Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

«Ποτάρες» από 200 άτομα στου Ψυρρή χωρίς μάσκες και ο ένας πάνω στον άλλον

12:32
Newsroom

Περισσότερα από 200 άτομα βρίσκονταν χθες Σάββατο (27/3) στου Ψυρρή για take away... ποτάρες. Μάλιστα, όλος αυτός ο κόσμος ήταν συγκεντρωμένος χωρίς μάσκες και χωρίς τις απαραίτητες αποστάσεις, την ώρα που οι υπόλοιποι συμπολίτες μας διαμένουν στις οικίες τους, τηρούν τα μέτρα και οι ιδιοκτήτες καταστημάτων έχουν βάλει προσωρινό ’’λουκέτο’’.

Η εικόνα συνωστισμού στου Ψυρρή

Advertisement

Ατελείωτο πάρτι και στη Θεσσαλονίκη

Ωστόσο, ανάλογες εικόνες είδαμε και στη Θεσσαλονίκη καθώς σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά υπήρχαν ουρές πολιτών οι οποίοι περίμεναν για ένα ποτό. Αστυνομικοί με μοτοσυκλέτες και περιπολικά προσπαθούσαν να διαλύσουν το πλήθος κάνοντας συστάσεις με τα γνωστά ηχητικά μηνύματα.

«Παρακαλώ αποχωρήστε για να μην βεβαιωθούν πρόστιμα», έλεγαν στους θαμώνες οι οποίοι διαλύονταν στα… στενά όπου έσπευδαν να κρυφτούν για να αποφύγουν τα πρόστιμα. Και όταν απομακρύνονταν οι αστυνομικοί, οι νέοι, άνδρες και γυναίκες, επέστρεφαν στο ίδιο σημείο όπως αναφέρει το grtimes.gr.

Advertisement

Advertisement

Ωστόσο κάποιοι δεν ήταν… τυχεροί και παρά το… κρυφτούλι στις κάθετες οδούς της Λ. Νίκης, θα κληθούν να πληρώσουν 300αρια! Σε ένα από τα παραλιακά καφέ είχε συγκεντρωθεί, επίσης πολύς κόσμος που, όμως, στη θέα του περιπολικού έγινε… καπνός. Οι σειρήνες δεν χρειάστηκε ούτε καν να ηχήσουν…

Advertisement
TAGS:
Advertisement