dimitris-lignadis-vlepame-anilika-na-mpainovgainoyn-amp-8211-oi-sygklonistikes-martyries-apo-toys-geitones-toy-109249
23:06

Δημήτρης Λιγνάδης: «Βλέπαμε ανήλικα να μπαινοβγαίνουν» – Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες από τους γείτονες του

23:06
News_Room

Δημήτρης Λιγνάδης μαρτυρίες: Νέες αποκαλύψεις έγιναν στην υπόθεση Λιγνάδη. Μαρτυρίες από τους γείτονες του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη ήρθαν στο φως από ρεπορτάζ στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

Δημήτρης Λιγνάδης: Μαρτυρίες από τους γείτονες

«Καμία φορά ναι. Ακούγαμε πολύ φασαρία. Νομίζαμε ότι κάνουν πρόβες. Είναι πολύ λυπηρό», υποστήριξε γειτόνισσα του ηθοποιού και σκηνοθέτη, σε ερώτηση αν ακούγονταν φωνές από το διαμέρισμα του.

Advertisement

Μία μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού μάλιστα ανέφερε πως από λίγα χρόνια, ο Δημήτρης Λιγνάδης έκοψε τον δρόμο στην κόρη της, μέσα στην πολυκατοικία όπου διέμεναν, προκαλώντας της τρόμο.

«Μία φορά μπήκαν μαζί στην πολυκατοικία. Αυτός μένει στον όγδοο, εμείς στον πρώτο. Πήρε το ασανσέρ, η κόρη μου ανέβηκε με τα πόδια και της βγήκε μπροστά», δήλωσε η μητέρα του κοριτσιού και πρόσθεσε: «Η κόρη μου τρόμαξε λιγάκι, αλλά ο Λιγνάδης δεν ήταν επιθετικός».

Advertisement

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, λίγα χρόνια αργότερα ο ηθοποιός και σκηνοθέτης της πρότεινε να πιούν καφέ για να την βοηθήσει με τα μαθήματά της.

Advertisement

«Η κόρη μου είχε ένα θεματάκι στα μαθήματά της. Δεν ξέρω πως το είχε μάθει αυτός και την είχε καλέσει για καφέ. Δεν ξέρω αν εννοούσε στο σπίτι. Της είπε έλα να πάμε για καφέ», είπε η μητέρα του κοριτσιού.

Γείτονες του Δημήτρη Λιγνάδη καταγγέλλουν στον τηλεοπτικό σταθμό, πως ήξεραν εδώ και χρόνια ότι κάτι περίεργο συνέβαινε στη γειτονιά τους. «Έβλεπα να μπαινοβγαίνουν παιδιά. Δυστυχώς. Σχεδόν κάθε μέρα. Όταν άνοιγα εγώ και δεν άφηνα να μπούνε μέσα μου έλεγαν ότι “πάμε στον κ. Λιγνάδη”».

Ακολουθεί το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού:

Advertisement