Enimerotiko.gr

Ταξιάρχης Χάνος: Ο γάμος με την Κωνσταντινίδου, η αιτία χωρισμού τους, η ηθοποιός κόρη και το πρόσφατο πένθος

Tags:

Ο Ταξιάρχης Χάνος γεννήθηκε στη Μακρυρράχη Πηλίου. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Πειραϊκού Συνδέσμου. Έχει κάνει μουσικές σπουδές στο Δημοτικό Ωδείο Πειραιά.

Της: Έπη Τρίμη

Είναι μόνιμο στέλεχος του Εργαστηρίου Φωνητικής Τέχνης του Σπύρου Σακκά. Στο θέατρο έχει συνεργαστεί με γνωστούς σκηνοθέτες, όπως ο Λ. Βογιατζής, ο Σ. Φασουλής, ο Γ. Χουβαρδάς, ο Θ. Μουμουλίδης, ο Γ. Διαμαντόπουλος κι ο Ν. Μαστοράκης. Υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιό Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και έχουν αποκτήσει μια κόρη, την επίσης ηθοποιό Μαρία Χάνου.

Όταν έμεινε έγκυος η Ελισάβετ, άλλαξε η οπτική μου

O Ταξιάρχης Χάνος μίλησε στην Νάντια Κοντογεώργη για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και για τη στιγμή που έμεινε έγκυος στην κόρη του, Μαρία Χάνου η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έχοντας πει:  «Κάποια πράγματα είναι σημαδιακά μέσα μου, μού έχουν αλλάξει οπτική. Όταν γεννήθηκε η κόρη μου, ή όταν έμεινε έγκυος η Ελισάβετ, άλλαξε η οπτική. Ενώ πριν νομίζω δεν φοβόμουν τίποτα, αν και είχα φύγει από πολύ μικρός να πάω Θεσσαλονίκη να σπουδάσω, να δουλέψω, δύσκολα, δούλευα στη λαχαναγορά. Ήταν δύσκολα, δουλεύαμε πολύ για να τα καταφέρουμε. Η στιγμή που ήρθε η κόρη μου, άλλαξε ο τρόπος που κοιτούσα τη ζωή και κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός γιατί είχα οικογένεια..

“Οι γονείς μου, αγρότες, μου δίδαξαν με τον τρόπο τους πολλά πράγματα. Είπα, ότι κάτι σημαντικό συμβαίνει μέσα μου, έφερα στο νου μου τους γονείς μου με τέτοιο τρόπο, και κατάλαβα ότι ζούσαν μαζί μας σαν φυσικό φαινόμενο και όχι σαν κάτι που έπρεπε να το πιέσουμε”, ανέφερε μεταξύ άλλων στην συνέντευξή του ο ηθοποιός.

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου-Ταξιάρχης Χάνος: Αποκάλυψαν τους λόγους του χωρισμού τους

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και ο Ταξιάρχης Χάνος μίλησαν για πρώτη φορά μαζί για τον χωρισμό τους.

24χρονη εθισμένη στις πλαστικές παραφούσκωσε τα χείλη της, μοιάζει με πάπια αλλά νομίζει ότι είναι κουκλάρα

Οι δύο το 2019 αναφέρθηκαν στους λόγους που τους οδήγησαν στο διαζύγιό τους, τονίζοντας πως δεν το διαχειρίστηκαν πολιτισμένα. Όπως έχουμε δει, όμως, κάποιες φορές στο παρελθόν το πρώην ζευγάρι παραμένει ενωμένο για χάρη της κόρης του. Πρώτος πήρε τον λόγο ο Ταξιάρχης Χάνος έχοντας πει: «Οι σχέσεις των ανθρώπων θέλουν κόπο, δεν είναι και φωτογραφία, είναι η ζωή ολόκληρη. Όταν επικοινωνείς και συναντιέσαι με έναν άλλον άνθρωπο, για κάποιο λόγο συμβαίνει αυτό, εάν παραμείνει στο χρόνο, κάτι σημαίνει αυτό.

Εάν είσαι αξιοπρεπής ως άνθρωπος και δεν το κάνεις για άλλους λόγους, γιατί υπάρχουν πολλοί αναξιοπρεπείς λόγοι για να είσαι με έναν άλλον άνθρωπο… Άρα σημαίνει ότι κάτι μέσα στη ψυχή σου το έχει βαθιά ανάγκη αυτό το πράγμα. Όχι βέβαια, δεν το διαχειριστήκαμε πολιτισμένα. Με ζήλευε αφόρητα. Γιατί; Ψέματα είναι; Το λέω να το μάθει ο κόσμος».

Στη συνέχεια μίλησε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, σχολιάζοντας όσα είπε ο πρώην σύζυγός της συμπληρώνοντας: ««Για να χωρίζεις, κάποια θέματα υπάρχουν, τα οποία δεν λύνονται ούτε όταν χωρίσεις, τα κουβαλάς. Τον πρώτο καιρό ήμασταν μέσα στον εγωισμό. Μέσα από την ανάγκη του να είναι καλά το παιδί μας, ξαναθυμηθήκαμε τι αγαπήσαμε ο ένας στον άλλον, εγώ τουλάχιστον».

Ο θάνατος του πατέρα του

Ο πρώην σύζυγος της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και πατέρας της Μαρίας Χάνου τον Μάρτιο του 2020 βίωσε μεγάλο πένθος και το ανακοίνωσε ο ίδιος στη σελίδα του στο Facebook.

«Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του ηθοποιού και τον αποχαιρέτησε ποστάροντας φωτογραφία του στο Facebook να χορεύει. «Καλό σου ταξίδι πατέρα», έγραψε τότε  στη λεζάντα.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News