Advertisement
ΚΟΣΜΟΣ

Αντέλ: Αγνώριστη και πιο αδυνατισμένη από ποτέ στα 32 της χρόνια

20:00
Newsroom

Αντέλ: Η γνωστή τραγουδίστρια έχει τα γενέθλιά της. Η ίδια αποφάσισε για το συγκεκριμένο λόγο να πραγματοποιήσει μία ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα μίνι φόρεμα, με μακριά μανίκια. Η Αντέλ έχει αδυνατίσει πολύ και γενικότερα φαίνεται ιδιαίτερα ανανεωμένη. Από εκεί και πέρα, η διάσημη τραγουδίστρια χαμογελά και ευχαριστεί τους θαυμαστές της για τις ευχές που δέχθηκε για τα γενέθλιά της.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια είναι πιο αδύνατη από ποτέ! Φορώντας ένα μαύρο φόρεμα και μαύρες γόβες, η Αντέλ είναι στα καλύτερα της και η διαφορά στο σώμα της είναι ολοφάνερη. Η ίδια έγινε 32 ετών και φαίνεται πως περνά την καλύτερη περίοδο της ζωής της μετά τον χωρισμό της από τον Σάιμον Κονέσκι, με τον οποίο ήταν παντρεμένη για 7 χρόνια.

Advertisement

Η φωτογραφία που ανάρτησε, η γνωστή τραγουδίστρια, στο Instagram

Αντέλ: Η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram

«Ελπίζω όλοι να μένετε ασφαλείς και υγιείς κατά τη διάρκεια αυτής της τρελής περιόδου. 2020, εντάξει, αντίο και ευχαριστώ» σημείωσε η Αντέλ στο προφίλ της στο Instagram και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους γιατρούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και ρισκάρουν τη ζωή τους για να σώσουν όσους έχουν κορωνοϊό.

Advertisement

Αντέλ: Ολόκληρη η ανάρτησή της στο Instagram

TAGS:
Advertisement