dimitris-oyggarezos-apantise-sta-kakentrechi-scholia-amp-8211-den-xerete-ti-simainei-karkinos-adelfia-moy-95599
14:23

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Απάντησε στα κακεντρεχή σχόλια – «Δεν ξέρετε τι σημαίνει καρκίνος, αδέλφια μου…»

14:23
Νίκη Μουλά

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε την απάντησή του μ’ ένα tweet στα σχόλια που δέχτηκε στα social media, μετά τα όσα είπε ο  Κρις Σταμούλης για εκείνον στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα”.

Ο Κρις Σταμούλης απαιτεί μία συγνώμη από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Advertisement

Ειδικότερα, ο πρώην παίκτης του Survivor που βρέθηκε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», το μεσημέρι του Σαββάτου, μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης και δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, εκφράζοντας το παράπονό του για κάποια σχόλια του παρουσιαστή προς το πρόσωπό του στην εκπομπή «Πρωινό», τονίζοντας ότι πρέπει να του ζητήσει δημοσίως συγνώμη.

Advertisement

«Έδωσα μια συνέντευξη, μου ζητήθηκε για το Survivor και κάποια πράγματα για το επάγγελμά μου ως δικηγόρος και μετά το τέλος της εκπομπής ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συγκεκριμένα μετά λύπης μου έκανε κάποια ειρωνικά σχόλια που πρόσβαλαν την προσωπικότητά μου και την μόρφωσή μου.

Advertisement

Κοιτούσα κάποια βιβλία και είπε ότι είναι σαν να τα βλέπει για πρώτη φορά αυτά τα βιβλία. Και μετά είπε θα εμπιστευόσασταν αυτόν να σας αναλάβει; Με εξέθεσε στο πανελλήνιο. Με υποσκάπτει επαγγελματικά. Ήμουν προσκεκλημένος. Είπε αυτά που είπε, χωρίς να μπορώ να απαντήσω. Ένιωσα μια γελοιοποίηση προς το πρόσωπό μου. Προσβλήθηκα και στεναχωρήθηκα», ήταν μερικά από αυτά που δήλωσε ο Κρις Σταμούλης.

Advertisement

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε μ’ ένα tweet

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα τσουνάμι πικρόχολων σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δημήτρη Ουγγαρέζου, με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να απαντήσει με ένα tweet, στο οποίο σημείωσε «σας το λέω με πολλή αγάπη και αλήθεια, με δάκρυα στα μάτια: Δεν ξέρετε τι σημαίνει ο καρκίνος που εύχεστε και σας το εύχομαι να μην το μάθετε ποτέ, αδέλφια μου…».

Advertisement