epithesi-stin-kypseli-ti-ischyrizetai-o-25chronos-gia-tin-epithesi-stin-proin-toy-95788
19:06

Επίθεση στην Κυψέλη: Τι ισχυρίζεται ο 25χρονος για την επίθεση στην πρώην του

Επίθεση στην Κυψέλη: Απαγγέλθηκε η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση, στον 25χρονο δράστη, που φέρεται να επιτέθηκε με καυστικό υγρό στην πρώην σύντροφό του.

Στον εισαγγελέα ο δράστης

Ο 25χρονος που συνελήφθη για την επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί έως την Τρίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, ο δράστης που κατονομάστηκε στην αστυνομία από την 25χρονη πρώην σύντροφό του και θύμα της επίθεσης, κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Advertisement

Πριν από μερικές ώρες, ο δράστης πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα με χειροπέδες στα χέρια, για να του απαγγελθούν κατηγορίες και στην συνέχεια να απολογηθεί στον ανακριτή. Ο δικηγόρος του ισχυρίζεται, πως ο 25χρονος είχε βάλει αμμωνία στο πανί με το οποίο επιτέθηκε στην κοπέλα, από το φαρμακείο του αυτοκινήτου του.

Υπενθυμίζουμε πως η κοπέλα μεταφέρθηκε για νοσηλεία στον Ευαγγελισμό, πριν από τέσσερις ημέρες. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο δράστης επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε, αμέσως μετά την επίθεση.

Advertisement

Επίθεση στην Κυψέλη

Advertisement

Επίθεση στην Κυψέλη

Δείτε το βίντεο:

Advertisement