marina-patoyli-sto-mnima-tis-petheras-tis-gia-ta-examina-amp-8211-akoma-kai-ekei-pigan-xechorista-95871
14:33

Μαρίνα Πατούλη: Στο μνήμα της πεθεράς της για τα εξάμηνα – Ακόμα και εκεί πήγαν ξεχωριστά

14:33
Νίκη Μουλά

Η Μαρίνα Πατούλη είχε ιδιαίτερη σχέση με την πεθερά της, τη μητέρα του Γιώργου Πατούλη, η οποία έφυγε τον περασμένο Οκτώβριο από τη ζωή, σκορπώντας θλίψη στο περιβάλλον της.

Αυτές τις ημέρες συμπληρώνονται 6 μήνες από τον θάνατο της Πόπης Πατούλη και μετά τον χωρισμό της Μαρίνα και του Γιώργου Πατούλη, θα τελεστούν δύο διαφορετικά μνημόσυνα.

Advertisement

Η Μαρίνα Πατούλη τέλεσε μνημόσυνο για την πεθερά της

Advertisement

Η εν διαστάσει σύζυγος του Γιώργου Πατούλη τέλεσε μνημόσυνο στο μνήμα της πεθεράς της, το πρωί του Σαββάτου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, o Γιώργος Πατούλης θα τελέσει το μνημόσυνο το πρωί της Κυριακής.

Advertisement

Η πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece μετάβη στο νεκροταφείο Αμαρουσίου, συνοδευόμενη από μία φίλη της και πήγε στον τάφο της πεθεράς της, που σήμερα συμπληρώνει 6 μήνες από το θάνατό της και άφησε λευκά κρίνα και τριαντάφυλλα.

Advertisement

Το συγκινητικό μήνυμα της Μαρίνας Πατούλη για τον θάνατο της πεθερά της

Όταν πέθανε η μητέρα του Γιώργου Πατούλη τον Οκτώβριο του 2020, η Μαρίνα την είχε αποχαιρετήσει και δημόσια μ’ ένα συγκινητικό μήνυμα. “Καλό Παράδεισο στην αγαπημένη μας μητέρα και γιαγιά, μία δυναμική γυναίκα, μάνα, πραγματική αγωνίστρια της ζωής. Την ευχαριστώ που μεγάλωσε και μου προσέφερε τον άνδρα της ζωής μου. Θα την θυμάμαι παντοτινά με αγάπη”, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μαρίνα Πατούλη μνημόσυνο πεθεράς

Advertisement

Μαρίνα Πατούλη μνημόσυνο πεθεράς