itan-arrostos-mazi-moy-i-mana-moy-den-tha-me-pisteye-sygklonizei-i-17chroni-poy-tin-viaze-o-patrios-tis-88107
18:51

«Ήταν άρρωστος μαζί μου. Η μάνα μου δεν θα με πίστευε»: Συγκλονίζει η 17χρονη που την βίαζε ο πατριός της

Καταγγελία ανήλικης: Την απόλυτη φρίκη βίωνε για χρόνια η 17χρονη από την Θεσσαλονίκη, η οποία περιγράφει στην εκπομπή Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο, τα όσα έζησε.

Καταγγελία ανήλικης: Όσα δήλωσε στην εκπομπή

Μιλώντας ζωντανά στην εκπομπή Live News, η 17χρονη τόνισε χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι ανακούφιση, ηρέμησε η ψυχή μου». Πρόσθεσε μάλιστα, ότι είχε την εντύπωση πως δεν θα την πίστευε κανείς ακόμα και αν προχωρούσε στην καταγγελία.

Advertisement

Τόνισε επίσης, πως ο λόγος που δεν μίλησε νωρίτερα στη μητέρα της, ήταν επειδή νόμιζε πως δεν θα την πίστευε, καθώς είχε τυφλή εμπιστοσύνη στον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Μιλώντας για την συμπεριφορά του πατριού της είπε: «Πιο πριν μου φερόταν πολύ καλά, αλλά σταμάτησε να με αφήνει να βγαίνω από τα 14 μου. Ουσιαστικά με απομάκρυνε από όλους», ενώ πρόσθεσε πως φερόταν καλά στα άλλα δύο αδέλφια της.

Advertisement

Καταγγελία ανήλικης: «Μην κάνεις θόρυβο θα μας ακούσουν»

«Προσπαθούσε συνεχώς να με προσεγγίσει ερωτικά. Να με ακουμπάει και τέτοια. Μου έλεγε αισχρές λέξεις. Μου έλεγε αισχρές λέξεις μου έλεγε, πάρα πολύ αισχρές», δηλώνει η 17χρονη για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του πατριού της, που καταγγέλει πως από την ηλικία των 15 προσπαθούσε να την βιάσει.

Advertisement

– Είχε προσπαθήσει να σας βιάσει;

– Ναι, ναι… και εγώ τραβιόμουν, ζοριζόμουν, του έλεγα όχι δεν θέλω. Αυτός μου έλεγε «μην κάνεις θόρυβο θα μας ακούσουν.»

– Η μητέρα σου πού ήταν, όλο αυτό το διάστημα;

Advertisement

– Η μαμά μου ήταν στο σπίτι, αλλά η μητέρα μου όταν πήγε να δώσει κατάθεση είχε πει ότι δεν γνώριζε τίποτα για όλο αυτό.

– Κοιμόταν;

– Ναι όταν κοιμόντουσαν όλοι, βραδινές ώρες.

Καταγγελία ανήλικης: Όσα δήλωσε η μητέρα της

Όπως ισχυρίζεται η μητέρα της 17χρονης, η οποία μίλησε αποκλειστικά στο live news, δεν είχε υποπέσει το παραμικρό στην αντίληψή της. Σύμφωνα με την ίδια, τα έμαθε όλα, όταν η κόρη της πήγε στο αστυνομικό τμήμα.

Advertisement

«Απ’ ό,τι μου είπε δύο χρόνια, και φοβόταν να μου το πει, γιατί έλεγε ότι άμα φύγω εγώ από το σπίτι θα πάρω διαζύγιο, τώρα είμαι στα σκαριά, άμα φεύγαμε από το σπίτι δεν θα είχαμε οικονομική βοήθεια δηλαδή», ανέφερε η μητέρα της κοπέλας.

Το γεγονός που έκανε την 17χρονη να μιλήσει για ότι είχε συμβεί, ήταν όταν ο πατριός της μπήκε και πάλι στο δωμάτιο της και προσπάθησε να τη βιάσει.

«Τελευταία φορά που του αρνήθηκα ήταν δύο του μηνός, όταν του έλεγα ότι δεν θέλω και να με αφήσει και έλεγε ότι σε εμένα μόνο τα κάνεις αυτά και τραβιέσαι, στους υπόλοιπους δεν τα κάνεις αυτά. Πιστεύω ότι με ήθελε για αυτόν, για ιδιοκτησία του. Ήταν άρρωστος μαζί μου, άρρωστος» πρόσθεσε η 17χρονη.

Καταγγελία ανήλικης: Απειλούσε πως θα την βγάλει τρελή

Σύμφωνα με την 17χρονη, ο πατριός της είχε φτάσει σε σημείο εμμονής και της ασκούσε αφόρητη πίεση για να ανταποκριθεί στο ερωτικό του κάλεσμα, ενώ δεν την άφηνε να βγαίνει έξω και της έλεγε διαρκώς ότι την αγαπούσε.

– Θυμάστε τι σας έλεγε;

– Ναι. Ότι σε θέλω παράφορα, σε αγαπάω, εγώ του έλεγα μην με λες έτσι, αυτός έλεγε «όπως θέλω εγώ θα σε λέω, δεν θα μου πει κανένας πώς θα σε λέω εγώ». Και υπήρχαν και οι κλήσεις οι συνεχόμενες που με έπαιρνε και μου έλεγε γιατί δεν το σηκώνεις; Μου έλεγε άνοιξε κάμερα να δω με ποιους είσαι.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης κοπέλας, ο 47χρονος την απειλούσε λέγοντας πως δεν θα την πιστέψει κανείς, ώστε να μην μιλήσει: «Δεν μπορούσα να το πω διότι δεν θα με πίστευε κανείς. Φανταστείτε ο πατριός μου, να το πω έτσι, μου έλεγε “και να πεις κάτι κάπου θα σε βγάλω τρελή και δεν θα σε πιστέψει κανένας”. Προσπαθούσε να με βγάλει τρελή».

«Εγώ δεν γνώριζα τίποτα. Με εισαγγελική εντολή είναι στη μητέρα μου αυτή τη στιγμή η μικρή. Εγώ δεν την αφήνω βασικά να έρθει κιόλας σπίτι. Δεν το κατάλαβα καν, όλα φυσιολογικά ήταν στο σπίτι δηλαδή, καταλαβαίνετε ότι δεν είχα δει καμία ύποπτη κίνηση», πρόσθεσε η μητέρα της 17χρονης.

Ο 47χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος, ωστόσο, αρνείται τις κατηγορίες.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή: