Enimerotiko.gr
Media

«Άγριες Μέλισσες»: Το νέο που αλλάζει τη ζωή της Ελένης και η επιστροφή φέρνει τα πάνω κάτω στο Διαφάνι

Συνταρακτικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας, με αποκορύφωση την επιστροφή της Ελένης στο Διαφάνι.

Ο τραυματισμός της Ελένης, η καίρια παρέμβασή της για την κόρη του υπουργού, αλλά και οι προσπάθειες του Λάμπρου, ρίχνουν για πρώτη φορά φως αισιοδοξίας στους δύο ήρωες της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Την ίδια ώρα, ο Κωνσταντής σκέφτεται συνέχεια τη Δρόσω και εκείνη αποφασίζει να παντρευτεί με τον Τάκη, χωρίς να σκεφτεί τις συνέπειες.

Συνταρακτικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες: H Ανέτ και ο Μελέτης επιστρέφουν στο Διαφάνι

Η επιστροφή της Ανέτ χαροποιεί το χωριό, αλλά θα προκαλέσει και αναταράξεις, καθώς η Πηνελόπη ανακαλύπτει κάτι για τον Μελέτη, που θα την οδηγήσει σε μια μοιραία επιλογή, στο επεισόδιο της Δευτέρας. Ταυτόχρονα, η Ανέτ θα βρεθεί αντιμέτωπη μ’ έναν άνθρωπο από το ένοχο παρελθόν της.

Ο Δούκας συνεχίζει να δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο απέναντι στον Νικηφόρο και τον Συνεταιρισμό, που φαίνεται να λειτουργεί υπέρ του σχεδίου που έχει καταστρώσει.

Η Δρόσω, επηρεασμένη από τη συνάντησή της με την Ελένη, παίρνει με τον Τάκη μια σημαντική απόφαση. Ο Τάκης πάλι, βρίσκει ένα παράτολμο σχέδιο για να μαζέψει χρήματα. Την ίδια ώρα, η Ουρανία μαθαίνει τα πάρε- δώσε του Μπάμπη με τον Μελέτη και προσπαθεί να τον αποτρέψει.

Το σχέδιο του Τάκη για να βγάλει εύκολα χρήματα, όχι μόνο στέφεται από αποτυχία, αλλά βάζει σε κίνδυνο τη δικιά του ζωή και της Δρόσως.

Στο Διαφάνι, ο Μπάμπης πιάνει δουλειά στη δούλεψη του Μελέτη και του Κωνσταντή. Την ίδια ώρα, ο Τόλιας μαθαίνει με ποιον πραγματικά είναι ερωτευμένη η Σοφούλα και η κατάσταση κινδυνεύει να εκτροχιαστεί.

Η Πηνελόπη αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση της με τον Αλέξη και το νέο πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι των Σεβαστών. Η Δρόσω δέχεται να κάνει ένα σημαντικό βήμα στη σχέση της με τον Τάκη, ενώ η Ελένη μαθαίνει ένα αναπάντεχο νέο, που θ’ αλλάξει τη ζωή της.

Συνταρακτικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες: Η Λενιώ λαμβάνει χάρη από τον υπουργό Πεσματζή

Η Ελένη θα δεχτεί ένα μεγάλο και ανέλπιστο δώρο από τον Πεσματζή, ως δείγμα ευγνωμοσύνης που έσωσε την κόρη του. Παράλληλα, ο Βόσκαρης βρίσκεται αντιμέτωπος με την ολοκληρωτική ήττα του.

Η Ασημίνα καταλαβαίνει πως έχει πάρει λάθος δρόμο με τον Μπάμπη, αλλά ήδη κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί στον Νικηφόρο που προσπαθεί να καταλάβει τι της συμβαίνει.

Η Δρόσω και ο Τάκης ανακοινώνουν την απόφασή τους να παντρευτούν, αλλά η Κούλα δε δείχνει να συμφωνεί. Τα πρώτα σύννεφα εμφανίζονται στη σχέση του Κωνσταντή και της Δόμνας. Η σκέψη του είναι στη Δρόσω και αποφασίζει να κάνει κάτι για να τη βοηθήσει. Θα κρατήσει ο γιος του Σεβαστού το μυστικό της;

Ο Δούκας προσπαθεί να φέρει τον Νικηφόρο με τα νερά του, αλλά εκείνος αντιστέκεται. Τι θα κάνει όταν έρθει ο Γραμματικός στο σπίτι του να ζητήσει το χέρι της Πηνελόπης; Παράλληλα, η Ανέτ έχει έρθει αποφασισμένη να στηρίξει τον Μιλτιάδη, αλλά και να είναι δίπλα στον Μελέτη και του το ξεκαθαρίζει. Είναι, όμως, αποφασισμένη να έρθει αντιμέτωπη και με το παρελθόν της.

Συνταρακτικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής έρχεται αντιμέτωπος με τον Τάκη

Ο Αλέξης και η Πηνελόπη είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν τη σχέση τους, παρά τα εμπόδια των Σεβαστών. Ωστόσο, ο Μελέτης δεν αισθάνεται σίγουρος για τα αισθήματα της Πηνελόπης προς τον Αλέξη.

Ο Κωνσταντής αποφασίζει να κάνει μια κουβέντα με τον Τάκη, η οποία καταλήγει σε καυγά για τα μάτια της Δρόσως. Η μικρότερη της οικογένειας Σταμίρη στις «Άγριες Μέλισσες» ενημερώνεται την επόμενη μέρα από τον Κωνσταντή για μια απρόσμενη είδηση.

Ο Κυριάκος, παρά τις προσπάθειές του, δεν μπορεί να προσεγγίσει τον Μπάμπη, την ώρα που ο Τόλιας θέλει να επανορθώσει τη σχέση του με τον Άγγελο.

Η Ελένη και ο Λάμπρος δεν πιστεύουν στην ανέλπιστη τύχη τους, καθώς για πρώτη φορά είναι και οι δύο ελεύθεροι να ζήσουν μαζί. Στο σπίτι των Σεβαστών η κατάσταση μεταξύ Ασημίνας και Μυρσίνης κινδυνεύει να εκτροχιαστεί, όταν γίνεται γνωστό το νέο της αποφυλάκισης.

Ο Νικηφόρος με την Ασημίνα συγκρούονται, καθώς ο Σέργιος δείχνει να φοβάται και μόνο στο άκουσμα του ονόματος της Ελένης. Κι ενώ οι Σεβαστοί είναι αναστατωμένοι με την εξαφάνιση του Κωνσταντή, μια μεγάλη επιστροφή θα φέρει τα πάνω κάτω στο χωριό.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News