Advertisement
ΚΟΣΜΟΣ

Τις κορόιδευαν για τα κιλά τους, γίνανε μοντέλα και σήμερα τις παρακαλάνε για ένα ραντεβού

14:21
Newsroom

Δίδυμες – Αληθινές ιστορίες: H Lucy Thomas και η Emily Thomas αποτελούν δύο δίδυμες αδερφές από τη Βρετανία, οι οποίες ήταν θύματα bullying. Εκείνοι, τις εκφόβιζαν εξαιτίας του βάρους τους και επειδή φορούσαν συνεχώς τα ίδια ρούχα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία άγχους και χαμήλης αυτοεκτίμησης στα κορίτσια. Η μία στήριξε την άλλη και στα δεκαπέντε έτη τους ξεκίνησαν να μαθαίνουν για τους διαγωνισμούς ομορφιάς. Έτσι, αποφάσισαν να δηλώσουν συμμετοχή σε έναν τοπικό διαγωνισμό.

Advertisement

Δίδυμες – Αληθινές ιστορίες: Η ιστορία της Lycy Thomas και της Emily Thomas

Η Lucy Thomas και η Emily Thomas είναι δίδυμες αδελφές από το Abertysswg της Ουαλίας.

Advertisement

Advertisement

Για το bullying που δέχθηκαν, τα κορίτσια ανέφεραν: «Ήμασταν υπέρβαρες και όταν περνούσαμε από την εφηβεία ήταν δύσκολα. Ήταν σαν την φάση του ασχημόπαπου».

Στα 15 τους χρόνια ξεκίνησε το ταξίδι τους στο χώρο της ομορφιάς, όταν έμαθαν για τους διαγωνισμούς τους.

Advertisement

Εκτός από την άνοδο της αυτοεκτίμησής τους, τα κορίτσια έμαθαν πως συγκεντρώνονταν χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς, μέσω των διαγωνισμών ομορφιάς.

Η Lucy έπεισε την Emily να λάβει μέρος στον διαγωνισμό Miss Divine UK, ο οποίος στόχευε στο να «ενδυναμώνει και να εμπνέει γυναίκες από διαφορετικά υπόβαθρα». Η Emily συμφώνησε, απέκτησε αυτοπεποίθηση, αλλά και την αίσθηση πως κάπου ανήκε.

Advertisement

Οι δίδυμες αδερφές πραγματοποιούσαν πρόβες και ξεκίνησαν να φτιάχνουν μαλλιά, μακιγιάζ και νύχια.

Η Lucy και η Emily κέρδισαν τους πρώτους διαγωνισμούς. «Χωρίς την αδερφή μου, ποτέ δεν θα ονειρευόμουν να συμμετέχω σε έναν τέτοιο διαγωνισμό», ανέφερε η Lucy. Στη συνέχεια, η Lucy επεσήμανε «Ήμουν τόσο ντροπαλή και δεν είχα αυτοπεποίθηση μετά από τόσα χρόνια που άκουγα ανθρώπους να λένε φοβερά πράγματα για μας στο σχολείο. Αλλά από τη στιγμή που συμμετείχα, έχω τόσο περισσότερη αυτοπεποίθηση και αισθάνομαι ότι οι άνθρωποι με βλέπουν υπό διαφορετική σκοπιά».

Πλέον, οι αδερφές είναι 18 ετών και σπουδάζουν ιστορία τεχνών στην Ουαλία.

Η Lucy και η Emily μπήκαν στο κολλέγιο, με τους ίδιους βαθμούς. Οι αδερφές έχουν τους ίδιους φίλους, την ίδια αίσθηση, καθώς και το ίδιο στυλ.

Σχετικά με τους τίτλους ομορφιάς, η Emily βγήκε Miss Teen Divine 2017. Αντίθετα, η Lucy στέφθηκε Miss Enchanting World 2018.

«Έχουν υπάρξει τόσες πολλές φορές που έχουμε ετοιμαστεί ξεχωριστά για να βγούμε».

«Και καταλήγουμε να φοράμε τα ίδια ρούχα σε διαφορετικά χρώματα».

Οι δύο αδερφές ελπίζουν η μεταμόρφωσή τους να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους.

Η Lucy και η Emily θα συμμετέχουν και σε άλλους διαγωνισμούς, αλλά ποτέ για να διεκδικήσουν τον ίδιο τίτλο.

TAGS:
Advertisement