Advertisement
LIFESTYLE

Βούλα Χατζηχρήστου: «Μοίρασε την περιουσία του στα παιδιά του και ξόδεψα όλη την δική μου για να τον στηρίξω»

17:55
Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Βούλα Χατζηχρήστου: Ξόδεψα όλη μου την περιουσία για να τον στηρίξω τον Κώστα

Στις 3 Οκτωβρίου του 2001 ένας από τους σημαντικότερους κωμικούς του ελληνικού κινηματογράφου, ο Κώστας Χατζηχρήστος έφυγε από τη ζωή.

Advertisement

Σήμερα, 21 χρόνια μετά τον θάνατό του, η τελευταία σύζυγος του, Βούλα, μίλησε στο Happy Day για τον αείμνηστο ηθοποιό και αποκάλυψε τις δυσκολίες που βίωσε λίγο πριν από τον θάνατό του.

«Έχω σπουδάσει αρχιτέκτων μηχανικός. Όταν γνώρισα τον Κώστα έκλεισα το γραφείο και σταμάτησα να εξασκώ το επάγγελμα. Ο Κώστας έπινε πολύ και είχε μπει στο νοσοκομείο της αεροπορίας για αποτοξίνωση και μετά όλα καλά. Μου έλεγαν ότι έχει δυο μήνες ζωής, εγώ έλεγα ότι θα το προσπαθήσω και τελικά έζησε 10 χρόνια», ανέφερε.

Advertisement

«Μένω εδώ και 12 χρόνια στην Κερατέα παρέα με τα ζωάκια μου. Μπορώ και διαχειρίζομαι τη μοναξιά μου. Δεν θα μπορούσα να βρω καλύτερο σύντροφο από τον Κώστα για να φτιάξω ξανά τη ζωή μου. Γιατί να χαλάσω αυτό που είχα; Ζω με τις αναμνήσεις, για μένα ο Κώστας είναι σαν να είναι εδώ.

Advertisement

Ο Κώστας είχε μοιράσει όλη του την περιουσία στα παιδιά του κι εγώ ξόδεψα όλη μου την περιουσία για να τον στηρίξω. Είχα μεγάλη περιουσία, αλλά πάειΠέρασα τόσο καλά με τον Κώστα, που χαλάλι όλα. Κρατάω επαφές με τη Μαριαλένα, την κόρη του Κώστα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Δεν έχω απωθημένα στη ζωή μου. Και τώρα να πεθάνω, δεν με νοιάζει. Από την ημερομηνία γεννήσεως του κάθε ανθρώπου, βγαίνει και η ημερομηνία του τέλους του», είπε κλείνοντας η Βούλα Χατζηχρήστου.

Advertisement
TAGS:
Advertisement