advertisement