marina-patoyli-i-apantisi-meta-ti-synenteyxi-toy-syzygoy-tis-amp-8211-den-apofasisame-tipota-aytos-apofasise-99890
14:28

Μαρίνα Πατούλη: Η απάντηση μετά τη συνέντευξη του συζύγου της – «Δεν αποφασίσαμε τίποτα, αυτός αποφάσισε»

14:28
Νίκη Μουλά

Η Μαρίνα Πατούλη έδωσε απάντηση στη συνέντευξη του Γιώργου Πατούλη στα “Νέα”, τονίζοντας ότι εκείνος αποφάσισε τον χωρισμό και δεν ήταν κοινή απόφαση.

Η δήλωση της Μαρίνας Πατούλη στο Πρωινό για τον χωρισμό

Advertisement

«Για μένα σήμερα είναι μια ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένη μέρα γιατί σαν σήμερα το 1998, σε πολύ νέα ηλικία, έχασα το σημαντικότερο πρόσωπο στη ζωή ενός ανθρώπου, τη μητέρα μου. Επειδή από τα 18 μου συνδέθηκα με τον Γιώργο, ο ρόλος της μητέρας μου ήταν καθοριστικός και στη σχέση αυτή. Όπως καταλαβαίνετε για μένα είναι ένα διπλό πένθος. Από ό,τι διάβασα, που είπε ο Γιώργος ότι έχουμε αποφασίσει, δεν έχουμε αποφασίσει για διαζύγιο, μόνος του αποφάσισε. Δεν αποτελεί κοινή απόφαση. Απλά, σεβόμενη τα 35 χρόνια, έχω προσπαθήσει να στηρίξω το παιδί μου και τον εαυτό μου για τη διαχείριση αυτής της κατάστασης. Δεν πρόκειται για μία ειλημμένη απόφαση. Είναι κάτι που προσπαθώ κι εγώ να στηριχτώ μέσα από ειδικούς και να στηρίξω και το παιδί για να νιώσουμε καλύτερα στην απόφαση που ο ίδιος πήρε όπως έχω πει εξαρχής» υπογράμμισε η Μαρίνα Πατούλη.

Advertisement

Advertisement

Η ανάρτηση που έκανε η Μαρίνα Πατούλη για τη μητέρα της

Μάλιστα, για τη σημαντική αυτή μέρα, η Μαρίνα Πατούλη έκανε και μία νέα ανάρτηση.

Advertisement

«Θυμάμαι στιγμές, μπορώ ακόμη να μυρίσω το αναλλοίωτο στον χρόνο άρωμά της, μου λείπει η αύρα της, η σοφή ματιά της, ακόμη και το μάλωμά της. Μα περισσότερο από όλα, σήμερα, έχω ανάγκη από την αγκαλιά της. Μια αγκαλιά κενή από «πώς» και «γιατί», αδειανή από ανταλλάγματα, γεμάτη από αγνή, άσβεστη, ατόφια αγάπη. Η αληθινή αγάπη έρχεται πάντα ντυμένη «μαμά», γιαυτό σήμερα, κρυώνω λίγο παραπάνω… Να τις αγαπάτε τις μαμάδες σας. Και να τις προσέχετε…»

Advertisement

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marina Stauraki Patouli (@marina_patoulis)