Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Σμαράγδα Καρύδη: Έτσι ήταν στα 19 της και 30 χρόνια μετά μοιάζει να μην έχει περάσει μέρα από πάνω της

19:01
Newsroom

Σμαράγδα Καρύδη: Πρόκειται για μία όμορφη και ταλαντούχα Ελληνίδα. Στο επάγγελμα είναι ηθοποιός, καθώς ακολούθησε τα χνάρια του διάσημου πατέρα της. Η αγάπη της για τα μέσα κοινωνική δικτύωσης είναι κάτι παραπάνω από γνωστή. Η ίδια αρέσκεται να ανεβάζει αναρτήσεις και να δέχεται τα σχόλια των διαδικτυακών φίλων της, αλλά και θαυμαστών της.

Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε, η Σμαράγδα Καρύδη, ήταν μια φωτογραφία, η οποία είχε τραβηχτεί όταν η ίδια φοιτούσε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Πλέον, η Σμαράγδα βρίσκεται στην ηλικία των 48 ετών.

Advertisement

Η ίδια αγαπά τη δουλειά της και γι’ αυτό δεν σταματά. Πρόκειται για μία πολυάσχολη γυναίκα, η οποία ασχολείται με το θέατρο, την τηλεόραση, τον κινηματογράφο, τις φωτογραφίσεις, αλλά και τις διαφημίσεις. Κάνει τα πάντα και αυτό της αρέσει. Άλλωστε, αυτό φαίνεται και από το μόνιμο χαμόγελο, που έχει το πρόσωπό της.

Η πρόσφατη φωτογραφία της λοιπόν γύρισε τους θαυμαστές τις πίσω στο χρόνο. Όταν η ίδια βρισκόταν ακόμη στην ηλικία των 19 ετών. Τότε, που προσπαθούσε δειλά – δειλά να πραγματοποιήσει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της υποκριτικής, με τη βοήθεια των καθηγητών της.

Advertisement

Μπορεί να πέρασαν τριάντα χρόνια από τότε, όμως, η Σμαράγδα Καρύδη είχε σύμμαχο το χρόνο. Αυτό, διότι παραμένει ακόμη και σήμερα πανέμορφη. Μια γλυκιά και εντυπωσιακή παρουσία στο χώρο της υποκριτικής.

Advertisement

Σμαράγδα Καρύδη: Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

Αξίζει επίσης να επισημανθεί πως η Σμαράγδα Καρύδη αποτελεί την κόρη των ηθοποιών, Ντίνου Καρύδη και Τζούλιας Αργυροπούλο.

Από εκεί και πέρα, εδώ και χρόνια αποτελεί τη σύντροφο και στενή συνεργάτη του Γιώργου Αθερίδη, με τον οποίο η γνωστή ηθοποιός είναι ευτυχισμένη.

Advertisement
TAGS:
Advertisement