Advertisement
LIFESTYLE

Εβελίνα Νικόλιζα: Το σπίτι ζούγκλα, τα 100 φυτά, ο πράσινος καναπές, η μαύρη κουζίνα και οι άντρες της ζωής της

10:34
Νίκη Μουλά

H Εβελίνα Νικόλιζα έχει γεμίσει το σπίτι της φυτά, με το σκηνικό να θυμίζει ζούγκλα, ενώ έχει δημιουργήσει μία ιδιαίτερα εντυπωσιακή κουζίνα.

Η τραγουδίστρια έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει φέτος με τις εμφανίσεις στο J2US, μαζί με τον Νίκο Μπάρκουλη, αποσπώντας συνεχώς θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή.

Advertisement

 

Βέβαια, η Εβελίνα Νικόλιζα έδειξε το φωνητικό της ταλέντο πριν μερικά χρόνια, όταν συμμετείχε στις auditions του The Voice, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια, τη βλέπουμε και στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» του Alpha.

Advertisement

 

Advertisement

Η Εβελίνα Νικόλιζα έχει άψογο γούστο στη διακόσμηση του σπιτιού της

 

Εκτός, όμως από την επαγγελματική της πορεία, δεν γνωρίζαμε το πόσο υπέροχο είναι το εσωτερικό του σπιτιού της, φωτογραφίες του οποίου δημοσιεύει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Advertisement

Κάθε δωμάτιο του σπιτιού είναι γεμάτο φυτά, το σαλόνι, η κρεβατοκάμαρα, το μπάνιο, με το σκηνικό να παραπέμπει σε ζούγκλα, ενώ στο καθιστικό έχει έναν μεγάλο γωνιακό καναπέ σε σκούρο πράσινο χρώμα και ένα πολύ όμορφα διακοσμημένο τζάκι.

 

Αυτό που σίγουρα τραβάει όλα τα βλέμματα στο σπίτι είναι η κουζίνα της, στην οποία έχει προσθέσει μια πολύ fun πινελιά, έναν μαυροπίνακα, στον οποίο μπορεί να σημειώνει ό,τι θέλει. Μέχρι και τις τιμές του καφέ, που σερβίρει στους καλεσμένους της.

 

Advertisement

Το εντυπωσιακό σπίτι τις Εβελίνας Νικόλιζα

 

TAGS:
Advertisement