Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Ρένα Πάντα: «Δεν έχω άλλη δύναμη» – Η απομόνωση, τα οικονομικά προβλήματα και η εξομολόγηση 1 χρόνο πριν πεθάνει

14:28
Newsroom

Ρένα πάντα: Η γνωστή τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή στις 15 Νοεμβρίου. Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε τη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και στον κόσμο, που τη θαύμαζε. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια, με πολύ καριέρα, η οποία εκτοξεύτηκε στη δεκαετία του ’70 και τη δεκαετία του ’80 απείχε από την τηλεόραση.

Η Ρένα Πάντα είχε ένα χρόνο να παρουσιαστεί στην εκπομπή «Μαζί σου». Αυτό, διότι η ίδια δεν διένυε την καλύτερη περίοδο της ζωής της. Η τραγουδίστρια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Όμως, εκτός από τα οικονομικά προβλήματα, η Ρένα Πάντα, είχε να αντιμετωπίσει σε καθημερινή βάση και τα προβλήματα της υγείας της, τα οποία ήταν σοβαρά.

Advertisement

Ρένα Πάντα: «Μου έχουν αφαιρέσει τα μισά όργανα από το σώμα μου για να μπορέσω να συνεχίσω να ζω»

Σε μία από τις συνεντεύξεις της, η γνωστή τραγουδίστρια είπε πως «Δεν έχω να ζήσω. Πέρασα έναν μεγάλο καρκίνο, ο οποίος ευτυχώς ήταν καλοήθης. Μου έχουν αφαιρέσει τα μισά όργανα από το σώμα μου για να μπορέσω να συνεχίσω να ζω. Δεν έχω οικογένεια, δεν παντρεύτηκα ποτέ και δεν απέκτησα παιδιά».

Advertisement

Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια, η Ρένα Πάντα επέλεξε να απομονωθεί στο διαμέρισμα το οποίο διατηρούσε η ίδια στην περιοχή των Πατησίων. Αξίζει να σημειωθεί πως προσπαθούσε να αντεπεξέλθει στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα, που είχε να αντιμετωπίσει.

Advertisement
TAGS:
Advertisement