epitrepo-ston-syzygo-moy-na-koimatai-me-alles-gynaikes-oso-ego-mageireyo-kai-kano-tis-doyleies-toy-spitioy-149950
18:38

«Επιτρέπω στον σύζυγό μου να κοιμάται με άλλες γυναίκες όσο εγώ μαγειρεύω και κάνω τις δουλειές του σπιτιού»

18:38
Φώτης Γαλανόπουλος

Η Monica Huldt με καταγωγή από την Σουηδία ζει στις ΗΠΑ μαζί με τον σύζυγό της John, 39 ετών και δηλώνει μοντέλο. Ενώ βγάζει τα προς το ζην μέσω της πλατφόρμας ενηλίκων OnlyFans. Όπως χαρακτηρίζει η ίδια είναι μια γυναίκα που ακολουθεί τις αρχές της “tradwife”(παραδοσιακής συζύγου) και έχει “αφιερώσει” τη ζωή της και την καθημερινότητά της στο να κάνει τον σύζυγό της, John, “ευτυχισμένο”, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι έχει χάσει μερικούς φίλους στην πορεία.

Αυτή η “παραδοσιακή” νοικοκυρά ζει για να ευχαριστεί τον σύζυγό της – ενώ εκείνος πηγαίνει με άλλες γυναίκες

“Στην πραγματικότητα είχα παιδικούς φίλους που μου έλεγαν ευθέως ότι έχω χάσει την αξιοπρέπειά μου ως γυναίκα”, δήλωσε η Μόνικα στο “Love Don’t Judge” σε συνέντευξή της.

Μια τυπική μέρα για το μοντέλο του Instagram περιλαμβάνει το μαγείρεμα των γευμάτων για τον John, το καθάρισμα του σπιτιού και τη γυμναστική – αλλά όχι το να διαλέγει η ίδια τα ρούχα της, καθώς εκείνος επιλέγει όλα τα ρούχα της.

Advertisement

“Ο Τζον θέλει να ντύνομαι όμορφα στο σπίτι, σαν σέξι-σπορ, και δεν του αρέσει να φοράω μακιγιάζ στο σπίτι”, δήλωσε η Σουηδέζα με έδρα το Scottsdale της Αριζόνα στο Jam Press. “Σε κάποιες γυναίκες μπορεί να μην αρέσει να τους λένε τι να κάνουν ή να φορέσουν, αλλά μου αρέσει όταν μου δίνει οδηγίες.

Advertisement

Advertisement

Η εκρηκτική Σουηδή ισχυρίζεται πως άρχισε να χάνει την ερωτική της διάθεση πριν από μερικά χρόνια, όταν εργαζόταν ως στρίπερ, αλλά όλα άλλαξαν όταν ενέδωσε στην επιθυμία του άντρα της να “κοιμηθούν” και οι 2 μαζί με άλλη μία γυναίκα.

Η Monica αναφέρει πως όταν προχώρησαν στην πράξη αυτή για δεύτερη φορά, τη βιντεοσκόπησαν για το Oηly Fαns, με τον 40χρονο σύζυγό της να συνεχίζει μόνος του έχοντας τη δική του σελίδα – με τις συνευρέσεις του με άλλες γυναίκες να είναι μόνο για αυτόν τον σκοπό.

Advertisement

Ενώ η Μόνικα ισχυρίζεται ότι είναι σε θέση και να κάνει τις δουλειές της και να ικανοποιεί τις ανάγκες του συζύγου της στην κρεβατοκάμαρα, εκείνος απασχολείται επίσης προσκαλώντας άλλες γυναίκες να πηγαίνουν μαζί του.

“Αυτό το θέμα του να κοιμάσαι με άλλες γυναίκες, πρώτα απ’ όλα, είναι ένα πολύ μικρό μέρος της σχέσης μας”, είπε ο Τζον στο “Love Don’t Judge”.

Είναι μια πολυτέλεια που έχω και που πιθανώς οι περισσότεροι άντρες που το βλέπουν αυτό να το ήθελαν

“Η Μόνικα δεν είχε πρόβλημα με αυτό, και εγώ δεν είχα πρόβλημα με αυτό”, υποστήριξε. “Νομίζω ότι είναι μια πολυτέλεια που έχω και που πιθανώς οι περισσότεροι άντρες που το βλέπουν αυτό θα ήθελαν να το είχαν μόνο και μόνο λόγω γενετικού προγραμματισμού.

Advertisement

“Αν κοιτάξετε πώς όλα τα άλλα θηλαστικά έτσι το κάνουν, συνήθως το άλφα πηγαίνει με όλα τα θηλυκά”, συλλογίστηκε ο John, προσθέτοντας ότι ο τρόπος ζωής τους κάνει για μια πιο “χαλαρή σχέση”.

Και όσον αφορά τη σεξουαλική ζωή του παντρεμένου ζευγαριού, η Μόνικα υποστήριξε ότι το γεγονός ότι ο σύζυγός της είναι τόσο κυρίαρχος την ανάβει.

Μου αρέσει όταν ένας άνδρας αναλαμβάνει την ευθύνη και παίρνει αυτό που θέλει

“Μου αρέσει όταν ένας άνδρας αναλαμβάνει την ευθύνη και παίρνει αυτό που θέλει”, δήλωσε στο Jame Press. “Είμαι πάντα διαθέσιμη για τις ανάγκες του συζύγου μου και το λατρεύω. “Με ανάβει, οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό.

Αν και κάποιοι μπορεί να σοκαριστούν με τη θεωρούμενη παλιομοδίτικη προσέγγιση της Μόνικα στο γάμο, πιστεύει ότι πολλές σχέσεις θα ήταν πιο ευτυχισμένες αν περισσότερες γυναίκες υιοθετούσαν αυτόν τον τρόπο σκέψης.

“Αν οι άνθρωποι δεν το αποδοκίμαζαν τόσο πολύ και απλά το δοκίμαζαν, νομίζω ότι θα συνειδητοποιούσαν ότι λειτουργεί”.

“Οι άνθρωποι είναι τόσο δυστυχισμένοι σήμερα, αναζητούν πάντα το επόμενο συναρπαστικό πράγμα, οπότε γιατί να μην αγκαλιάσουμε αυτό που είμαστε, όπως είμαστε φτιαγμένοι; Θα είχαμε λιγότερα διαζύγια και νομίζω ότι συνολικά οι άνθρωποι θα ήταν πιο ευτυχισμένοι”, είπε.

 Η Μόνικα υποστήριξε επίσης ότι ο Τζον είναι “σούπερ υποστηρικτικός” και δεν ζηλεύει ποτέ την καριέρα της στο OnlyFans, καθώς το ζευγάρι ζει σε ένα πολυτελές σπίτι και χρησιμοποιεί το εισόδημά της για να ταξιδεύει.

“Με βοηθάει με την επεξεργασία φωτογραφιών και με το να βγάζω ιδέες”, δήλωσε η Μόνικα για τη συμμετοχή του Τζον στην καριέρα της. “Μπορεί να είμαι νοικοκυρά, αλλά είμαστε μια ομάδα”.

“Αν αποκτήσουμε κορίτσι, θα της διδάξω ό,τι ξέρω για το πώς να είναι καλή σύζυγος, και ο σύζυγός μου θα κάνει το ίδιο με τον γιο μας”, δήλωσε στο Jam Press.

“Πιστεύω ότι επειδή μια γυναίκα επιλέγει να είναι μια παραδοσιακή σύζυγος, αυτό δεν την κάνει αδύναμη. Στην πραγματικότητα, το αντίθετο – χρειάζεται δύναμη για να αψηφήσει κανείς τον κανόνα στη σημερινή κοινωνία”, πρόσθεσε η Μόνικα.