Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννης Αθανασόπουλος: Η άγνωστη ζωή του Γιάννου από τις «Άγριες Μέλισσες» που καθήλωσε τους τηλεθεατές

11:01
Newsroom

Ιωάννης Αθανασόπουλος – Άγριες Μέλισσες: Πρόκειται για ένα αριστούργημα της τηλεόρασης, που προβάλλεται φέτος από τον ΑΝΤ1. Τα πρώτα επεισόδια της σειράς καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος παίζει τον Γιάννο, τον μικρό γιο του Μιλτιάδη. Ο ίδιος έχει μια ψυχική ασθένεια, η οποία εκδηλώθηκε μετά την ενηλικίωσή του. Ο Γιάννος θα γίνει το εξιλαστήριο θύμα στη δολοφονία του Σέργιου.

Advertisement

1

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος πραγματοποιεί την πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση και συγκλονίζει με την ερμηνεία του. Το βλέμμα του, οι κινήσεις του και γενικότερα ολόκληρη, η ερμηνεία του, είναι συγκλονιστική.

Advertisement

Ο Γιάννος γνωρίζει τι έκαναν οι τρεις αδερφές τη νύχτα του γάμου. Το παίρνει πάνω του, όμως, δεν βγαίνει ζωντανός από τα χέρια των Σεβαστών.

Advertisement

Ο Γιάννος δέχεται μπούλινγκ από τους συγχωριανούς του. Αυτό, είναι κάτι που ο Ιωάννης Αθανασόπουλος το έχει βιώσει και στη ζωή του. Μπούλινγκ από συμμαθητές και φίλους στο Λύκειο, λόγω των παραπανίσιων κιλών του.

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στην Δραματική Σχολή Ίασμος. Πρωταγωνίστησε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις. Βραβεύτηκε στα Queer theater awards με βραβείο Τrans Ορατότητα για το ρόλο του στην παράσταση «Το κάλεσμα της Λορίν».

Advertisement

Από εκεί και πέρα, ο ηθοποιός πραγματοποιούσε βόλτες στην πρωτεύουσα για να παρατηρεί πρόσωπα. Αυτό, τον βοηθούσε να μπει στο ρόλο του Γιάννου.

Advertisement

Το Twitter δεν σταματά να αποθεώνει το ταλέντο του ηθοποιού. Μάλιστα, ζητά από τους ανθρώπους της σειράς, να λάβει μέρος ξανά σε επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες.

TAGS:
Advertisement