dolofonia-stin-agia-varvara-amp-8211-nees-sygklonistikes-martyries-opoy-tin-evriske-ti-skotone-sto-xylo-76574
16:14

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα – Νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες: «Όπου την έβρισκε, τη σκότωνε στο ξύλο»

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα, σχετικά με το παρελθόν της 64χρονης Ελένης, που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα το βράδυ της Πέμπτης 3 Ιουνίου.

Δύο φίλες της άτυχης γυναίκας μίλησαν στην εκπομπή “Tlive” και στην Τατιάνα Στεφανίδου. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψαν πως ο εν διαστάσει σύζυγος του θύματος τη χτυπούσε μετά το χωρισμό τους, καθώς επίσης δεν της επέτρεπε να δει τα παιδιά τους, τα οποία έμεναν στο ίδιο οίκημα με εκείνον.

Advertisement

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Νέες μαρτυρίες ήρθαν στο φως

Μία από τις δύο φίλες της άτυχης γυναίκας, είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή: «Όπου την έβρισκε, τη σκότωνε στο ξύλο».

Στη συνέχεια, περιέγραψε πως η Ελένη είχε χωρίσει, επειδή ο άνδρας της είχε εξωσυζυγική σχέση. «Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν ευτυχισμένη. Μετά, έφερε (ο άνδρας της) άλλη γυναίκα στο σπίτι κι εκείνη έφυγε. Ήρθε ένα βράδυ εδώ, μωλωπισμένη». Όπως είπε, η 64χρονη δεν πήγαινε στο σπίτι των παιδιών της, αλλά οι κόρες της πήγαιναν στο καθαριστήριο για να την δουν. Και προσθέτει: «Δεν μπορούσε να μπει στην είσοδο, όλο την έδερνε».

Advertisement

Ακολουθεί η μαρτυρία της γυναίκας:

Advertisement

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: «Όπου την έβρισκε τη χτυπούσε»

Μία γειτόνισσα της 64χρονης δήλωσε επίσης στην εκπομπή, πως ο πρώην σύζυγος της 64χρονης την κακοποιούσε και υπήρχαν εντάσεις. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Υπήρχε κακοποίηση. Όπου την έβρισκε, τη χτυπούσε. Πήγαιναν συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα. Μου έλεγε ότι δεν μπορούσε να πάει στα παιδιά της». Στη συνέχεια είπε πως το θύμα είχε χωρίσει πριν από τρία χρόνια και είχε επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι. Η γυναίκα υποστήριξε πως: «Όταν την έβλεπε, την κοπάναγε», τονίζοντας πως υπήρχαν καυγάδες και για τα περιουσιακά, καθώς είχαν δυο καθαριστήρια, εκ των οποίων το ένα δεν πήγαινε καλά.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα:

Advertisement

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Συγκλονισμένη η γειτονιά

Μία γειτόνισσα του θύματος μίλησε στο Newsit.gr. Όπως είπε, αδυνατούσε να πιστέψει πως η γυναίκα που έλβεπε καθημερινά στη γειτονιά, ήταν αυτή τη φορά αιμόφυρτη. Στη συνέχεια, είπε πως άκουσαν τους πυροβολισμούς περίπου στις 20:30 το βράδυ της 3 Ιουνίου. Ο άνδρας της είδε έναν άλλο γείτονα να τρέχει και τον ρώτησε τι συμβαίνει. Εκείνος απάντησε ότι μια γυναίκα είχε πέσει και όλοι έτρεξαν να βοηθήσουν. Η 64χρονη γυναίκα ήταν «με αίματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού», πεσμένη κάτω. Και προσθέτει: «Ξεψυχούσε μπροστά μας». Στην αρχή όλοι πίστεψαν πως η άτυχη γυναίκα έπεσε και χτύπησε. «Μετά μάθαμε και τρελαθήκαμε».

Πηγή: newsit.gr

Advertisement