Advertisement
LIFESTYLE

Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Παντρεύονται λίγο πριν γίνουν γονείς – Η αναγγελία του γάμου τους

10:30
Νίκη Μουλά

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη πρόκειται να παντρευτούν, λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς και ήδη δημοσίευσαν την αναγγελία του γάμου τους.

Ο ηθοποιός και η make up artist λίγο καιρό πριν κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι, προχώρησαν στη δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου τους.

Advertisement

 

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μαζί με τον Κώστα Σόμμερ έχουν αρχίσει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για να υποδεχτούν το μωρό τους, το φύλλο του οποίου δεν επιθυμούν να δημοσιοποιήσουν.

Advertisement

 

Advertisement

Ο Κώστας Σόμμερ λίγο πριν γίνουν γονείς με την Βαλεντίνη Παπαδάκη

 

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε πρόσφατα η Βαλεντίνη «το φύλλο του μωρού το ξέρουμε, αλλά δεν θέλουμε να το πούμε ακόμα. Προτιμούμε να το κρατήσουμε για εμάς», ενώ από την πλευρά του, ο Κώστας Σόμμερ επεσήμανε ««ήδη αλλάξαμε κάποια πράγματα στο σπίτι. Τώρα έχει μείνει ουσιαστικά να τελειώσουμε το παιδικό δωμάτιο. Μπαίνεις σε μια διαδικασία που έχει πολλή πλάκα γιατί ουσιαστικά δεν έχεις κάποια προηγούμενη εμπειρία. Τα κάνεις όλα από το μηδέν. Εμείς δεν είχαμε κανένα σχέδιο, γι’ αυτό ούτε είχαμε κάνει κάποια τρομερή προετοιμασία. Έτυχε, μας βγήκε και προχωρήσαμε, αν θέλεις, και αρκετά γρήγορα. Οπότε τώρα πραγματικά το πάμε βήμα βήμα».

 

Advertisement

Η αναγγελία του γάμου του Κώστα Σόμμερ

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναγγελία του γάμου δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Espresso και αναφέρει τα εξής: «Ο Σόμμερ Όλιβερ Τίνο του Νικολάου και της Βαλτράουτ, το γένος Σόμμερ, που γεννήθηκε στη Γερμανία και κατοικεί στον Άλιμο Αττικής και η Παπαδάκη Βαλεντίνη του Δημητρίου και της Χριστιάνας, το γένος Μπαλλίνη, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στην Καλλιθέα Αττικής, πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στον Άλιμο Αττικής».

 

Advertisement
TAGS:
Advertisement