Advertisement
ΚΟΣΜΟΣ

Μπορεις να βρεις τις διαφορές στις εικόνες: Το τεστ της CIA που μόνο ένας αληθινός πράκτορας μπορεί να λύσει

20:14
Newsroom

Γρίφος της CIA: Η CIA αποφάσισε να μοιραστεί, μέσω του Twitter, ένα γρίφο. Συγκεκριμένα, καλούσε τους χρήστες του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης να αποδείξουν τις παρατηρητικές ικανότητές τους. Η Αμερικανική Υπηρεσία Πληροφοριών μοιράστηκε στα social media δύο φωτογραφίες. Στη συνέχεια κάλεσε όλους τους ακόλουθους του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης να βρουν τις 10 διαφορές που έχουν μεταξύ τους.

Γρίφος: Συνηθισμένη σπαζοκεφαλιά

Αυτό το παιχνίδι-σπαζοκεφαλιά είναι πολύ συνηθισμένο τόσο στο Διαδίκτυο όσο και από πιο παλιά, σε περιοδικά ή εφημερίδες, όπου συγκρίναμε δύο φωτογραφίες για να βρούμε τις διαφορές. «Αν βρήκατε περισσότερες από 10 διαφορές, ασκείται καλές τεχνικές κατασκοπείας. Πάντα ψάχνουμε για ευκαιρίες να μάθουμε περισσότερα», έγραψε στο Τwitter η CIA, ενώ κύκλωσε τις διαφορές που είχε, μια ημέρα μετά.

Advertisement

Γρίφος: Τι πέτυχαν οι περισσότεροι

Οι περισσότεροι κατάφεραν να βρουν αμέσως τις 10 διαφορές που έκρυβε, ο γρίφος. αλλά μερικοί ακόμη πιο παρατηρητικοί πρόσεξαν ότι τελικά οι διαφορές ήταν 12! Κατάφεραν, έτσι, να ξεπεράσουν και την CIA στην παρατηρητικότητα!

Advertisement

Advertisement

Ίσως, η Κεντρική Υπηρεσία στρατολογήσει τους πιο παρατηρητικούς ως πράκτορές της!

TAGS:
Advertisement