Enimerotiko.gr
Gossip Lifestyle

Δέσποινα Καμπούρη: Τα παιδικά χρόνια στο Ζαΐρ, η παρενόχληση στα 16 και η ευκαιρία με τον Θέμο Αναστασιάδη

Δέσποινα Καμπούρη

Η πρώτη τηλεοπτική παρουσία της Δέσποινας Καμπούρη ήρθε δειλά-δειλά το 2004, αλλά έπρεπε να περάσουν τρεις ακόμη τηλεοπτικές σεζόν για να βγει ξανά στο γυαλί.

Της: Έπη Τρίμη

Από τον Σεπτέμβριο του 2007, λοιπόν, βρίσκεται πια εντατικά στα πλατό του ΌΛΑ με τον Θέμο Αναστασιάδη. Σιγά – σιγά άνοιξε τα φτερά της και η δημοσιογράφος εδώ και χρόνια διευθύνει επιτυχώς δύο έγκριτα sites, ενώ συγχρόνως απολαμβάνει την οικογένειά της.

Τα παιδικά χρόνια

Τα πρώτα χρόνια της ζωής μου, τα έζησα στο Ζαΐρ, καθότι η μητέρα μου έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αφρική. Η μητρική μου γλώσσα ήταν τα σουαχίλι. Ήρθαμε στην Ελλάδα όταν ήμουν 4-5 ετών αφού ήδη είχαν ξεσπάσει κάποιοι εμφύλιοι και οι συνθήκες δεν ήταν και οι ιδανικότερες για το μεγάλωμα ενός παιδιού. Πηγαινοερχόμασταν για κάποιο χρονικό διάστημα αφού είχε μείνει πίσω η οικογένειά μας, μέχρι που μείναμε εδώ μόνιμα. Έμαθα ελληνικά στο νηπιαγωγείο, καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια.

Έπαιζα βόλεϊ στο Γαλάτσι και βρισκόμουν, μάλιστα, στις μικρές προεθνικές, όπου μας προπονούσε η Ευγενία Γκορτζίλα. Δυστυχώς τότε δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω καριέρα, αν και ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά. Ήμουν τριάρι, είχα καλό άλμα και μου άρεσε πολύ η επίθεση. Θυμάμαι ότι βαριόμουν την άμυνα και την υποδοχή. Σκεφτόμουν πότε θα έρθει η στιγμή να καρφώσω. Την περίοδο όμως που έπρεπε να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό εγώ ήμουν πολύ ερωτευμένη και συν τοις άλλοις είχα και έναν τραυματισμό, οπότε δεν συνέχισα. Τότε ήταν έγκλημα, αλλά τώρα δεν το έχω μετανιώσει. Απορώ πως το δέχθηκαν οι γονείς μου και πώς με ανέχονται ακόμα! Έτσι ξεκίνησε και η δημοσιογραφία.έχει πει η Δέσποινα Καμπούρη.

Είναι μια μαμά δεκάδων ταχυτήτων

Η Δέσποινα Καμπούρη είναι επιτυχημένη επαγγελματίας μιας που έχει απογειώσει ως διευθύντρια τόσο το queen.gr όσο και το mothersblog.gr, είναι μια  τρυφερή μαμά αφού παρά το καθημερινό «τρέξιμο» της δουλειάς πάντα θα βρει χρόνο να περάσει όμορφες στιγμές με τις κόρες της αλλά και ερωτευμένη σύντροφος αφού ο άντρας της ζωής της, Βαγγέλης Ταρασιάδης είναι εκείνος που πάντα στο τέλος της ημέρας θα της χαρίσει μια αγκαλιά και όλα θα βρουν την ηρεμία τους.

Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση στα 16 μου

“Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση στα 16 μου, όχι στον επαγγελματικό χώρο. Από έναν κοινό γνωστό, πολύ μεγαλύτερό μου ηλικιακά τότε” ανέφερε η Δέσποινα Καμπούρη  τον Φεβρουάριο του 2020 και στη συνέχεια πρόσθεσε: “Δεν το είπα στους γονείς μου τότε, γιατί σε τόσο μικρή ηλικία αισθάνεσαι ότι εσύ δεν έχεις κάνει καλά. Ντράπηκα τόσο πολύ γι’ αυτό που συνέβη που απλώς έκλεισα το στόμα μου και εξαφανίστηκα. Μακάρι να είχα τότε το θάρρος και την αυτοπεποίθηση που έχω σήμερα! Αν είσαι πιτσιρικούλα και τυχαίνει να διαβάζεις αυτές τις γραμμές τώρα, να θυμάσαι: Μίλα! Η ντροπή είναι δική τους, όχι δική σου”, ήταν τα λόγια της Δέσποινας Καμπούρη ενθαρρύνοντας ,παράλληλα ,τις γυναίκες να μιλήσουν ,αν ποτέ βρεθούν σε αυτή τη θέση.”

Έχω κάνει και δέχτηκα bullying

Μάλλον, είχα παρασυρθεί από το γενικότερο κλίμα τότε. Είχαμε ένα πολύ ψηλό κορίτσι, μπορεί και να τη ζήλευα και της κάναμε αστεία για το ύψος της, εγώ την έλεγα “γκαμήλα”. Ντρέπομαι πάρα πολύ».

«Δέχτηκα bullying, το οποίο δεν ξέρω πώς το διαχειρίστηκα. Είχα πολύ μακριά ξανθά μαλλιά και μου κόλλησαν τσίχλες και αναγκάστηκα να τα κόψω. Ήταν κάτι τραυματικό για εμένα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News