nea-erythraia-apokoimithike-me-tsigaro-anammeno-kai-echase-ti-zoi-toy-amp-8211-diasolinothike-i-mitera-toy-95530
17:36

Νέα Ερυθραία: Αποκοιμήθηκε με τσιγάρο αναμμένο και έχασε τη ζωή του – Διασωληνώθηκε η μητέρα του

Νέα Ερυθραία: Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στην περιοχή το βράδυ του Σαββάτου 17 Απριλίου, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε διώροφη μονοκατοικία, επί της οδού Μικράς Ασίας.

Νέα Ερυθραία: Τι ακριβώς συνέβη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 40χρονος γιος ήταν καπνιστής και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Κάποια στιγμή αποκοιμήθηκε με το τσιγάρο αναμμένο δίπλα σε σόμπα γκαζιού, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά το σπίτι. Μιλώντας στο protothema.gr, ο άτυχος πατέρας του 40χρoνου τόνισε πως κάπου στις 22:30 το βράδυ, άρχισε να μυρίζει κάτι καμένο και έτρεξε να δει τι συμβαίνει.

Advertisement

Νέα Ερυθραία

Όταν αντίκρυσε τη φωτιά, προσπάθησε να τραβήξει τον γιο του από τους καπνούς, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Στη συνέχεια έτρεξε στο μπαλκόνι για να ζητήσει βοήθεια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 40χρονος έπασχε από ψυχιατρικά προβλήματα, υπήρχαν τσακωμοί με τους γονείς του, ενώ είχε τόνισει πολλές φορές πως θα βάλει φωτιά για να τα κάψει όλα.

Advertisement

«Ο γιος μου είχε πάρει τα φάρμακα του καθώς έκανε θεραπεία για την ψυχιατρική του υγεία, τα φάρμακα αυτά φέρνουν υπνηλία και εκείνος ξεχάστηκε με το τσιγάρο αναμένο δίπλα στην σόμπα. Προσπάθησα να τον σώσω αλλά δεν τα κατάφερα και βγήκα στο μπαλκόνι να καλέσω σε βοήθεια. Ο γιος μου έφυγε και η γυναίκα μου είναι στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα διασωληνωμένη», δήλωσε ο πατέρας του 40χρονου θύματος, μιλώντας στο protothema.gr.

Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι γονείς είχαν χάσει την κόρη τους από καρκίνο σε ηλικία 25 ετών, πριν από μερικά χρόνια.