Advertisement
ΚΟΣΜΟΣ

35χρονη παντρεύτηκε τον 20χρονο γιο του πρώην συζύγου της και περιμένουν και το πρώτο τους παιδί

20:03
Newsroom

Marina Balmasheva: Πρόκειται για την γνωστή ρωσίδα Influencer του Instagram. Η συγκεκριμένη παντρεύτηκε, με τον 20χρονο γιο από τον πρώην σύζυγό της. Μάλιστα, το ευτυχισμένο ζευγάρι περιμένει και το πρώτο παιδί του. Η 35χρονη χώρισε τον 45χρονο σύζυγό της. Έπειτα, ερωτεύτηκε τον 20χρονο γιο του, τον οποίο και παντρεύτηκε.

Η ιστορία της είχε γίνει γνωστή πριν από λίγο καιρό όταν ανήρτησε φωτογραφίες μαζί του στο Instagram. Μάλιστα η Marina Balmasheva στην συνέχεια έμεινε έγκυος από τον 20χρονο. Όπως δημοσίευσε η ίδια, οι δυο τους παντρεύτηκαν και μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους ακολούθους της. Η ευτυχισμένη νύφη έγραψε στο βίντεο: «Πήγαμε στο δημαρχείο και δεν είχα καν μια βούρτσα μαλλιών μαζί μου. Τα δαχτυλίδια ήταν στο αυτοκίνητο. Υπήρχε όμως καλή διάθεση και λίγη αμηχανία».

Advertisement

Marina Balmasheva: Το βίντεο που ανάρτησε στο Instagram

«Μετά τις υπογραφές ντυθήκαμε με τυπική γαμήλια ενδυμασία και απολαύσαμε μια ωραία δεξίωση σε ένα τοπικό εστιατόριο με αρκετούς καλεσμένους», ανέφερε.

Advertisement

Marina Balmasheva: Η φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram

Πρόσθεσε ότι ο γάμος δεν επηρέασε τη σχέση τους, αν και και οι δύο παραδέχτηκαν ότι δεν μιλούν στον πρώην σύζυγό της, τον πατέρα του γαμπρού.

TAGS:
Advertisement