Advertisement
MEDIA

Όταν η Αντζελίνα Τζολί βούτηξε τη Σάλμα Χάγιεκ μέσα στην τούρτα γενεθλίων της

22:13
Newsroom

Τα 55 έτη συμπλήρωσε η διάσημη ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ με μία έκπληξη από την καλή της φίλη να την περιμένει στο πάρτι της. Η ηθοποιός πέρα από μια υπέροχη φωτογραφία της με ολόσωμο μαγιό, μοιράστηκε με τους ακολούθους της ένα αστείο στιγμιότυπο από τους εορτασμούς των γενεθλίων της.

Στο video φαίνεται η 55χρονη ηθοποιός με αγαπημένους της ανθρώπους να ετοιμάζεται να σβήσει τα κεράκια στην τούρτα της. Ακριβώς δίπλα της κάθεται η Αντζελίνα Τζολί, η οποία παρά τη δικαστική διαμάχη στην οποία βρίσκεται με τον πρώην σύζυγό της, στέκεται πάντα στο πλευρό των φίλων της. Σε κάποια στιγμή μέσα στις φωνές όλων, η Angelina Jolie βουτά το κεφάλι της φίλης της μέσα στην τούρτα. Οι δύο γυναίκες γελούν, με την αμηχανία να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της Τζολί, η οποία κρύβει το πρόσωπό της πίσω από τα χέρια της.

Advertisement

Όπως αναφέρει η λεζάντα του video που μοιράστηκε η Σάλμα Χάγιεκ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προσπαθούσαν να διδάξουν στη φίλη τους, Άντζι, το έθιμο της morbida.

Το έθιμο των γενεθλίων από το Μεξικό

Στην πατρίδα της Χάγιεκ, ο εορτάζων πρέπει να βουτήξει το κεφάλι του μέσα σε μία τούρτα, η οποία συνήθως είναι ένα αφράτο και κρεμώδες κέικ, για καλή τύχη.

Advertisement

Δες το απολαυστικό video

Advertisement

Οι δύο γυναίκες που συμπρωταγωνιστούν στην ταινία της Marvel “The Eternals”, φαίνεται πως μοιράζονται χρόνια μια στενή φιλία. Μάλιστα, η Σάλμα Χάγιεκ έχει κατά καιρούς ευχηθεί στη φίλη της μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram.

TAGS:
Advertisement