Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Μαγνησία: 31χρονη μητέρα κατέρρευσε στη μέση της πλατείας και έφυγε από τη ζωή

13:32
Newsroom

Σοκ στη Μαγνησία: Πρόκειται για μία 31χρονη γυναίκα από την περιοχή της Μαγνησίας. Συγκεκριμένα, η γυναίκα ζούσε και έμενε στο χωριό του Στεφανοβικείο. Η ίδια κατέρρευσε στην πλατεία από το χωριό της Μαγνησίας, βρίσκοντας αιφνίδιο θάνατο. Αναλυτικότερα:

Σοκ στη Μαγνησία: Τι ακριβώς συνέβη στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας

Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινότητα του χωριού Στεφανοβίκειο της Μαγνησίας ο αιφνίδιος θάνατος μιας 31χρονη γυναίκας, η οποία κατέρρευσε χθες το απόγευμα στην κεντρική πλατεία του χωριού. Η άτυχη 31χρονη, η οποία ήταν και μητέρα δίδυμων αγοριών ηλικίας 3 ετών, βρισκόταν μαζί με τον σύζυγό της και συγγενικά τους πρόσωπα στην πλατεία όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της.

Advertisement

Σοκ στη Μαγνησία: Άμεση η ανταπόκριση του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου – Ποια τα αίτια του θανάτου της 31χρονης γυναίκας

Άμεσα, άνθρωποι που βρίσκονταν στην πλατεία και είδαν τη σκηνή ειδοποίησαν το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου. Το ασθενοφόρο του Κ.Υ. του γειτονικού χωριού πήγε επί τόπου στο σημείο. Στη συνέχεια παρέλαβε τη γυναίκα και τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου και ακολούθως στο Νοσοκομείο Βόλου. Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η Αστυνομία αποδίδει τον θάνατο της γυναίκας σε παθολογικά αίτια και, λόγω του νεαρού της ηλικίας της παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου της. Ο θάνατός της γυναίκας πιθανολογείται ότι οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς.

Advertisement
Advertisement
TAGS:
Advertisement