anthimos-ananiadis-i-epitychia-sti-maria-tin-aschimi-o-patrios-voytsas-to-test-dna-kai-ta-xekatiniasmata-110525
20:40

Άνθιμος Ανανιάδης: Η επιτυχία στη Μαρία την Άσχημη, ο πατριός Βουτσάς, το τεστ DNA και τα ξεκατινιάσματα

20:40
Newsroom

Ο Άνθιμος Ανανιάδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις  9 Ιουνίου 1985 και έγινε ευρύτερα γνωστός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην τηλεοπτική σειρά του MEGA, «Μαρία η άσχημη» όπου πρωταγωνιστούμε με την Αγγελική Δαλιάνη και ένα καστ ταλαντούχων ηθοποιών.

Της: Έπη Τρίμη

Advertisement

Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Γιώργου Κιμούλη αλλά και του New York College. Είναι ταλαντούχος, πιστεύει στον Θεό, είναι νέος και όμορφος και μπορεί να προσφέρει στον πολιτισμό.

Advertisement

Προσωπική ζωή

Είναι γιος του επιχειρηματία Τιμόθεου Ανανιάδη και της ηθοποιού και πρώην εστεμμένης Εύης Καραγιάννη ενώ έχει οχτώ ετεροθαλή αδέλφια από την πλευρά του πατέρα του. Επίσης, για αρκετά χρόνια, υπήρξε πατριός του ο Κώστας Βουτσάς.

Advertisement

Η σχέση με τη Μαρία – Νεφέλη Γαζή και τα μαχαιρώματα

Το φθινόπωρο του 2016, ξεκίνησε τη σχέση του με τη χορεύτρια Μαρία-Νεφέλη Γαζή, με την οποία γνωρίστηκαν στη παράσταση «Dorian Gray Frames» όπου συμπρωταγωνιστούσαν. Απέκτησαν μαζί έναν γιο, που γεννήθηκε στις 20 Απριλίου 2018 ενώ τον Μάιο του ίδιου έτους, έγινε γνωστός ο επεισοδιακός χωρισμός τους. Τον Μάιο του 2019, η Μαρία-Νεφέλη Γαζή έπειτα από τη βάφτιση του παιδιού, αποκάλυψε ότι ονομάζεται Φίλιππος-Δημήτρης Γαζής και όχι Ανανιάδης.

Advertisement

Ο νέος κύκλος αψιμαχιών και το τεστ DNA

Η νέα κόντρα ξεκίνησε με αφορμή την τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη του ηθοποιού στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Ακολούθησε επιστολή της Μαρίας-Νεφέλης Γαζή στην οποία κατακεραύνωνε τον ηθοποιό λέγοντας ότι χρησιμοποιεί το παιδί για… διαφημιστικούς λόγους και κάνοντας λόγο για ενδοοικογενειακή βία (όσον αφορά το περιστατικό που τους οδήγησε στο τμήμα). Στην επιστολή της Γαζή απάντησε με ανακοίνωση ο ίδιος ο Ανανιάδης ο οποίος ζητά πλέον τεστ DNA.

Οι δηλώσεις Ανανιάδη στην εκπομπή της Μελέτη 

Ο Άνθιμος Ανανιάδης εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μεταξύ άλλων είπε: «Είναι διαδεδομένο ότι δεν είμαστε μαζί πια. Δεν είχαμε ποτέ την απόλυτη σοβαρή σχέση, να είμαι ειλικρινής, ότι θα κάνουμε την οικογένεια… Δεν είχαμε αυτή τη δυνατότητα, λόγω οποιονδήποτε άλλων ανθρώπων και οικογενειών και πράγματα που συνέβησαν γύρω μας. Είμαστε και οι δύο αγαπημένοι, είμαστε κοντά στο παιδί σε ό,τι χρειαστεί. Αυτό το οποίο υποστηρίζω και υποστήριζα στη σχέση αυτή ήταν το να μην γίνει καμία έκτρωση…»

Όσον αφορά στο περιστατικό με την προέλευση τους στο αστυνομικό τμήμα, ο γνωστός ηθοποιός υποστήριξε: «Έγιναν κάποιες συστάσεις. Έγιναν κάποια πράγματα τα οποία έπρεπε να πούμε γιατί σε νομικά πλαίσια δεν μπορούσαμε να τα κατευθύνουμε. Τα κάναμε σε νομικά πλαίσια». Στην ερώτηση της παρουσιάστριας για το πως είναι οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού εκείνος απάντησε: «Εντάξει, μια χαρά είναι… Αυτά φτιάχνονται. Όλα παίρνουν τον δρόμο τους».

Advertisement

Η ανακοίνωση της Μαρίας Νεφέλης Γαζή 

«Σε τηλεοπτικές εκπομπές μεγάλης ακροαματικότητας, διαδόθηκαν κατ’ επανάληψη, εις βάρος μου από τον κ. Ανανιάδη, ψευδή γεγονότα σχετικά με την σχέση μας, τη σχέση του ιδίου με το ανήλικο τέκνο μου, καθώς και τους λόγους για τους οποίους οδηγηθήκαμε στο αστυνομικό τμήμα.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και πάντα με γνώμονα το συμφέρον του ανηλίκου τέκνου μου, θα πρέπει να διευκρινιστούν τα εξής:

Με τον κ. Ανανιάδη μας συνέδεε σοβαρή αποκλειστική σχέση βασισμένη, όπως πίστευα εγώ, σε πραγματική αγάπη. Η σύλληψη του παιδιού μας αποτέλεσε την επισφράγιση της αγάπης αυτής και ουδέποτε συζητήθηκε έστω και ως ενδεχόμενο η άμβλωση, ώστε να εκφέρει οποιαδήποτε τυχόν άποψη γι’ αυτό ο κ. Ανανιάδης. Μετά τη γέννηση του παιδιού και παρά την τηλεοπτική προβολή της υποτιθεμένης χαράς του για τον ερχομό του υιού του και τις δηλώσεις του, επέδειξε απέναντί μου και απέναντι στο παιδί πλήρη αδιαφορία.

Συγκεκριμένα, ήταν πλήρης η απουσία οποιασδήποτε ψυχολογικής στήριξης προς εμένα, καθώς επίσης παντελής και η έλλειψη συναισθηματικής και οικονομικής αρωγής του κ. Ανανιάδη, τόσο στην ανατροφή όσο και στην καθημερινή διαβίωση του ανήλικου τέκνου μου, παρά τα όποια αντίθετα υποστηρίζονται από τους κύκλους του και τον ίδιο δημοσίως. Μετά δε την φωτογράφιση του παιδιού μου εν αγνοία μου σε περιοδικό ευρείας κυκλοφορίας, ενισχύθηκε η πεποίθηση μου ότι το ανήλικο τέκνο μου «χρησιμοποιείται» από τον κ. Ανανιάδη για διαφημιστικούς λόγους και για λόγους δημοσιότητας. Η πεποίθηση μου αυτή δε έγινε βεβαιότητα, όταν ο ίδιος όχι μόνο δεν προέβη εκουσίως στην αναγνώριση του ανήλικου παιδιού μου, αλλά μου ζήτησε μάλιστα διά μέσω της δικηγόρου του να προβώ σε test DNA του παιδιού, προκειμένου να αναλάβει όπως μου δήλωσε, τις υποχρεώσεις του ως πατέρας απέναντι στο παιδί. Αποκορύφωμα της ανάλγητης συμπεριφοράς του ήταν η άσκηση σωματικής βίας επάνω μου, η οποία ήταν και η αιτία που οδηγηθήκαμε στο αστυνομικό τμήμα, ύστερα από κλήση περιπολικού της αμέσου δράσεως, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον πατέρα μου.

Η μήνυση η οποία υπεβλήθη εκ μέρους μου και εις βάρος του, αφορά στο αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας, η οποία και αποδεικνύεται από ιατροδικαστική έκθεση.

Συμπερασματικά λοιπόν, εκ των προαναφερομένων, τα οποία αποδεικνύονται άπαντα από δημόσια έγγραφα, παρακαλώ να σταματήσουν οποιεσδήποτε αναφορές στο ανήλικο τέκνο μου, το οποίο σημειωτέον δεν ονομάζεται Τιμόθεος, οποιαδήποτε εμπλοκή του ονόματός μου σε ψευδείς και μη εξακριβωμένες ειδήσεις, καθώς και οποιαδήποτε αναπαραγωγή βίντεο και / ή φωτογραφικού υλικού για το οποίο εγώ δεν έχω καμία γνώση και ανάμειξη και το οποίο αφορά στο ανήλικο τέκνο μου.

Επιφυλάσσομαι δε να ασκήσω τα νόμιμα σε περίπτωση που συνεχιστεί με οποιονδήποτε τρόπο να διασύρεται κατά κύριο λόγο το ανήλικο και αβάπτιστο τέκνο μου, αλλά και εγώ η ίδια. Με την πεποίθηση πως θα γίνει σεβαστή η μία και μοναδική αλήθεια.

Ευχαριστώ.

Με εκτίμηση.

Γαζή Μαρία- Νεφέλη».

Η ανακοίνωση του Ανθιμου Ανανιάδη 

«Σε απάντηση του προκλητικού, απαράδεκτου και συκοφαντικού περιεχομένου των σημερινών δηλώσεων της κας Μαρίας -Νεφέλης Γαζη, η οποία προβαίνει αδιστάκτως σε «αποκαλύψεις» πτυχών της σχέσεως μας, αποκαλύψεων όμως που βρίθουν ψευδών γεγονότων και προβάλλονται διαστρεβλωμένες, έχω να απαντήσω τα εξής:

Η συνέντευξη μου στην εκπομπή της κας Ελεονώρας Μελέτη, ήταν μια συνέντευξη που δόθηκε στα πλαίσια των επαγγελματικών μου δράσεων. Το θέμα της σχέσεως μας και του παιδιού εθίγη με απόλυτο σεβασμό, σοβαρότητα και διακριτικότητα.

Εάν το ανήλικο παιδί είναι «παιδί της» όπως η ίδια σήμερα  διατείνεται και άμεσα ομολογεί, θα μπορούσε να το έχει δηλώσει προ καιρού και όχι για το χρησιμοποεί η ίδια για διαφημιστικούς λόγους, όπως κάνει τώρα, κατηγορώντας ασύστολα εμένα . Επίσης μετά από αυτά που δηλώνει σήμερα η κ. Γαζή , καθίσταται πλέον επιτακτική η εξέταση DNA ώστε να αποκαλυφθεί  επιτέλους όλη η αλήθεια που της ζητώ επίμονα.

Σε σχέση με την οικονομική, ψυχολογική και συναισθηματική στήριξη που προσέφερα στην ιδία και το παιδι, θα αποδειχθεί εν καιρώ επίσημα κι όχι με δηλώσεις τόσο σε έκταση όσο και σε μέγεθος.

Σε σχέση με τη «δήθεν» σωματική βία που άσκησα τάχα στην  κ.α Γαζή, την παρακαλώ να ανακαλέσει στη μνήμη της πώς έγιναν τα γεγονότα διότι γρήγορα θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και θα είναι για άλλη μια φορά εκτεθειμένη με όσα αναληθώς σήμερα δηλώνει.

Τέλος θα παροτρύνω την κ Γαζή σε μια τελευταία προσπάθεια να συνετιστεί και να συμπεριφερθεί ώριμα και πολιτισμένα, να προσέλθει και να συμπράξει σε ο,τι απαιτείται, προκειμένου να «λάμψει» η αλήθεια που τόσο καιρό αποκρύβει από όλους και από εμένα αποσκωπόντας σε άλλα οφέλη.

Δηλώνω ότι στο εξής και εφόσον συνεχισθεί αυτή η ακατανόητη, προσβλητική, ανοίκεια, υποβολιμιαία, συκοφαντική και επιζήμια για το πρόσωπο μου ως ανθρώπου και  ως καλλιτέχνη, συμπεριφορά, θα αναζητήσω την προστασία μου από τα αρμόδια Δικαστήρια.

Άνθιμος Ανανιάδης».

Καθώς τα χρόνια περνούν ο Άνθιμος Ανανιάδης εστιάζει στην καριέρα του ενώ πρόσφατα έγινε και νονός.

Μάλιστα, ο Άνθιμος Ανανιάδης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μια φωτογραφία από την ώρα του μυστηρίου και έγραψε, «Και το όνομα αυτού Φίλιππος! Ευχαριστώ τον ΘΕΟ για την μεγαλύτερη ευλογία που μου έδωσε..»

Ας ελπίζουμε πως θα βρει τις ισορροπίες του και βέβαια επειδή ποτέ ένα μικρό παιδί δεν φταίει να επικρατήσει η λογική και η αγάπη ως κόλλα να ενώσει δύο γονείς που απλά βιάστηκαν να φέρουν απ’ ότι φαίνεται ένα παιδάκι στον κόσμο.