agrinio-neo-peristatiko-me-nearo-poy-vgazei-to-morio-toy-exo-mprosta-se-kopeles-amp-8211-synelifthi-apo-tis-arches-87825
16:27

Αγρίνιο: Νέο περιστατικό με νεαρό που βγάζει το μόριό του έξω μπροστά σε κοπέλες – Συνελήφθη από τις αρχές

16:27
Χριστίνα Προφαντή

Νέο περιστατικό στο Αγρίνιο με νεαρό επιδειξία ο οποίος με βάση τις κατηγορίες δύο γυναικών έβγαλε το μόριό του έξω. Μετά το περιστατικό στη Νέα Σμύρνη με τον 22χρονο που ακολούθησε μέχρι την πόρτα της πολυκατοικίας της νεαρή κοπέλα φαίνεται πως παίρνουν και άλλοι σειρά.

Αγρίνιο – Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν έναν νεαρό με αντίστοιχη συμπεριφορά με εκείνον στη Νέα Σμύρνη

Την ώρα που όλα τα «φώτα» της δημοσιότητας πέφτουν στον 22χρονο σάτυρο της Νέας Σμύρνης σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη, η Αστυνομία στο Αγρίνιο ερευνά μια αντίστοιχη υπόθεση.

Advertisement

Τη νύχτα της Πέμπτης, δύο νεαρές γυναίκες κάλεσαν στην Αστυνομία και κατήγγειλαν πως ενώ βρίσκονταν στο μπαλκόνι τους σπιτιού τους στην περιοχή του Δοκιμίου, ένας νεαρός πλησίασε και έβγαλε το μόριό του σε κοινή θέα.

Οι Αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον νεαρό τον οποίο και προσήγαγαν στο Α/Τ. Η προσαγωγή σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα agrinionews.gr έχει μετατραπεί σε σύλληψη στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Advertisement

Η Ασφάλεια Αγρινίου εξετάζει αν το περιστατικό σχετίζεται με αυτό που συνέβη προχθές στο Πάρκο του Αγρινίου καθώς υπάρχουν σχετικές ενδείξεις.

Advertisement