Advertisement
GOSSIP

Βίκυ Καγιά: Απίθανες φωτογραφίες, με τα παιδιά της – Τι έκαναν την Καθαρά Δευτέρα

09:00
Newsroom

Βίκυ Καγιά: Η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο έβγαλε απίθανες φωτογραφίες, με τα παιδιά της. Ο λόγος ήταν φυσικά η Καθαρά Δευτέρα. Τα παιδιά της ήταν έτοιμα να πετάξουν χαρταετό και η ίδια αποφάσισε να απαθανατίσει τις στιγμές σαν καλή μανούλα. Η ίδια είναι ιδιαίτερα τρυφερή με τα παιδιά και τον άντρα της, κάτι που έχει αποδείξει πολλές φορές κατά το παρελθόν. Αναλυτικότερα, όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για τη χθεσινή ημέρα:

Β. Καγιά: Λεπτομέρειες για το πώς πέρασε την Καθαρά Δευτέρα

Σε αυτούς που έμειναν σπίτι, ανήκει και η Βίκυ Καγιά με τα παιδιά της. Μπορεί να μην κατάφερε να πετάξει αετό, όμως πέρασε όμορφες στιγμές με τα παιδιά της στο σπίτι. Ο Κάρολος ντύθηκεμε τις αποκριάτικη στολή του, η Μπιάνκα φόρεσε κάτι άνετο και μαζί ζωγράφισαν τους χαρταετούς τους. Έναν λευκό χαρταετό ζωγράφισε η μικρή Μπιάνκα και έναν κίτρινο ο μικρός Κάρολος.

Advertisement

Φωτογραφίες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό η Βίκυ Καγιά σχολιάζοντας: “Let’s go fly a kite!?? #καθαραδευτερα #καλησαρακοστη”. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε καιρό να δούμε τα δυο της παιδιά, μιας και τον τελευταίο καιρό συνήθιζε να δημοσιεύει δικές της φωτογραφίες και η Καθαρά Δευτέρα στάθηκε αφορμή για να μας δείξει πόσο έχουν μεγαλώσει.

Βίκυ Καγιά: Οι φωτογραφίες που ανάρτησε, με τα παιδιά της

Advertisement
Advertisement
TAGS:
Advertisement