nekra-paidia-stin-patra-panikos-se-kafeteria-me-ti-mitera-prin-3-imeres-ti-apanta-i-idia-62670
09:44

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Πανικός σε καφετέρια με τη μητέρα πριν 3 ημέρες – Τι απαντά η ίδια

09:44
Νίκη Μουλά

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τα επεισόδια και οι καταγγελίες με εμπλεκόμενη την 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου διαδέχονται το ένα το άλλο.

Όλα τα επεισόδια έγιναν στην Πάτρα, με το τελευταίο να σημειώνεται πριν λίγες μέρες, σε καφετέρια, με την 33χρονη, μιλώντας στο Star και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», να υποστηρίζει ότι η ίδια ουδέποτε προκάλεσε, αλλά προκλήθηκε με ανάρμοστο τρόπο και εκφράσεις και πρόσθεσε πως δεν θέλησε να δώσει συνέχεια και σε όλες τις περιπτώσεις έφυγε, αφού δεν επιθυμούσε να ξεφύγουν τα πράγματα.

Advertisement

Για το επεισόδιο στο Κοιμητήριο του Αγίου Μηνά της Πάτρας, η Ρούλα Πισπιρίγκου υπογραμμίζει «ήμασταν σε κηδεία τρίτου προσώπου, δεν είχε καλά καλά σαραντίσει η Τζωρτζίνα. Αυτή (μητέρα της πρώην του Μάνου) έβγαινε από άλλη κηδεία στην εκκλησία του Αγίου Μήνα. Εγώ έμπαινα σε κηδεία για την κηδεία θείου μου. Η μάνα της κοπέλας πέρασε από μπροστά μας και είπε απευθυνόμενη προς τον σύζυγό μου «όπως πέθανε το δικό μου, να πεθάνουν και τα δικά σου. Εάν ήταν τόσο σοβαρό το επεισόδιο, όπως η ίδια λέει, γιατί δεν κάλεσε την αστυνομία;».

Advertisement

Advertisement

Τα λόγια της 33χρονης μητέρας διαψεύδει κατηγορηματικά η μητέρα της πρώην του Μάνου, η οποία ισχυρίζεται ότι απευθύνθηκε μόνο στον 30χρονο, λέγοντάς του «για ποιον λόγο φέρθηκες έτσι στην κόρη μου;».

Για το περιστατικό στο γήπεδο, η Ρούλα Πισπιρίγκου επεσήμανε «είναι ψευδές ότι η Αστυνομία είχε έρθει. Ήταν η πρώην σύντροφος του Μάνου, η μητέρα της, ο πρώην πατριός της και δύο καθαρίστριες, από την εταιρεία καθαρισμού, ιδιοκτήτρια της οποίας είναι η μητέρα της κοπέλας. Και μου επιτέθηκαν οι δύο καθαρίστριες. Και μάλιστα, ο Μάνος δεν έπαιζε μπάλα, αλλά ήταν μαζί μου στις κερκίδες, ενώ παρών στο συμβάν ήταν και ο πατέρας του Μάνου, ο οποίος κρατούσε τις ισορροπίες».

Advertisement

Από την πλευρά της, η μητέρα της πρώην του Μάνου σημείωσε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου εμφανίστηκε με το καρότσι της Τζωρτζίνας και άρχισε να βρίζει την κοπέλα, επειδή νόμιζε πως είχε πάει στο γήπεδο για τον Μάνο.

Για το τρίτο επεισόδιο, στο οποίο η μητέρα της πρώην του Μάνου τόνισε ότι η Ρούλα με τον Μάνο συναντήθηκαν με την κόρη της και η πρώτη τής έδειξε την Τζωρτζίνα λέγοντάς της «το δικό σου πέθανε, ενώ το δικό μου ζει», το διαψεύδει κατηγορηματικά η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Advertisement

Το πιο πρόσφατο επεισόδιο, στο περιθώριο της υπόθεσης με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα

Εκτός από αυτά, έγινε και τέταρτο επεισόδιο, σε καφέ της οδού Κιλκίς, στην Πάτρα, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου. Στο καφέ συχνάζει η μητέρα της πρώην σχέσης του Μάνου και εκεί βρισκόταν μαζί με την κουμπάρα και φίλες της.

Η ίδια περιγράφει στο pelop.gr ότι «πέρασε η Ρούλα, στην αρχή δεν την γνώρισα, με κοιτάζει και περνώντας δίπλα μου, φωνάζει δυνατά…«να δώσουμε στην π… 500 ευρώ άμα της λείπουν». Ξεροκαταπίνω, δεν δίνω σημασία, γιατί ήμουν με την παρέα μου, αλλά μετά από μισή ώρα, προσπαθώντας να φύγω και να μπω στο αυτοκίνητό μου, ξανά περνάει δίπλα μου και λέει…«μη σου γ… κα…». Πριν καν προλάβω να αντιδράσω είχε απομακρυνθεί. Όσοι ήσαν στην παρέα μου, έρχονται μάρτυρες για να πιστοποιήσουν το συμβάν».

Το επεισόδιο επιβεβαίωσε και η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, χωρίς να γνωρίζει πως ήδη η καταγγελία είχε φθάσει στα γραφεία της εφημερίδας «Πελοπόννησος», λέγοντας «πριν δύο ημέρες, το Σάββατο, κατέβαινα τον δρόμο του σπιτιού μου για να παραλάβω ένα δέμα και περνώντας μπροστά από ένα καφενείο, καθόταν η μητέρα της κοπέλας. Την άκουσα να λέει “αυτή είναι”. Γυρνώντας προς το σπίτι λίγα λεπτά μετά, μάς είδε, γιατί ήμουν μαζί με την αδελφή μου, μπήκε στο αυτοκίνητο της εταιρείας της, μαζί με μια άλλη γυναίκα, μας ακολούθησαν μέχρι το στενό του σπιτιού μου. Βγήκαν από το αυτοκίνητο, μας πλησίασαν, προσπαθώντας να μας προκαλέσουν. “Αυτή είναι η καταραμένη”, είπε για μένα απευθυνόμενη στη φίλη της. Εγώ δεν αντέδρασα, ούτε η αδελφή μου και μπήκαμε στο σπίτι μας».

Συγγενής της πρώην του Μάνου, μιλώντας στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο, έκανε λόγο για εντάσεις μεταξύ των οικογενειών.