eyi-karagianni-o-gamos-me-ton-kosta-voytsa-oi-2-apovoles-o-gios-anthimos-ananiadis-kai-o-ogkos-sto-stithos-50979
17:43

Εύη Καραγιάννη: Ο γάμος με τον Κώστα Βουτσά, οι 2 αποβολές, ο γιος Άνθιμος Ανανιάδης και ο όγκος στο στήθος

17:43
Newsroom

Η Εύη Καραγιάννη, πρώην μοντέλο, ηθοποιός και μητέρα του ταλαντούχου ηθοποιού Άνθιμου Ανανιάδη, όπως και να τα φέρνει η ζωή, με όποιες δυσκολίες και όσο και να περνάνε τα χρόνια, παραμένει πάντοτε προσηνής και εντυπωσιακή.

Της: Έπη Τρίμη

Advertisement

Διαθέτει αξιοπρέπεια, είναι 100% θηλυκό και ακόμη και την απόκτηση του εγγονού της και τα ευτράπελα που ακολούθησαν με τη μητέρα του εγγονιού της και τη συμπεθέρα τα διαχειρίστηκε με αξιοπρέπεια και εντιμότητα.

Advertisement

Το modeling

«Δεκατριών χρονών ξεκίνησα, κάνοντας μια μεγάλη διαφήμιση-καμπάνια για μεγάλη εταιρία αυτοκινήτων. Οι αφίσες της φωτογράφισης παντού. Το πρόσωπό μου παντού. Τα είχα χαμένα. Έτσι ξεκίνησα τις φωτογραφίσεις, τις επιδείξεις μόδας, τους δειγματισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.Αυτό ήθελα να κάνω από πολύ μικρή. Ένιωθα την απόλυτη πληρότητα και την απόλυτη γλυκιά κούραση».

Advertisement

Ο γάμος με τον Κώστα Βουτσά

Η γνωριμία της, ο έρωτάς της και ο γάμος της Εύης Καραγιάννη με τον αείμνηστο Κώστα Βουτσά αποτέλεσαν τον σημαντικότερο «σταθμό» της, καθώς σε αυτόν βρήκε τον άνδρα της ζωής της, το στήριγμα στον γιο της Άνθιμο Ανανιάδη αλλά μαζί του ανακάλυψε και το ταλέντο της στην υποκριτική.

Advertisement

«Πολλά χρόνια είχα κοινή ζωή, συμβίωση, γάμο με τον Κώστα Βουτσά και δεν είχα αποφασίσει να γίνω ηθοποιός». Μετά από πολλά χρόνια είπε ο Κώστας ότι: «Εσύ θα πρωταγωνιστήσεις’’. Και το ήθελε, παρακαλούσε, μου το ζήταγε, εγώ δεν το έκανα» θυμήθηκε η ίδια». Όσο για τον έρωτά τους η ίδια χει πει σχετικά: «Ο Κώστας ήταν ο πιο χαρισματικός άνδρας, σύζυγος, πατέρας, ηθοποιός. Είχε τρόπο έξυπνο γλυκό, τρυφερό, ώστε να μου δίνει την αγάπη του απλόχερα».

Η κλονισμένη υγεία του Βουτσά

«Ο Κώστας είχε χρόνια κλονισμένη υγεία, ήταν ήρωας, τα ξεπερνούσαμε, μπαίναμε βγαίναμε στα νοσοκομεία. Παρείχα πάρα πολλή φροντίδα σ’ αυτόν και στην οικογένεια του. Απλώς όταν οι άνθρωποι αποφασίζουν να κρατήσουν κάποιες αποστάσεις ου αυτοί το θέλουν, εγώ κρατάω 10 αποστάσεις περισσότερο».

Η λατρεία του Βουτσά στον Άνθιμο

Ο αξέχαστος ηθοποιός το 1993 μετά τον γάμο τους, έγινε ο θετός πατέρας του Άνθιμου Ανανιάδη, που είχε αποκτήσει η Εύη Καραγιάννη από τον πρώτο της γάμο. «Ο Κώστας στα 15 χρόνια της κοινής μας ζωής με παρακαλούσε να υιοθετήσει τον Άνθιμο. Εγώ δεν το δέχτηκα ποτέ, διότι η συνείδηση μου έλεγε πως ο πραγματικός πατέρας του Άνθιμου είναι ο Τιμόθεος. Εσύ Άνθιμε έχεις τον καλύτερό σου φίλο που λέγεται Κώστας και τον κηδεμόνα σου, που οφείλεις να σέβεσαι και να αγαπάς, όπως σε αγαπάει αυτός…», είπε χαρακτηριστικά.

Advertisement

Σε άλλη της συνέντευξη έχει πει σχετικά με τον χωρισμό της από τον Βουτσά: «Ο Άνθιμος ακόμα δακρύζει καθημερινά, εγώ ακόμα πονάω που δεν είναι κοντά μας ανεξάρτητα αν ήμασταν μακριά και κοντά, γιατί οι άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί δεν χωρίζουν ποτέ. Όποιοι άνθρωποι και να περάσουν από τη ζωή μας, δεν τελειώνει ποτέ αυτό το πράγμα» δήλωσε χαρακτηριστικά η Εύη Καραγιάννη.

Σε άλλη της συνέντευξη έχει αναφέρει για την αγάπη του Βουτσά στον Άνθιμο: «Ο Κώστας κράτησε μια θαυμάσια σχέση με τον πατέρα του Άνθιμου κι ήταν ιδανικό για να μεγαλώσει και να τον αγαπούν δύο μπαμπάδες μαζί. θέλω να κρατάω την απόσταση και τη διακριτικότητα μου, έτσι όπως πρέπει, αναλόγως συνθηκών. Σέβομαι τους ανθρώπους κι απαιτώ κι εγώ τον ίδιο σεβασμό».

«Με τον Κώστα Βουτσά έχασα δυο παιδιά από αποβολές»

«Με τον Κώστα Βουτσά «έχασα» δύο παιδιά, από αποβολές. Το δεύτερο ήταν και μεγάλο παιδί, ήταν πολύ δύσκολο. Ήθελα να κάνω και δεύτερο παιδί. Τώρα μου αρκεί ο Άνθιμος, γιατί με ολοκληρώνει σε όλα, είναι παιδί για 150 παιδιά», αποκάλυψε η ηθοποιός στο περιοδικό «Λοιπόν».

«Μεγάλη ευλογία οι δοκιμασίες»

«Έδινα κουράγιο στον εαυτό μου. Ετοιμαζόμουν να πάω για τις χημειοθεραπείες μου σαν να πήγαινα στην πασαρέλα. Φορούσα ωραία ρούχα, τις ψηλοτάκουνες γόβες μου, ήμουν χτενισμένη, μακιγιαρισμένη. Δεν παραιτήθηκα. Αυτό είναι το μυστικό. Να μην παραιτηθείς. Δεν υπήρχε λόγος ν’αλλάξω τη ζωή μου. Πρώτα ο Θεός, γιατί πιστεύω πολύ, και μετά ο γιατρός μου με έσωσαν. Έλεγα -και το πίστεψα- ότι ο καρκίνος είναι σαν μια γρίπη και θα περάσει. Κι έτσι πρέπει να τη βλέπουμε αυτή την αρρώστια, σαν μια γρίπη που περνάει.

Σαν κοινή θνητή, δεν πήγα σε ένα γιατρό, αλλά σε δεκατέσσερις, για να βλέπω ξανά και ξανά. Όλοι είχαν την ίδια γνώμη και ήταν πολύ ακραία, αλλά δεν θέλω να το πω γιατί θα τρομοκρατήσω τους ανθρώπους και δεν θέλω να το κάνω».

Μάλιστα στη συνέχεια είπε: «Όταν επέστρεψα από την Παναγία στην οποία είχα πάει, ένα φιλικό μου πρόσωπο μου συνέστησε έναν άλλο γιατρό. Κι αυτός δεν είπε κάτι διαφορετικό από τους άλλους, αλλά μου είπε ότι θα το παλέψει. Σε αυτό τον άνθρωπο χρωστάω τα πάντα! Μου έκανε ένα βαρύ χειρουργείο, διάρκειας οκτώ ωρών, αλλά δεν μου αφαίρεσε στήθος, δεν μου έκανε πρόσθεση… Έχω μόνο μία μικρούλα γραμμούλα κάτω από τη μασχάλη και δεν μου λείπει το στήθος! Βέβαια, έκανα όλες τις χημειοθεραπείες και τις ακτινοβολίες. Για μένα, έκανε το θαύμα του πρώτα ο Θεός και μετά ο γιατρός».

Σε άλλη της συνέντευξη έχει δηλώσει: «Δοκιμάστηκαν οι αντοχές μου. Η πίστη μου στον Θεό και οι καλοί γιατροί που με φρόντισαν με βοήθησαν πολύ. Θεωρώ ότι ήταν η πιο ευλογημένη εποχή για μένα. Μεγάλη ευλογία οι δοκιμασίες: Πλησιάζεις τον Θεό και παράλληλα προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος, μέσα από τις ατέλειες», έχει εξομολογηθεί η Εύη Καραγιάννη.

Σέβομαι οτιδήποτε αποφασίζει ο γιος μου

«Ο Άνθιμος είναι ο μονάκριβός μου και λατρεμένος μου! Η ζωή είναι δική του, όπως και η καριέρα του. Σέβομαι οτιδήποτε αποφασίζει. Του δίδαξα να έχει πίστη στον Θεό, αρχές και αξίες. Τα υπόλοιπα είναι δικά του. Εύχομαι να έχει επιτυχίες σε ό,τι κάνει, τον θαυμάζω πάντα, γιατί είναι καταπληκτικός επαγγελματίας», αναφέρει η μητέρα του.