Advertisement
LIFESTYLE

7 διάσημες Ελληνίδες μαμάδες που έστειλαν τα παιδιά τους 1η μέρα στο σχολείο και τα συγκινητικά τους μηνύματα

15:19
Νίκη Μουλά

Διάσημες μαμάδες ξεπροβοδίζουν τα παιδιά τους στο σχολείο και μοιράζονται τα συναισθήματά τους στον προσωπικό τους λογαριασμό στο instagram, προκαλώντας συγκίνηση με τα γλυκά τους λόγια.

Πιο συγκεκριμένα, διάσημες μαμάδες δημοσίευσαν φωτογραφίες των παιδιών τους από την πρώτη μέρα στο σχολείο, θέλοντας έτσι να εκφράσουν τις σκέψεις, τους προβληματισμούς, τη νοσταλγία τους, αλλά και να μοιραστούν ορισμένες εύστοχες συμβουλές για αυτήν την ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε.

Advertisement

 

Διάσημες μαμάδες: Κατερίνα Καραβάτου

 

Advertisement

 

Διάσημες μαμάδες: Μαρία Κορινθίου

 

 

Διάσημες μαμάδες: Τζένη Μπαλατσινού

 

 

Διάσημες μαμάδες: Φαίη Σκορδά

 

 

Διάσημες μαμάδες: Δέσποινα Καμπούρη

 

 

Διάσημες μαμάδες: Μυρτώ Κάζη

 

 

Διάσημες μαμάδες: Ελένη Μενεγάκη

 

Η Ελένη Μενεγάλη είναι πάνω απ’ όλα μανούλα και σήμερα που ανοίγουν τα σχολεία είχε να ετοιμάσει τη μικρή Μαρίνα για το σχολείο! Η δεσποινίς Μαρίνα Πανταζοπούλου, ντυμένη στα μπλε, με μπλε σχολική τσάντα και υπέροχα κοτσιδάκια, ετοιμάστηκε πρωί πρωί για την πρώτη μέρα στο σχολείο! Μια πρώτη μέρα διαφορετική για όλους τους μαθητές αφού είναι απαραίτητο άλλο ένα αξεσουάρ, που είναι η μάσκα! Η Μαρίνα εκτός από τη σχολική τσάντα, κρατούσε και μια ροζ τσάντα που όπως έγραψε η Ελένη έχει μέσα το φαγητό της!

 

Μάλιστα η Ελένη σε ερώτηση follower, για το αν η μικρή Μαρίνα φοράει μάσκα, απάντησε: “Φοράει, πήραμε μια μάσκα, ροζ γατούλα! Είναι πολύ χαριτωμένη”!

 

TAGS:
Advertisement