kostas-mpakogiannis-volta-me-ton-gio-toy-dimo-sto-kentro-amp-8211-tryferes-stigmes-mpampa-kai-gioy-95614
12:35

Κώστας Μπακογιάννης: Βόλτα με τον γιο του Δήμο στο κέντρο – Τρυφερές στιγμές μπαμπά και γιου

12:35
Νίκη Μουλά

Ο Κώστας Μπακογιάννης εθεάθη σε βόλτα στην Αθήνα, συνοδευόμενος από τον 3,5 ετών γιο του, Δήμο, τον οποίο έχει αποκτήσει από τον γάμο του με τη Σία Κοσιώνη.

Πιο συγκεκριμένα, πατέρας και γιος έχουν μία πολύ όμορφη σχέση και γι’ αυτό απολαμβάνουν κάθε στιγμή που περνούν μαζί, παρά το επιβαρυμένο πρόγραμμα του Δημάρχου Αθηναίων.

Advertisement

Μπορεί οι υποχρεώσεις που έχει στον Δήμο ο Κώστας Μπακογιάννης να είναι καθημερινά ιδιαίτερα αυξημένες, όμως, πάντα βρίσκει ποιοτικό χρόνο για τα παιδιά του, τα οποία αποτελούν την πρώτη του πρεοτεραιότητα.

Advertisement

Advertisement

Ο Κώστας Μπακογιάννης σε βόλτα με τον γιο του στο κέντρο

Ο φωτογραφικός φακός “τσάκωσε” τον Κώστα Μπακογιάννη σε μία πρόσφατη βόλτα με τον γιο του στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, μία από τις λίγες φορές που απουσίαζε η σύζυγος και μητέρα, Σία Κοσιώνη.

Advertisement

Η αδυναμία του μικρού Δήμου στον Κώστα Μπακογιάννη

Όπως θα διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες, ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς, ενώ φαίνεται πως και ο μικρός Δήμος το έχει μεγάλη αδυναμία.

Μάλιστα, ερωτηθείς σε παλαιότερη συνέντευξη τι κάνουν στο σπίτι όταν κάποιος είναι στεναχωρημένος, ο Δήμαρχος Αθηναίων απάντησε “όταν κάποιος από εμάς είναι στεναχωρημένος παίρνουμε μεγάλες αγκαλιές, δίνουμε πολλά φιλιά και λέμε ο ένας στον άλλο πόσο τον αγαπάμε”.

Advertisement

Κώστας Μπακογιάννης βόλτα στο κέντρο με τον γιο του

Κώστας Μπακογιάννης βόλτα στο κέντρο με τον γιο του