nea-malgara-eisaggeliki-paremvasi-gia-ton-tragiko-thanato-toy-vrefoys-amp-8211-pos-xefyge-apo-tin-prosochi-tis-giagias-77361
19:13

Νέα Μάλγαρα: Εισαγγελική παρέμβαση για τον τραγικό θάνατο του βρέφους – Πως ξέφυγε από την προσοχή της γιαγιάς

Νέα Μάλγαρα βρέφος: Μία ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης. Ένα αγοράκι 18 μηνών, εντοπίστηκε νεκρό σε βόθρο, κοντά στο σπίτι των παππούδων του. Οι κάτοικοι τις περιοχής βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Νέα Μάλγαρα βρέφος: Εισαγγελική παρέμβαση για το συμβάν

Διεξάγεται έρευνα από την τοπική αστυνομική αρχή, για να εξακριβωθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες το 18μηνο αγοράκι έχασε τη ζωή του, όταν έπεσε στον ανοιχτό βόθρο έξω από το σπίτι των παππούδων του, στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης. Για το συμβάν έχει ενημερωθεί εισαγγελέας, η οποία έδωσε εντολή στην αστυνομία να συλλέξει το προανακριτικό υλικό.

Advertisement

Νέα Μάλγαρα βρέφος: Το χρονικό της Τραγωδίας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μητέρα είχε πάει να παραλάβει το παιδί από τους παππούδες του, οι οποίοι είχαν βγει στους δρόμους και το αναζητούσαν στα γύρω οικόπεδα. Η μητέρα ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία και την πυροσβεστική.

Τραγωδία στα Νέα Μάλγαρα

Advertisement

Τραγωδία στα Νέα Μάλγαρα

Advertisement

Κάτοικος της περιοχής, αναφέρει στο protothema.gr, πως δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ο χειρότερος φόβος τους. Συγκεκριμένα, είπε:

«Το παιδί βρέθηκε μέσα στο βόθρο που βρισκόταν μέσα στο οικόπεδο του σπιτιού της γιαγιάς του μωρού. Το σπίτι είναι σε αρκετά κεντρικό σημείο των Νέων Μαλγάρων. Η μητέρα έχει κι ένα άλλο παιδί από τον πρώτο της γάμο 17 ετών. Εργαζόταν και το μωρό το κρατούσαν οι γονείς της. Δυστυχώς η οικογένεια καταστράφηκε, τραγικό δεν ξέρω πώς θα μπορέσουν μετά από αυτό. Ακούγαμε για τέτοια γεγονότα και να που συνέβη και στον τόπο μας. Τραγικό για την γιαγιά που το πρόσεχε και ποιος ξέρει πώς το έχασε από τα μάτια της, για τους γονείς. Ήταν η κακιά η ώρα δυστυχώς. Οι άνθρωποι ζουν όλα αυτά τα χρόνια εδώ τους έχουμε σαν δικούς μας ανθρώπους. Το έψαχναν για αρκετές ώρες μαζί με τους γείτονες στον δρόμο και στα γύρω οικόπεδα αλλά δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ο χειρότερος φόβος».

Advertisement