Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στη Βούλα: Βαρύ πένθος για τον θάνατο του οδηγού της Ferrari, Τζώρτζη Μονογυιού

07:38
Νίκη Μουλά

Τροχαίο στη Βούλα: Ο Τζώρτζης Μονογυιός, ο οδηγός της Ferrari που έχασε τη ζωή του το βράδυ της Πέμπτης, κοντά στην περιοχή Πηγαδάκια, βύθισε στο πένθος την οικογένειά του με τον θάνατό του.

Ο άτυχος άντρας ήταν αδερφός της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού, ενώ οδηγούσε για πρώτη φορά τη Ferrari, με την οποία ανέπτυξε ταχύτητα, βγήκε εκτός δρόμου και κατέληξε πάνω σε δέντρο.

Advertisement

 

Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Βούλα

 

Advertisement

Ήταν πατέρας δύο παιδιών και παντρεμένος με την Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού της μοιραίας Ferrari και τραυματίστηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Advertisement

 

Ο Τζώρτζης Μονογυιός, σε ηλικία 23 ετών, φοιτητής Πληροφορικής, είχε συμμετάσχει στο ριάλιτι «The Wall» που προβλήθηκε το 2003.

 

Advertisement

Από τις πρώτες μέρες κατάφερε να ξεχωρίσει και να κλέψει τις εντυπώσεις, ενώ έκλεψε την καρδιά της τότε συμπαίκτριάς του Σίσσυς Γιαννακοπούλου. Το ζευγάρι έζησε έναν δυνατό έρωτα στην τηλεόραση, ο οποίος όμως έληξε λίγο καιρό μετά.

 

Advertisement

 

Για πολλά χρόνια, ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε επιχείρηση με επώνυμα ρούχα, στο πιο κεντρικό σημείο της Μυκόνου, στα Ματογιάννια.

 

TAGS:
Advertisement