Advertisement
MEDIA

Όταν η «Βίρνα Δράκου» γλίτωσε από τον ιό: Το βίντεο από τη Λάμψη που κάνει τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου

11:39
Newsroom

Κάτια Δανδουλάκη: Ένα βίντεο που αφορά την πανδημία του κορονοϊού έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου τον τελευταίο καιρό. Μάλιστα, το συγκεκριμένο βίντεο αφορά μία παλαιότερη εποχή. Αυτό, διότι έχει να κάνει με την εποχή του Φώσκολου. Πρόκειται για τη σειρά «Λάμψη». Μία σειρά, η οποία άφησε εποχή και στην οποία έπαιζαν χαρακτήρες όπως Γιάγκος Δράκος και της Βίρνας Δράκου.

Advertisement

Κάτια Δανδουλάκη: Το επικό βίντεο του Luben

Στον ρόλο της Βίρνας πρωταγωνιστούσε η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, Κάτια Δανδουλάκη. Το Luben κατάφερε να “ξετρυπώσει” αποσπάσματα της σειράς που μπορούν να σχετιστούν με τον κορονοϊό. Και που να το ήξερε ο Νίκος Φώσκολος πως τόσα χρόνια μετά θα γινόταν κάτι τέτοιο! Ένα επικό βίντεο που προκαλεί γέλιο και σατιρίζει τον κορονοϊό με τον πιο αστείο τρόπο.

Advertisement

Κάτια Δανδουλάκη: Τι ανέφερε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Η ίδια που έχει δει τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί στα social media μέσα από αυτό το βίντεο το ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram της σχολιάζοντας: «Ο Μεγάλος Φώσκολος τα είχε προβλέψει όλα!».

Advertisement

Φυσικά αυτό το βίντεο δεν γινόταν να μην πέσει στην αντίληψη της τηλεόρασης, αλλά και της ίδιας της Κάτιας Δανδουλάκη! Το Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά ήρθε σε επικοινωνία με την ηθοποιό και σχολίασαν το βίντεο, αλλά και τις αντιδράσεις της Κάτιας όταν το είδε. «Είναι πάρα πολύ αστείο. Προσπαθούσα να θυμηθώ αν ήταν απλώς μια ιστορία για έναν ιό που έμοιαζε επιστημονικής φαντασίας. Όχι γέλασα, μου το στέλνανε κατά δεκάδες και μετά το έστελνα εγώ» είπε.

Advertisement
TAGS:
Advertisement