Advertisement
MEDIA

”Πλακώθηκαν” έξω απο τα δικαστήρια: Xαλασμός με Λένα Δροσάκη και τη σύζυγο Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου

10:55
Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Ένταση μεταξύ της ηθοποιού Λένας Δροσάκη και της συζύγου του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδας Νίνου, σημειώθηκε την Παρασκευή στη δίκη του ηθοποιού, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίστηκε χθες (27/5) στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας με την κατάθεση της δεύτερης καταγγέλλουσας, η οποία εμφανίστηκε συνοδεία του συζύγου της.

Advertisement

Έξω από την αίθουσα περίμεναν, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 που ήταν παρών, η σύζυγος του κατηγορούμενου, Ελπίδα Νίνου, καθώς και η Λένα Δροσάκη και άλλοι μάρτυρες των δύο πλευρών, των οποίων η παρουσία εντός της δικαστικής αίθουσας απαγορεύεται.

Όταν ο Δημήτρης Φιλιππίδης βγήκε από τη δικαστική αίθουσα, η Ελπίδα Νίνου του είπε ότι η Λένα Δροσάκη την έσπρωξε και αυτός κατευθύνθηκε προς τους αστυνομικούς φρουρούς στους οποίους υπέδειξε την ηθοποιό και στη συνέχεια την κινήθηκε προς το μέρος συνοδεία του αστυνομικού.

Advertisement

Αμέσως, ο Δημήτρης Φιλιππίδης πλησίασε έναν αστυνομικό και μαζί κινήθηκαν προς το μέρος της Λένας Δροσάκη, την έδειξε και είπε «Αυτή η κυρία έσπρωξε τη μητέρα μου στον διάδρομο».

Advertisement

Η Λένα Δροσάκη απάντησε ότι απλά περπατούσαν στον διάδρομο και «έπεσαν η μία επάνω στην άλλη καθώς περπατούσαν».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Το Πρωινό»:

 

Advertisement
TAGS:
Advertisement