kriti-nekros-se-trochaio-42chronos-andras-amp-8211-i-syzygos-toy-charopaleye-dipla-toy-gia-meres-95440
20:33

Κρήτη: Νεκρός σε τροχαίο 42χρονος άνδρας – Η σύζυγός του χαροπάλευε δίπλα του για μέρες

Τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Νεκρός εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 17 Απριλίου, 24χρονος δικυκλιστής από την Ιεράπετρα, στον Βόρειο Οδικό Άξωνα Κρήτης (ΒΟΑΚ) στο ύψος του Μπαλί. Δίπλα του βρισκόταν και η 38χρονη σύζυγός του, σοβαρά τραυματισμένη.

Τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Η 38χρονη νοσηλεύεται στην εντατική

Η 38χρονη οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου για τις πρώτες ιατρικές βοήθειες. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χανίων και νοσηλεύεται στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κατάστασή της έχει σταθεροποιηθεί. Υπάρχουν εικασίες, πως ο 42χρονος μπορεί να έχασε τη ζωή του έως και 72 ώρες νωρίτερα. Το ζευγάρι εντοπίστηκε σε ρεματιά επί της εθνικής οδού ΒΟΑΚ στο ύψος του Μπαλί.

Advertisement

Τροχαίο στον ΒΟΑΚ

Το δυστύχημα έγινε σε άγνωστο χρόνο και γίνονται ήδη έρευνες από την αστυνομία. Το ζευγάρι είχε ξεκινήσει από την Ιεράπετρα για ένα ραντεβού στο Ρέθυμνο. Έλειπαν για πολλές ώρες με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν φίλοι του ζευγαριού να τους ψάχνουν, ακολουθώντας τη διαδρομή επί του ΒΟΑΚ.

Advertisement

Τροχαίο στον ΒΟΑΚ

Advertisement

Αναμένεται εκτίμηση για τον χρόνο θανάτου του 42χρονου από τον ιατροδικαστή Χανίων. Σύμφωνα με πληροφορίες από το neakriti.gr, η σύζυγός του 42χρονου ψυχορραγούσε δίπλα του για μέρες, σοβαρά τραυματισμένη.

Τροχαίο στον ΒΟΑΚ

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Advertisement