kyriakos-mitsotakis-o-sotiris-tsiodras-leipei-apo-tin-enimerosi-giati-stochopoiithike-chydaia-100134
22:19

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ο Σωτήρης Τσιόδρας λείπει από την ενημέρωση γιατί στοχοποιήθηκε χυδαία»

22:19
Νίκη Μουλά

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης το βράδυ της Τετάρτης έδωσε στην Μάρα Ζαχαρέα και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης με βασικό θέμα την πορεία της πανδημίας.

Ειδική αναφορά έγινε στον Σωτήρη Τσιόδρα, τον καθηγητή λοιμωξιολογίας που σήκωσε το βάρος του πρώτου κύματος του κορωνοϊού στις πλάτες του. Τέθηκε επί τάπητος η σημερινή σχέση του με την επιτροπή και τον πρωθυπουργό αλλά και τους λόγους για τους οποίους απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφασίζοντας να μη συμμετέχει πλέον στις ενημερώσεις του υπουργείου Υγείας.

Advertisement

Κυριάκος Μητσοτάκης – «Με τον Σωτήρη Τσιόδρα συνομιλώ σχεδόν καθημερινά»

Ο πρωθυπουργός για την δημόσια απουσία του Σωτήρη Τσιόδρα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τώρα, με ρωτήσατε αν λείπει ο Σωτήρης Τσιόδρας από την ενημέρωση. Πιστεύω ότι λείπει αλλά ο ίδιος πήρε την απόφαση, την οποία σέβομαι απόλυτα, να συμβουλεύει την κυβέρνηση και εμένα προσωπικά χωρίς να εκτίθεται στα φώτα της δημοσιότητας. Αν θέλετε την άποψή μου, πιστεύω ότι ένας από τους λόγους που έγινε αυτό είναι γιατί και ο ίδιος στοχοποιήθηκε χυδαία όταν είχε πολύ μεγάλη επικοινωνιακή έκθεση.» πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Advertisement