Advertisement
GOSSIP

«Δεν έχω λόγο πια να μείνω – Φεύγω πριν γίνει…» Σπάει τη σιωπή της η «Βούλα» για το τέλος της απ’τη «Μουρμούρα»

00:13
Φώτης Γαλανόπουλος

Τίτλοι τέλους για την Ελένη Κοκκίδου από τη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», μετά από 10 χρόνια στο ρόλο της «Βουλίτσας».

Kαι τι «Μουρμούρα» θα είναι αυτή; Η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έχει ήδη πάρει το πράσινο φως για την 11η χρονιά, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις αγαπημένοι ηθοποιοί θα αποχωρήσουν στο φινάλε της φετινής σεζόν

Advertisement

 

Ελένη Κοκκίδου για την αποχώρησή της από τη «Μουρμούρα»

Η Ελένη Κοκκίδου μίλησε στο Πρωινό μας και επιβεβαίωσε ότι αποχωρεί μετά από 10 χρόνια από τη «Μουρμούρα».

Advertisement

«Νιώθω ότι 10 χρόνια είναι υπεραρκετά. Θέλω να κλείσω αυτόν τον κύκλο και να ανοίξω άλλους. Δεν έχω λόγο πια να μείνω γιατί νιώθω ότι έδωσα ό,τι ήταν να δώσω, πήρα ό,τι ήταν να πάρω και από δω και πέρα θέλω να δοκιμάσω και άλλα πράγματα. Ρουτίνα δεν έγινε ποτέ, φεύγω πριν γίνει.

Advertisement

«Δεν προσπάθησαν να με εμποδίσουν. Κουβέντα δεν είπαν»

Υπάρχει μια περίπτωση να εμφανιστώ για κάποιες στιγμές.

Δεν προσπάθησαν να με εμποδίσουν. Κουβέντα δεν είπαν! Καταλαβαίνουν κι αυτοί και δέχτηκαν αμέσως.

Ο συμπρωταγωνιστής μου επιθυμεί πολύ να συνεχίσει» ανέφερε.

Advertisement

«Στα 40 μου βρέθηκα δίπλα στον θάνατο. Ήμουν σε ένα κενοτάφιο για μια εβδομάδα» είπε ενώ αναφέρθηκε και στον έρωτα Μπισμπίκη – Βανδή.

«Ο έρωτας δεν έχει ηλικία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το ιδιωτικό φωτίστηκε αλλιώς και έγινε δημόσιο και δημιούργησε αντιδράσεις. Όταν ζεις τον έρωτά σου ιδιωτικά αυτό έχει μια ιερότητα και όταν γίνεται δημόσιο χάνεται αυτή η ιερότητα και ο καθένας αντιδρά με τον δικό του τρόπο. Θέμα είχε δημιουργηθεί και με τον Ανδρέα Παπανδρέου που έκανε το νεύμα στη Δήμητρα. Δεν είναι απλό».

Ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα των ημερών…

Advertisement
TAGS:
Advertisement