Advertisement
GOSSIP

Τζένη Διαγούπη: O ρόλος στο “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”, η απώλεια 35 κιλών και το δημόσια ξέσπασμα

15:29
Newsroom

Η Τζένη Διαγούπη  είναι κυρίως γνωστή μέσα από τις συμμετοχές της στις κωμικές σειρές ”Η ώρα η καλή”, ”Το Κόκκινο Δωμάτιο”, ”Επτά Θανάσιμες Πεθερές” και ”Daddy Cool”.

Της: Έπη Τρίμη

Advertisement

Άμεση,ζεστή και πάνω απ’ όλα ταλαντούχα αφήνει παντού το στίγμα της.

Advertisement

Κυρία Μενδώνη ήρθε πιστεύουμε η στιγμή να παραδώσετε το στέμμα σας

Η Τζένη Διαγούπη όπως και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες ακολουθούν το κίνημα #nomoremendoni ζητώντας την παραίτηση της Λίνας Μενδώνη.

Advertisement

Η ηθοποιός έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: «Κυρία Μενδώνη ήρθε πιστεύουμε η στιγμή να παραδώσετε το στέμμα -στέκα σας στην επόμενη… σταρ… υπουργό Πολιτισμού, η οποία ευχόμαστε να αγαπά πραγματικά τον Πολιτισμό, να οραματίζεται αληθινά έναν κόσμο καλύτερο και να επιθυμεί παγκόσμια ειρήνη και υγεία σε όλο τον κόσμο».

Αν μπορούσα θα είχα παιδί ή θα είχα υιοθετήσει αν μπορούσα

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια και δήλωσε πως την ενοχλεί όταν τη ρωτούν συνεχώς για το γιατί δεν έχει κάνει παιδί, ενώ αναφέρθηκε και στην υιοθεσία.«Είναι μια πολύ αδιάκριτη ερώτηση. Και σε ένα ζευγάρι είναι αδιάκριτη ερώτηση και σε μια γυναίκα που είναι μόνη της και σε έναν άντρα που είναι μόνος του. Γιατί δεν έχεις κάνει ένα παιδί; Κάποιο λόγο θα έχω που δεν έχω κάνει ένα παιδί. Ή μπορεί να το έφερε έτσι και η συγκυρία και να μην έχω πραγματικά κανένα λόγο. Δεν μπορείς να με ρωτάς συνέχεια ‘γιατί δεν κάνεις ένα παιδί’; Γιατί δεν μπορώ. Οπότε, οκ σε κάλυψα; Όχι…»!, είπε η ηθοποιός.«Αν μπορούσα θα είχα παιδί ή θα είχα υιοθετήσει αν μπορούσα. Με ενοχλεί το μοτίβο που επικρατεί στην Ελλάδα με την υιοθεσία και δεν μπορείς να υιοθετήσεις ένα παιδί», πρόσθεσε στην Ελεονώρα Μελέτη.

Advertisement


Έχω χάσει 35 κιλά

Έχω χάσει 35 κιλά. Θα ήθελα να χάσω άλλα πέντε. Αλλά θα προσπαθήσω. Προσπαθώ. Το καμαρίνι μου “είναι γεμάτο σοκολατάκια. Αλλά δεν τα τρώω εγώ. Τα κερνάω στους συναδέλφους” δήλωσε η ηθοποιός.

Η Τζένη Διαγούπη, το λαμπερό αυτό πλάσμα, η «ψυχή» της παρέας, όπως συνηθίζουν να λένε φίλοι για εκείνη, τη φετινή τηλεοπτική σεζόν μας έκανε την έκπληξη!

Επέστρεψε μέσα από την επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» και πραγματικά τα δίνει όλα σε έναν ρόλο σκέτη έκπληξη!

Σκερτσόζα και με το μοναδικό της ταπεραμέντο μας κάνει καθημερινά να γελάμε με την ψυχή μας.

Advertisement

Αυτό όμως που δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε είναι η μεγάλη αλλαγής την εμφάνισή της.

Ήταν το 2017 όταν η ίδια δήλωνε στο “gossip-tv” την αιτία εκείνη που την έκανε να μπει στη διαδικασία να αλλάξει ολοκληρωτικά την εικόνα της. «Η εικόνα μου έπρεπε να αλλάξει γιατί είχα ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και κάποια στιγμή φαινόμουν και γριά. Όταν είδα τον εαυτό μου, τον Σεπτέμβρη του 2014 έπαθα σοκ. Δεν μπορούσα να περπατήσω, δεν μπορούσα να ανέβω τη σκάλα», μας είχε πει.

«Ήμουν 116 κιλά, τώρα έχω φτάσει στα 83. Θεωρώ ότι είμαι εντάξει. Τώρα δεν θέλω να ξανά παχύνω. Δηλαδή και δυο τρία κιλά να πάρω, θέλω να τα χάσω», είχε σημειώσει.Και ναι, τρία σχεδόν χρόνια μετά, έχει διατηρήσει την εικόνα της και μάλιστα έχει αδυνατίσει κι άλλο

TAGS:
Advertisement